Lo0odak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2009
- Poena
- 319
pa prvo ovako,maximalna radna temperatura tog procesora je 73 stepena celzijusa po specifikaciji proizvodjacha,drugo taj procesor sa defaultnim naponom od 1.325 na vecini plocha ce raditi na 3.0 Ghz,trece verovatno nemash ukljuchenu opciju cool and quiet ili smart fan,tako da ti radi na max broju obrtaja stalno....3200 je max broj obrtaja ventilatora na stock cooleru koji se dobija uz procesor.temperatura pri orthosu na 3.0 koju dobijash je zadovoljavajuca ako mu treba pola sata da je dostigne...ako je dostigne za nekoliko minuta onda bi morao to malo da pratis...u principu kako mnogi kazu od 40-60 si bezbedan....znachi ako temperatura pri full loadu posle jedno sat-dva orthosa ne prelazi 59-60 stepeni dobar si....mada opet i ja sam zabrinut sto se temperatura tiche....jednostavno takvo je jezgro procesora(toplo)....
Nesto meni tu ne ide u glavu,ali dobro evo mojih slicica,meni je ovo default voltaza,cak i manja od navedene u prethodnim postovima...Konfiguracija mi je u potpisu,tj profilu,pre neki dan mi nije presao 45c orthos za 10 minuta,sada je stigao do 49 za isto vreme,u idle mi ne ide preko 34c...:cigar:

Poslednja izmena: