a temperature kako stoje?
Ovo je sjajan primerak 🙂
Juce probali ovog malog Phonom-a sa box coolerom i nekim jako losim PS i bez problema pici na 4.2 GHz pa nesto razmisljam da ga ostavim. Phenom II 955 BE.
Juce probali ovog malog Phonom-a sa box coolerom i nekim jako losim PS i bez problema pici na 4.2 GHz pa nesto razmisljam da ga ostavim. Phenom II 955 BE.
Da te ne prozivaju, okaci LinX, CPU-Z , CoreTemp i recimo sve to na 4GHz sa BOX-om (ako moze da ga hladi).
C3 revizija je to tako da je mozda i moguce...
BTW, koji BOX? (obicni mali ili sa heat pipe-om)
Gdje si kupio X4 955 "C3" i koliko si platio?
Sa pajpovima je sigurno, svaki X4 BE ide sa tim kulerom.
Стабилност је прецијењена! 🙂 Не контам сврху оваквих тема?! Де то мало поткријепи сликама, тестовима, температурним очитавањима... Да видиш шта сам ја сликао CPU-z с овим мојим е5200.
Da te ne prozivaju, okaci LinX, CPU-Z , CoreTemp i recimo sve to na 4GHz sa BOX-om (ako moze da ga hladi).
C3 revizija je to tako da je mozda i moguce...
BTW, koji BOX? (obicni mali ili sa heat pipe-om)
Gdje si kupio X4 955 "C3" i koliko si platio?
Memoriju nisi lepo stavio, radi ti u single channel modu.
A i timeingzi su mi labavi.:d
Decko ovo je OC. Mislim da je bolje memoriju staviti u single nego dual chanel.😀
Memoriju nisi lepo stavio, radi ti u single channel modu.
A i timeingzi su mi labavi.:d
Decko ovo je OC. Mislim da je bolje memoriju staviti u single nego dual chanel.😀
koja je razlika izmedju single i dual i kako se to menja?:cigar:
U BIOS-u podesis da ti memorija radi u UNGANGED modu...za single chanel je GANGED 😉
Ganged daje bolji protok za oko 10% (i daje veće šanse za BSD na entry level pločama)
Misliš u korist ganged moda...Kod mene ganged u Everestu tik ispod 8000 Mb/s read, a ungaged oko 7200Mb/s sa (trenutno) TakeMS DDR2 800 na ploči. To mu dođe približno 10%, zato sam tako i napisao, na osnovu sopstvenog iskustva.
1) Za single-thread aplikacije ganged daje bolji rezultat
2) Za multi-thread aplikacije unganged daje bolji rezultat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari