a temperature kako stoje?
Ovo je sjajan primerak![]()
Juce probali ovog malog Phonom-a sa box coolerom i nekim jako losim PS i bez problema pici na 4.2 GHz pa nesto razmisljam da ga ostavim. Phenom II 955 BE.
Juce probali ovog malog Phonom-a sa box coolerom i nekim jako losim PS i bez problema pici na 4.2 GHz pa nesto razmisljam da ga ostavim. Phenom II 955 BE.
Da te ne prozivaju, okaci LinX, CPU-Z , CoreTemp i recimo sve to na 4GHz sa BOX-om (ako moze da ga hladi).
C3 revizija je to tako da je mozda i moguce...
BTW, koji BOX? (obicni mali ili sa heat pipe-om)
Gdje si kupio X4 955 "C3" i koliko si platio?
Sa pajpovima je sigurno, svaki X4 BE ide sa tim kulerom.
Стабилност је прецијењена!Не контам сврху оваквих тема?! Де то мало поткријепи сликама, тестовима, температурним очитавањима... Да видиш шта сам ја сликао CPU-z с овим мојим е5200.
Da te ne prozivaju, okaci LinX, CPU-Z , CoreTemp i recimo sve to na 4GHz sa BOX-om (ako moze da ga hladi).
C3 revizija je to tako da je mozda i moguce...
BTW, koji BOX? (obicni mali ili sa heat pipe-om)
Gdje si kupio X4 955 "C3" i koliko si platio?
Memoriju nisi lepo stavio, radi ti u single channel modu.
A i timeingzi su mi labavi.:d
Decko ovo je OC. Mislim da je bolje memoriju staviti u single nego dual chanel.![]()
Memoriju nisi lepo stavio, radi ti u single channel modu.
A i timeingzi su mi labavi.:d
Decko ovo je OC. Mislim da je bolje memoriju staviti u single nego dual chanel.![]()
koja je razlika izmedju single i dual i kako se to menja?:cigar:
U BIOS-u podesis da ti memorija radi u UNGANGED modu...za single chanel je GANGED![]()
Ganged daje bolji protok za oko 10% (i daje veće šanse za BSD na entry level pločama)
Misliš u korist ganged moda...Kod mene ganged u Everestu tik ispod 8000 Mb/s read, a ungaged oko 7200Mb/s sa (trenutno) TakeMS DDR2 800 na ploči. To mu dođe približno 10%, zato sam tako i napisao, na osnovu sopstvenog iskustva.
1) Za single-thread aplikacije ganged daje bolji rezultat
2) Za multi-thread aplikacije unganged daje bolji rezultat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari