Zvao sam ih opet, kazu moj su slucaj primili k znanju, pa ako ne bude sve ok do prekosutra, da ih zovem opet, sto jedva cekam jer neizmerno uzivam tih pola sata dok uspostavim vezu sa slobodnim operaterom! Naravno da im necu platiti za ovo vreme sto nema neta, ali nije ni u tome poenta. Dok sbb urnise sa cenama, mi kod telekonja ne samo da placamo za iste novce ponudu slabiju 4 puta od sbb-ove, nego nemamo net uopste i cekamo operatera citavo poluvreme. Jedino bi me razveselilo da kad napokon stigne donese sa sobom povecanje protoka pa bar upola sto nudi sbb. Ali posto se to 99,99% nece desiti, zelim telekomu za novu godinu da im isto tako 99,99% korisnika predje kod sbb-a i ostalih kuca koje ce u buducnosti nadam se bar, istupiti sa slicnom takvom ponudom.
PS koristim win 7 x64, na drugom kompu xp sp3, probao sam sve moguce kombinacije i jednostavno nema sanse. A sad su me i oni tamo nesto zabagovali, tako da cekam da vidim njihovo resenje. Uglavnom, morao sam da se izjadam i jedan veliki minus za telekom u 2010!