Pa zašto ne koristiš Slackware kada ti je već on na prvom mestu?... Fedora mi je posle Slackwarea favorit.
...
Nije meni problem da ga instaliram "pesaka" ali . . . ajde rakoh da probam Live
Nisam baš siguran koliko su GUI alati odgovorni za sunovrat pojedinih distribucija. U ostalom, kod Linuksa su grafički konfiguracioni alati i onako samo front-endovi na stare, već dobro poznate, mehanizme i rc fajlove.Na zalost neki distroi koji idu na klik se upropastise uz put. Dok je bilo vise kucanja bilo je i solidrock sistema. I Ubuntu je poceo da popoboljeva od klik klik zezanja. Samo se nadam da ce 10.04 LTS raditi kako treba
To da Ubuntu polako posustaje počinje svima da biva jasno. Do duše, ja nikada i nisam video ništa posebno u toj brutalnoj degeneraciji Debiana.Ubuntu je nazalost poceo da podbacuje u poslednje vreme
Tendencija "strpaj za sto krace vreme sto sveziji softver uz nesto malo testiranja i trkaj se sa konkurencijom oko release date-a" je ucinila svoje![]()
@kefalo81:
Bilo kako bilo, ljudi žele poslednje verzije svojih omiljenih operativnih sistema zato što im one donose nove mogućnosti i osveženje u sumornoj realnosti.![]()
Bitno mi je samo da mi OS prepozna periferije i druge komponente,za sve drugo tipa programi i driveri je lako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari