Šta je novo?

Street Fighter IV

I meni malo cudno da se privikavam na stick, skoro sam imao prilike da ga isprobam. Nije da mi ne lezi, ali... Razmisljam: kada sam vec jako, jako dobar sa tastaturom, zasto menjati dobitnu kombinaciju? Kupicu 4 tastera umesto one palice, da budu kao wasd na tastaturi i prakticno cu imati tastaturu na konzoli :)

Pa hoce covek umesto stika da ima 4 tastera za pravac (kao tastatura:)). Samo nisam siguran kako ce to da ispadne..

Ovako sam zamislio... :)
Samo sto ce tasteri za pravac biti na levoj strani.

cf3004524239788184d871b6a73fc1ed.jpg

Posle iskustva sa Bojanovim stick-om, shvatio sam da bi mi trebalo previse vremena da se priviknem, tako da zasada odustajem od tih projekata..

Ja sam skoro uzeo Rumblepad 2 wireless, ima savrsen D-pad za SF, tako da mi je ovo za sada najbolje 'oruzje' :)

300x300x5f934254f8.jpg

Imam ga i ja ali nikako mi ne lezi. Radi li i za PS3? Ja ga koristim za PC ali iskreno nije mi palo na pamet da probam na PS3 s obzirom da je pisalo na kutiji da je za PC iskljucivo :)

Radi na PS3, licno sam probao.

Imam ga i ja ali nikako mi ne lezi. Radi li i za PS3? Ja ga koristim za PC ali iskreno nije mi palo na pamet da probam na PS3 s obzirom da je pisalo na kutiji da je za PC iskljucivo :)

Rade bre ja mislim svi gamepadovi koji rade i na PC-u..

Wait, znaci da skoro svaki gamepad koji radi na PC-ju moze da radi na PS3?! Nisam znao, extra :)

A kako izlazis iz igre, ne postoji odgovarajuce PS dugme ;)

Pa za to ti treba ili Sixaxis/DS3, ili neki koji je pravljen bas za PS3, kao rezerva.. ali vec mnogo trazis :) Malo li je sto uopste radi svaki :)

Lost Planet 2, Super Street Fighter IV, and the North American release of Monster Hunter Tri have all been moved into Capcom's next fiscal year starting on April 2010 and ending March 2011, which will also include Dead Rising 2 and "other major titles."

Odlicno, ionako su se svi istripovali da uguraju sve igre u prvi kvartal 2010-e. A i ovako igram uglavnom samo sa jednim likom tako da me ne odusevljavaju bas ovi novi borci. Vise bi me odusevilo kad bi mogao da nadjem protiv nekog da igram online, a ne da ih drzi interesovanje prva dva meseca.

Ma naravno, nisam mislio na nase ljude :) Mislim na to kad odem na Ranked match, ili Championship da ne mogu da nadjem konkretan match da odigram..

Ma naravno, nisam mislio na nase ljude :) Mislim na to kad odem na Ranked match, ili Championship da ne mogu da nadjem konkretan match da odigram..

Znaci isto se i meni desilo par puta, nema nikoga online, tako da sam batalio Sf4 online, sad odigram sa drugarima kad odnesem Ps3 negde i to je to...

Nazad
Vrh Dno