Šta je novo?

Street Fighter IV

Three fighters from Street Fighter III are making their way into Super Street Fighter IV.
They are Makoto, Ibuki and Dudley, according to the latest issue of Famitsu (as read by All Games Beta).

Makoto-Ibuki.png

dud2.png

10y100k.jpg

dudl_hawk.png

Jos jedan bokser :).

Poslednja izmena:

Makoto mi je prvi pik.
Ispade tačno kao što su ljudi nagadjali, pa po toj logici poslednji borac bi trebao biti Hakan Šukur. :)
Zna li neko cifre prodatih kopija za sve platforme pojedinačno?

Poslednja izmena:
Makoto vs Ibuki

[YOUTUBE]FG-8TNgiFF0[/YOUTUBE]

Dudley vs. Sagat

[YOUTUBE]Pjy4OvLntlQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Juri's voice actress in Japanese version
vc01.jpg

Borise, svidja li ti se ovo :)
" In terms of specific changes, there are a lot, ranging from the subtle, like Ryu's fierce shoryuken going from one hit to two hits" ?

U zadnje vreme sam samo Akuma :) Ne kapiram najbolje na sta misle, dakle EX shoryuken ce udariti dva puta, kao Akumin kad koristis hard ruku? Zar Ryu ne udari dva puta i sada, ako je protivnik na zemlji, nisam dugo uradio ex shoryuken dok je protivnik na zemlji..

U zadnje vreme sam samo Akuma :) Ne kapiram najbolje na sta misle, dakle EX shoryuken ce udariti dva puta, kao Akumin kad koristis hard ruku? Zar Ryu ne udari dva puta i sada, ako je protivnik na zemlji, nisam dugo uradio ex shoryuken dok je protivnik na zemlji..
Šorjuken sa jakom rukom će sada udarati dva puta. Focus cancel će biti lakši.
Znači, ionako predrkanog lika su još više nadrkali... divota.

EX Šorjuken je uvek udarao dva puta kad je igrač na zemlji.

Jel bilo mozda reci o PC verziji? Ako ne bude, koliko vas planira da uzme PS3 verziju, mozda i ja kupim? :)

Poslednja izmena:
Hakan reveal Trailer

[YOUTUBE]v9zG34SM1jc[/YOUTUBE]

Hakan vs Juri Trailer

[YOUTUBE]GEg4O4g8Cf4[/YOUTUBE]

Uf kako je užasan a i nisam fan hvatača.

Probao sam SF4 na ipodu.
Grafika je odlicna(likovi su 2d), mehanika je ista kao i u originalu i iako su kontrole pojednostavljene(posebno fokus dugme, FADC se lakse radi), ono je neigrivo :).

Hakan vs Juri Trailer

Dakle mesavina Zangiefa i Honde.. A Ultra nije mogla debilnija da mu bude.. :) I sta sad, odjednom vas gomila uzima PS3 verziju, a ja bas mislio da je za pocetak zaobidjem, jer vec uzimam par igara u ovom periodu, a i slabo igram kuci SF.. Sacekacu mozda kad bude verzija bez one majice na Shopto, em je Large, em kapiram da je veca kutija zbog toga pa veca sansa za carinu..

Seth Killian je potvrdio da ce sem blind selekcije likova biti omogucen i blind select ultre.

Sjajno! Dobro da su skapirali da treba da bude blind select.

"Apparently you can grab the other player with this after trading with Gief's Lariat or after hitting with a Lariat, then a Focus Attack Dash Cancel, crazy."

Znaci, Zangief ce biti jos jaci nego ranije :).

Zato Akumu još oslabili, a Ryu-u su dodali dva udarca na jak šorjuken. Znači ne mogu da verujem...
Jedina stvar koja mi se mnogo sviđa je što su Sagatu smanjili energiju i snagu aperkata.

Zasto su povecavali brzinu igre, idealna je bila.. i to samo nakon godinu dana..

Prikazivali su igru u novom IW-u i ono je dosta brze od SF4.
Nisam bas siguran da mi se svidja...

Zaebavas? :( ZASTO ***..

Nazad
Vrh Dno