- Učlanjen(a)
- 04.09.2009
- Poena
- 159
Naravno da su zakon. I pc je zakon i Amiga je bila zakon.
Da ali amiga nikada nije bila pc a pc nije nikada bio zakon
Poslednja izmena:
Naravno da su zakon. I pc je zakon i Amiga je bila zakon.
Danasnje igre za konzole i PC se NE razlikuju u 99% stvari, u stvari izlaze ISTI naslovi za 'obe tri'platforme. Cak mislim, da su ove next-gen konzole izgubile onaj stari zanrovski smek (platforme, akcije i sl.).
Dve godine star Crysis i dalje ocitava bukvicu aposlutno svim igrama po pitanju vizualne prezentacije
Granturismo5 ce da ocitava bukvicu Crysisu![]()
Sto se tice gameplay-a, svakako. Uopste ne sumnjam da ce igra biti neuporedivo bolja od Krize, svaki GT do sada je bio remek delo.
Ali, sto se tice grafike... nema sanse. Potpuno drugaciji zanr, potpuno drugaciji pristup razvijanju... Crysis je od starta pucao na fascinantan vizuelni prikaz, koji ce da obara igraca sa nogu i da na sjajan nacin zamaskira sve mane igre. GT5 puca na sto realisticniji prikaz voznje, ciji ce upravljacki sistem opet biti dovoljno user friendly, da omoguci sjajnu zabavu svim igrackim krugovima. Sve ostalo je manje relevantno.
GT5 ce ponosno poneti titulu najlespe voznje, sto je, opet, samo slag na tortu, s obzirom na sve sto ce igra ponuditi...
Imao konzole od '92 do '06. Za to vreme "pojeo" Mega Drive, PS1 i PS2.![]()
Taj zanr je mrtav, tako da...![]()
Auuu, kakve hardcore izjave... Nisam valjda dirnuo u zivac?... :d
Po ovome sto Ragnarok rece, da bih razumeo Uncharted 2 u potpunosti, morao bih da se spustim na vas nivo. Neka hvala...
Najozbiljnije, da li ste vi kad odigrali neku point&click avanturu, ili izometrijski RPG? Nesto sto zapravo trazi koriscenje mozga?...
Za novu formulu kazu da ce bti najbolja ikada ali ostaje da vidimo![]()
inace nadam se da nece biti arkada tj da ce vise vuci na simulaciju.
cut scene od po 45 minuta nisu bile merilo kvaliteta
Ako od ovakvog, amerikanizovanog "Dirt", "awesome destructions" Codemasters-a ocekujete da naprave simulaciju, onda ***..![]()
Ma nemate vi konzolasi pojma dok ne probate WoW sa svojom DirectX11 grafikom tek tad vidite sta je igra, a ne neki Uncharted ili KZ2. A PC platforma je najbolja pa GTA4 je to dokazao.
Zasto mi se cini da je broj cipela prosecnog korisnika ove sobe veci od IQ-a istog... :d
Zato sto mlogo igramo Warcraft pa smo postali trolovi
^ Bez ljutnje, ali od tebe nije tesko biti pametniji. :d
Zao mi je svake osobe koja mora svoju superiornu inteligenciju da izrazava na internetu pokazujuci nize rasnim ljudima (u ovom slucaju "konzolasima") njihovu urodjenu stupidnost i nedostatak hardcore iskustva u igranju izometrijskih RPG-ova i point and click avantura.
Ustvari, skoro da mi te je zao.
Ma, kakvi! Vuku je jedino krivo sto se mi, konzolasi, ne lomimo na stolicama za PC. Pa da vidite sta je pravo gaming iskustvo! Kada igrate neki RPG, stvarno imate osecaj da su vas, licno, tabali, jer vas bulja rastura od sedenja. E, sad, da li se to zove RPG ili, nekako, drugacije...,)
Ah, radosti igranja na PC, samo kad sam te se resio...:banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari