Svi tim PC geekovima bi dao PS3 da odigraju Uncharted 2, cisto da vide koliko svetlosnih godina su ispred PC igara.
PC i treba da bude za ozbiljan rad, internet i ostalo. Konzole za igranje.
Mi u konzolnoj sobi smo odavno izgubili komplexe besne grafike i full HD rezolcija.![]()
Pazi ako te ne interesuju igre tipa U2, KZ2, LBP, MGS 4 ti stvarno onda ne znas nista o dobrim igrama.
Inace, svaki od mojih ortaka koji nije TOTALNI geek je igrao na pc-u samo dok mu je trajao prvi komp koji je kupio, a kad je shvatio koliko para treba da daje da bi nastavio istim tempom, a vec ima kompjuter, TRENUTNO se oprostio od pc gaminga (ili nastavio da igra Counter Strike 1.6 narednih 50 godina).
Mi u konzolnoj sobi smo odavno izgubili komplexe besne grafike i full HD rezolcija.![]()
A po cemu je to Uncharted 2 svetlosnim godinama ispred PC igara? Po grafici?... Dve godine star Crysis i dalje ocitava bukvicu aposlutno svim igrama po pitanju vizualne prezentacije, a da nije doslo do takozvanog multiplatforminga, smatram da bi vec odavno bio prevazidjen...
Neki pametni ljudi ovde su rekli da je sve stvar ukusa i individualnog dozivljaja. Normalno je da se ljudima svidjaju razlicite stvari i banalizovanje, tipa: "Ovo je zakon, a ono drugo nije.." je zaista nepotrebno. Mene, na primer, Uncharted i slicne avanture ne interesuju u zivotu. Sa dzojstikom se ne snalazim, a igram iskljucivo RPG i MMO. Kad pogledamo ove stavke, sta ce meni konzola?...![]()
Koja crna grafika ? Mislim i sama grafika je neverovatna, kao i sve drugo u igri. Jels ti uopste igrao U2 ?
Pazi ako te ne interesuju igre tipa U2, KZ2, LBP, MGS 4 ti stvarno onda ne znas nista o dobrim igrama.
Mi u konzolnoj sobi smo odavno izgubili komplexe besne grafike i full HD rezolcija.
Kakve komplekse, pa najbolje igre na PS3 i dalje izgledaju bolje od onih na PCu. To shto je vecina kupila prvi komp=PC u poslednjih 5 godina i josh uvek je u fazonu da daje 500e godishnje za upgrade jer drugo nisu videli, a velichinu tekstura poistovecuju sa kvalitetom grafike, je totalno druga pricha protiv koje se ne moze, vecina je uvek u pravu
Isto tako ce da kaze i onaj koji ima konzolu ceo zivot a nikad se na PCu nije igrao![]()
A po cemu je to Uncharted 2 svetlosnim godinama ispred PC igara? Po grafici?... Dve godine star Crysis i dalje ocitava bukvicu aposlutno svim igrama po pitanju vizualne prezentacije, a da nije doslo do takozvanog multiplatforminga, smatram da bi vec odavno bio prevazidjen...
Imao konzole od '92 do '06. Za to vreme "pojeo" Mega Drive, PS1 i PS2.Cini mi se da sam vec negde pominjao koliko sam voleo platforme na konzolama. Taj zanr je mrtav, tako da...
Jedina od stvari sa konzola, koja me trenutno interesuje je Gran Turismo 5, ali dati 500 evra radi jedne igre je meni podjednako suludo, koliko i tebi nasi "konstantni" upgrejdi PC-ja.
![]()
Pazi, ako imas 12 godina, oprosticu ti... U suprotnom, izlupetao si se za medalju.Cak i sad, u ovom momentu opsteg VG rasula, konzole mogu da ponude poprilicno bolje od one tvoje listice (izuzetak MGS4, stvarno izuzetna igra), a ne tako davno, i do 10X bolje.
Vidis, ja se igram "malo" duze od tebe, sto na konzolama, sto na PC-ju, i verovali ili ne, moje omiljene igre su poreklom iz 90-tih i imaju 2D grafiku. Next gen platforme su donele HD rezoluciju, sjajne teksture i bombasticne efekte, ali vidis, nesto se cudno desilo sa overall kvalitetom.
Predpostavljam da ti vrsni naslovi koje sam igrao zadnjih 10-tak godina nece znaciti nista, ali u nekom proslom vremenu, besomucno upucavanje protivnika u glavu, vitlanje high score-a u online mecevima i cut scene od po 45 minuta nisu bile merilo kvaliteta. To je bila prica, atmosfera, storytelling, razrada charactera, sto glavnog, sto ostalih i jos par "sitnica" koje razlikuju igru od igrica. Nazalost, zahvaljujuci naslovima kao sto su Killzone, Halo ili CoD, situacija se preokrenula u korist "button smashera"...
Izvini, ali ovo jednostavno nije istina. Mogao bih do sutra da razglabam o tome i da ti iznosim sve revalentne podatke, charteve i poredjenja, ali nema poente... Svakako da te necu ubediti, a i Baner samo sto nije zatvorio temu...
Imao konzole od '92 do '06. Za to vreme "pojeo" Mega Drive, PS1 i PS2.Cini mi se da sam vec negde pominjao koliko sam voleo platforme na konzolama. Taj zanr je mrtav, tako da...
Jedina od stvari sa konzola, koja me trenutno interesuje je Gran Turismo 5, ali dati 500 evra radi jedne igre je meni podjednako suludo, koliko i tebi nasi "konstantni" upgrejdi PC-ja.
![]()
A ako imam PS2 nemogu da je igram?^MW2 imas za PS3, Xbox 360 i PC, a igra kosta oko 50 evra za konzole, ako je narucujes online. Bila je nesto jeftinija ranije, ali sada su ponovo podigli cenu.
Interesantno je kako neko ko ne voli avanture naziva sebe gamerom, svasta danas moze da se procita...
Pazi, ako imas 12 godina, oprosticu ti... U suprotnom, izlupetao si se za medalju. Cak i sad, u ovom momentu opsteg VG rasula, konzole mogu da ponude poprilicno bolje od one tvoje listice (izuzetak MGS4, stvarno izuzetna igra), a ne tako davno, i do 10X bolje.Vidis, ja se igram "malo" duze od tebe, sto na konzolama, sto na PC-ju, i verovali ili ne, moje omiljene igre su poreklom iz 90-tih i imaju 2D grafiku. Next gen platforme su donele HD rezoluciju, sjajne teksture i bombasticne efekte, ali vidis, nesto se cudno desilo sa overall kvalitetom.
Predpostavljam da ti vrsni naslovi koje sam igrao zadnjih 10-tak godina nece znaciti nista, ali u nekom proslom vremenu, besomucno upucavanje protivnika u glavu, vitlanje high score-a u online mecevima i cut scene od po 45 minuta nisu bile merilo kvaliteta. To je bila prica, atmosfera, storytelling, razrada charactera, sto glavnog, sto ostalih i jos par "sitnica" koje razlikuju igru od igrica. Nazalost, zahvaljujuci naslovima kao sto su Killzone, Halo ili CoD, situacija se preokrenula u korist "button smashera"...
Izvini, ali ovo jednostavno nije istina. Mogao bih do sutra da razglabam o tome i da ti iznosim sve revalentne podatke, charteve i poredjenja, ali nema poente... Svakako da te necu ubediti, a i Baner samo sto nije zatvorio temu...
![]()
Ako filmovi o Indiani Jones-u nisu avanture onda ne znam koji filmovi to jesu...Molim te, nemoj mi reci da mislis na Uncharted 2 kada kazes avantura.
Kada budes ukapirao zasto Uncharted 2 ima 96 na meti i zasto je pokupio i zasto ce tek pokupiti sve znacajnije GotY nagrade mozda ces i ukapirati zasto je on nekoliko svetlosnih godina ispred svega ostalog sto postoji, ukljucujuci bilo koju PC igru.
Koliko si samo neistina i gluposti izneo u ovom postu, ala ti vera ! :wall:
Killzone 2 button smasher ? Au, ne vredi polemisati sa tobm, bolje se vrati u svoju PC HD sobu.
Gamer my ass! :crash:
Nemam 12 nego nego 9 godina, zovi me Syma no2. :-devil-: Ti se igras mozda 2,3 god duze od mene, tako da ne mozes da znas bas mnogo vise o igrama od mene. Ima i ovde likova koji vole stare 2D igre pa ne bacaju takav hejt po novim igrama, o kojima zapravo nemas pojma. Ti bi pao na dupe 16 puta dok bi odigrao samo Uncharted 2, da ne pricam o jos nekim igrama koje tek izlaze. :smackbum:
Traži od moderatora da ti maknu "gamer" iz nicka jer te demantuje
Po ovome sto Ragnarok rece, da bih razumeo Uncharted 2 u potpunosti, morao bih da se spustim na vas nivo. Neka hvala...
Najozbiljnije, da li ste vi kad odigrali neku point&click avanturu, ili izometrijski RPG? Nesto sto zapravo trazi koriscenje mozga?...
da da znamo.. pc igraci su genijalci kojima full hd i aa i af maximalno ukljucuju mozak, dok su konzolasi ******..
aj vrati se gore majke ti!
YT 4tldodao bih, jer dosta ljudi pogleda par klipova i misli da je 'odigralo' neke naslove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari