Pozdrav...posto sam se razocaro u Dragon Age...pitam ja vas imateli neki RPG da predlozite,moze i starije stivo nemojte samo THE WITCHER-a....Hvala :d
Pa zavisi sta volis... Ajd daj neki primer igre koju volis pa cemo pomoci!
Bladur's Gate je odlican ali ne prija svakom, fenomenalna prica i sve.
Icewind Dale dobra prica i malo vise hack&slash
PLANESCAPE: Torrment ---- FENOMENALNO!!!!! Ako hoces pricu u prvom planu... (puno ljudi je ne voli, jer trazi da pratis pricu, a ima relativno malo akcije)
Od novih /nisam probao/ su nahvalili Risen i Drakensang, ali ne bi znao da ti kazem nesto vise o njima.
Pozdrav!
Pozdrav...posto sam se razocaro u Dragon Age...pitam ja vas imateli neki RPG da predlozite,moze i starije stivo nemojte samo THE WITCHER-a....Hvala :d
A u čemu je to razočaranje oličeno?
po meni nije to bas pravi RPG nemam neku slobodu da odem da trazim po pecinama,da se izgubim negde i te stvari e to je pravo iskustvo![]()
E tako sam i ja razmisljao, medjutim nekako se nakanih da probam Risen. Vrlo brzo sam shvatio da nema veze sa G3. Znaci, solidno je optimizovan, nema bagove, i najbitnije combat elementi su mnogo dobro uradjeni. Lokacija tj ostrvo na kome se desava radnja je mozda manje nego u G3, ali ni to nije minus. Ima sasvim dovoljno prostora za istrazivanje, a cak i da se pogubis. U svakom slucaju, moje pocetno razmisljanje se svakako promenilo, od ocekivanja zesceg promasaja dosao sam do toga da je Risen mozda i najbolje sto sam odigrao tokom ove godine.Risen ja na foru Gothic-a,a posle treceg dela neprelizim toj igri a kamoli slicnima,u svakom slucaju hvala![]()
Ja nisam reko da je DA teska samo da se znaNe slazem se, borba u Risenu je najbolje odradjena borba u nekom akcionom RPGu. Moras biti aktivan i spretan ali statovi itekako uticu na borbu. Na primer u G3 borba jeste krsh, uopste nemas osecaj da zamahujes macem a cak i kad nabudzis skill i dalje imas ista 4 poteza. U Risenu imas mnogo vise varijacija, vise nego sto ima Oblivion sa modom za melee borbu.
Ako to krsh znaci igra mi je teska, ubija me svaka zivuljka koju sretnem, moram tri puta reload i ostatak QQ arsenala lenjog gejmera onda je bolje da igras nesto drugo. G3 na najvecoj tezini, sa poslednjim community patchom i ukljucenim Alternative AI je mnogo teza igra od Risena na hard, koji je izazovan ali ne nemilosrdno tezak.
Zapravo Dragon Age, iako igra sa potpuno drugacijim sistemom borbe je manje frustrirajuca na nightmare tezini od Risena na hard. A posto velika vecina vas igra na normal tezini a kazete da je DAO tezak, onda mogu da razumem zasto ne volite Risen. Nije svaka igra krojena po standardima lenjog gejmera, neki ljudi vole da se malo pomuce da dodju do kraja igre. Ostali neka igraju Betmena i MW2![]()
Ja sa DA nisam imao problem na hard,bilo je par izazonih borbi.Taman kako treba,ti mozda uzivas u mucenju ja ne."Lenjog gamera" LOL,mislis nolifra i nekog kome su igre sporedna stvar u zivotu. :d
Mozda nisam ni trebao da se guram, posto, tu je Igoritza, veliki mag RPG igara da posavetuje...
nisam ovo skapira, al mi zvuchi kao zlonamerno .. :\
Mozes me zvati noliferom ali cinjenica da su danasnje igre ***** friendly i da sve sto zahteva malo truda bude okarakterisano kao krsh.
Vuce dobra ti je podela, samo si smetnuo sa uma Gothic serijal koji je nesto izmedju TESa i ovih igara "sa jakom pricom". Ali eto, te evropske igre, to mora da je krsh. Ko je lud da igra Gothice, ARMA i STALKER kad imamo "sarene" igre sa zapada...
Vuce skoro sve igre koje si nabrojo sam igrao i vise puta prelazio pogotovo one starije jel mozete malo da mi pojasnite tj. da me uputite za ove dve igre Torchlight i Fairwell to Dragons....malo me sramota sto prvi put cujem za njih a sebe smatram RPG frikom :d...Jos jednom hvala za savete![]()
aj ja da pitam - kakav je divinity 2 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari