Šta je novo?

Gran Turismo 5

brate ako ga spustis na 1'36.500 saljem ti cokoladu postom :D ja bih u vrh glave jos mozda 200-300 stotinki sad imam vreme oko 1'37.605 ja mislim .ako ga spustis na 1'36 stvarno si car ;)

nemam pojma mislio sam da je gt5p ali cini mi se da je neka beta ili demo 5-ice ili neki interni fazon

nemam pojma mislio sam da je gt5p ali cini mi se da je neka beta ili demo 5-ice ili neki interni fazon

Pa gde zivis :p Time Trial Demo GT5-ice, ali nije konkretan demo, vise pokazatelj dokle su dogurali sa fizikom, samo jedna staza i jedan auto u dve varijante.

mnogo radio zadnjih nedelja i preskocio par bitnih momenata izgleda....ukratko gde se skida??

brate ako ga spustis na 1'36.500 saljem ti cokoladu postom :D ja bih u vrh glave jos mozda 200-300 stotinki sad imam vreme oko 1'37.605 ja mislim .ako ga spustis na 1'36 stvarno si car ;)

Sad cu malo teze, juce kada sam napravio ovo vreme, vec u sledecem krugu u prvom sektoru napravim 2 desetinke bolje vreme, da bi vec u sledecoj krivini cuo drugaciji zvuk motora, bacim pogled na pokazatelj kocnice, i vidim da mi sam koci nekih 20 % :( Javi mi se spike-ovanje pedala jednom u sat vremena, samo sto juce nije mogao gori trenutak da bude, a bas sam bio nabrijan za 1:36 :)

SEMA 2009: http://us.gran-turismo.com/us/gallery/d5145n2.html

qs5wfq.gif

2vmbp7q.gif

2wcptza.png

Ko bi rekao da 350 GT moze ovako opasno da izgleda :)

Opaka simulacija , zbog ove igre vredi kupiti PS3. Ne mogu da verujem da postoji ovako nesto dobro. Ovo je prva simulacija voznje koja me je zainteresovala pored LFS-a koji igram oko godinu dana. Nisam bas pratio razvoj GT5 od pocetka tako da ne znam da li ce uopste biti multiplayer-a ,ali ako ga bude to bi definitivno prelomilo moju odluku za nabavku trojke. Pozajmio sam PS3 sa posla preko vikenda i nazalost ga sutra vracam nazad a tako mi se nolife-uje , ***.
370z 1:49.968 ; 370z tuned 1:37.501 ; overall UK 113. i brzo pada :( . Sta cu kad nisam imao vremena da je obrnem :D

Bice MP-a naravno. Obecavaju da su dosta vremena posvetili tome. Ne znam koliko ce to ozbiljno biti, tipa da li ce biti opcija ukljucivanja kvalifikacija, da li ce biti goriva, trosenja guma, plavih, zutih zastava itd..

Kad ste se smejali glitchevima u igri na kojoj radi samo jedan programer, mozemo i sad :)

[YOUTUBE]CycnIzLCzOY[/YOUTUBE]

Mi smo se smejali prevrtanju na ivichnjak ili na naglom skretanju, shto nije nikakav glitch vec deo fizike, meni se to desilo sigurno vishe od tuce puta :d

Samo se vi odusevljavajte na bug-ove iz LFS-a , meni se to stvarno desilo ,Zastava special 1300 ccm 73 BHP , vec zvuci opasno :) , 11.5.1997. , put od Crnog Vrha do Bora , drug je usao prebrzo u krivinu , sljunak zaneo dupe i pri proklizavanju prednja desna felna zarila u asfalt i mi na krovu. Imali smo srece ,stali na 2m od provalije , prosli sa manjim povredama i od tada voznja pocinje da se shvata ozbiljnije. LFS ima puno bug-ova ali je najkompletnija simulacija voznje koja postoji za PC. Kao sto sam rekao GT5 demo je prva igra koja me je zainteresovala posle LFS-a. A ona prica da LFS ima autice i staze koji ne postoje je simpaticna , meni je FZR iz LFS-a realan ko Porsche GT2 , tj sanse da vozim bilo koji od njih su ravne nuli tako da se sve svodi na lozenje , tj da li neki auto ima samo render ili pravu fotku.

Bez ikakve namere da poredim ili zapocinjem jos jedan xxx vs GT5 rat, hteo bih da pitam: u cemu je smisao bilo kakve endurance trke bez damage-a na kolima?

I koliko ucesnika na jednom serveru trenutno podrzava GT5 kod online trkanja?

Posto ste ovde zapoceli pricu o volanima i ja cu nastaviti (pa nek modovi premeste kad budu cistili temu), evo ultra interesantne ponude:

http://www.atom.rs/?sid=936

Juris kod Marka!!!

Posto ste ovde zapoceli pricu o volanima i ja cu nastaviti (pa nek modovi premeste kad budu cistili temu), evo ultra interesantne ponude:

http://www.atom.rs/?sid=936

Juris kod Marka!!!

Dodjavola kakva ponuda. Nazalost Momo mi se jos uvek drzi, doduse sa pocestim spike-ovanjem kocnice. G25 koliko se secam kad sam ga testirao, pravi poprilicnu buku? To mi nikako ne odgovara jer probudim sve u kuci kad vozim navece, a cujem da je DF GT prakticno necujan.

Buku u odnosu na šta? G25 i DF GT su značajno tiši od Momo ili DFP. Brate Borise, kao za bebom idem za tobom po forumu i čistim sta izmažeš ili p(r)olupaš :D

Ne se*i bre :) Vidis da sam stavio znak pitanja, dakle pitam da li pravi buku, jer sam ga ja testirao malo, davno, i ne secam se. Ako je znacajno tisi od Momo-a i DFP-a onda super..

Buka nije nesto preterano jaka ali sve zavisi koja igra je u pitanju, posto GT ne nudi preterano jak FF zvuk zupcanika ne moze nikome da smeta osim ako ga ne stavis na pod i pustis auto da ide po ivicnjacima :D

Buka nije nesto preterano jaka ali sve zavisi koja igra je u pitanju, posto GT ne nudi preterano jak FF zvuk zupcanika ne moze nikome da smeta osim ako ga ne stavis na pod i pustis auto da ide po ivicnjacima :D

Zvuk kad radis brze korekcije kod DFP-a i Moma je zaeban.

Hehe, nisi ti cuo zvuk "korekcije" automobila u Ferrari Challenge-u :D
Zbog preterano jakog i veoma cudnog FF-a bio sam primoran da igru igram na dzojpadu (tu si stvarno mogao da osetis snagu motora).
GT je previse smooth ali se slazem da prilikom brze korekcije i G25 oce da zaskripi...

GT je previse smooth..

Pa ne znam bas, lepo se osete neravnine na stazi, prelasci preko ivicnjaka, ali najvaznija stvar, osecas povezanost sa prednjim gumama i masu automobila, sto se ne moze reci za 90% simulacija.

Borise, informacija iz prve ruke, G25 je mnogo tisi od Momo-a u iRacingu. A tamo ima i mase i neravnina i brzih korekcija. Dakle, ako ti je to glavni kriterijum ne razmisljaj vise nego trk dok jos ima po ovoj ceni. Ne verujem da ces skoro naci bolju ponudu. Za svaki slucaj, ja bih proverio da nije refurbished, mada i ako jeste sta te briga, dobijes punu garanciju.

Ne bih bas mogao da ga opravdam sebi finansijski u ovom trenutku. LFS ko zna kad cu opet upaliti, a full GT5 nece jos 3, 4 meseca. Ostavicu Moma dok skroz ne crkne, pa cu se nadati da ce opet biti ovako neka ponuda, ili DF GT..

Nazad
Vrh Dno