Šta je novo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ohohohooo Cameron i 20th century fox ce samo tako da namlate pare sirom sveta jer ce svi da ga gledaju barem 3 puta+kad za 6 meseci krene prodaja bluray izdanja :zgran:
A ulozeno je "samo" 230 miliona larado
Svaki put na imdb prosecna ocena raste 8.3, 8.6, 8.9 a preko 12 000 ljudi je dalo ocenu. Znaci ipak vredi
Ja cu ga ipak gledati u Imax-u u Vienni oko 10 januara:)

Poslednja izmena:
god damit sad ćete me još i naterati da skoknem do BG-a i pogledam film.
ajde mi novosađani da se nekako organizujemo

Ja sam malo pre odgledao i 3D mi je bio inpresivan samo na pocetku i to posebno na onoj xPand 3D reklami dok za Doncafe reklamu ne kapiram zasto su neki ljudi odusevljeni tim :D
Do pola filma mi je bio ok posle sam uopste prestao da osecam 3D i da postoji...mislim ja se licno nisam preterano odusevio,ali bitna je vecina...inace film kao film nije los prica ispricana 1000 puta...likovi su zivopisni i bas emocionalni tu je dobra gluma dok ima deonica gde je gluma ocaj zivi posebno kad ona ridjokosa glumica glumi u "normalnom svetu"...u svakom slucaju ja bi ga ocenio nekom ocenom 7/10...

Film je fenomenalan!!!!!!!! Stvarno, posle Transformersa jedan od retkih kvalitetnih sci-fi filmova!
Gledao sam u 3D varijanti i nisam trepnuo ni sekund!!
U jednom dahu sam ga odgledao..
Sto neki kazu, prica je ispricana 1000x ali je ovo definitivno najbolja verzija :)
Toliko je sve do sitnica i detalja odradjeno da je neverovatno!

ako su trandže njemu na prvom mestu a avatar na drugom, onda ne znam baš :)

Poslednja izmena:
Dodje mi sad da placem kada procitam vase kritike i setim se u kom gradu zivim...

U Novom sadu? Zasto vam je tesko da skoknete do BG-a?

Sta kazete 6D zapravo nije 6D u koloseju, ne drmusaju se stolice? Dali vredi iskesirati 450 dinara ili koliko vec. Gledao sam bio Ice age u 3D tamo i bilo je skroz ok.

U Novom sadu? Zasto vam je tesko da skoknete do BG-a?

Sta kazete 6D zapravo nije 6D u koloseju, ne drmusaju se stolice? Dali vredi iskesirati 450 dinara ili koliko vec. Gledao sam bio Ice age u 3D tamo i bilo je skroz ok.

440 din. je.Posto si na Banovom Brdu,bolje idi u Rodu i gledaj tamo u Dolby 3D-u.Verujem da moze da bude samo bolje,a ne gore od Koloseja.

uh,cek,ae ovako....trebam veceras da banem da gledam film,razmisljao sam kolosej...ali sada se premisljam, da li ster city,kolosej ili tuckwood?

Ni slucajno Tuckwood, preporuka za Kolosej.

Ja cu ipak sacekati da malo prodje guzva u svim bioskopima i slegnu utisci ovde i preporuke koje je bolje mesto za odgledati ovo u 6D ako je moguce sa sve full efektima...

:)

Ne kazem da su transformersi bolji, definitivno ovo je nesto najbolje sto sam gledao u poslednjih par godina..

Nego kazem tek me je ovo toliko odusevilo posle Transfomersa(bavim se amaterskim 3D modelovanjem pa su mi ovakvi filmovi melem za oci)

Ko Avatar ne gleda u bioskopu taj je definitivno budala..
Pitam se kakav bi bio utisak da sam gledao CAM verziju na laptopu sa nikakvim zvucnicima :)

Ja kazem bas suprotno, a gledao sam u oba. A sto se tice 6D mislim da cimanje stolice sprecava uzivanje u filmu...

Jos jednom za ovaj film ne postoje ti 6D efekti,odnosno nije 6D projekcija u pitanju.A cimanje stolice bi verovatno svakog dekocentrisalo.

Ko Avatar ne gleda u bioskopu taj je definitivno budala..
Pitam se kakav bi bio utisak da sam gledao CAM verziju na laptopu sa nikakvim zvucnicima :)

*** ja ću danas biti budala, pa ću CAM da pogledam, kad nemam drugo rešenje. a onda u aprilu će valjda biti jedna projekcija u novoj areni u NS i to 3D.

zasad se uzdam u popcorn koji mi te cam-ove uvek prikaže puno bolje nego na kompu što izgledaju

neee

Druze, nemoj to sebi da radis...
Vredi dati 400din za projekciju i jos 400 za voznu kartu u oba smera...nemoj to sebi da radiiiis...

ma j*be mi se da idem sam u bg, ako neko još hoće iz ns-a da se okupimo onda ne žalim novce ali očigledno neće niko.

btw da ne bude off
danas svuda čitam kako je film radio 10 godina, a ne 14 kako su svuda pričali i da je spi*io 500 miliona, pretpostavljam da je više otišlo na promociju nego na film.
jel se znaju neki tačni podaci ili to baš svi odreda nagađaju pa lupaju tako

ma j*be mi se da idem sam u bg, ako neko još hoće iz ns-a da se okupimo onda ne žalim novce ali očigledno neće niko.

btw da ne bude off
danas svuda čitam kako je film radio 10 godina, a ne 14 kako su svuda pričali i da je spi*io 500 miliona, pretpostavljam da je više otišlo na promociju nego na film.
jel se znaju neki tačni podaci ili to baš svi odreda nagađaju pa lupaju tako

Ma to se nikad ne zna. Ja citao razne bajke, od toga da kosta 230 miliona pa do 400 i nesto. Nije da se nas sad to nesto tice, al kome verovati :)

Na ovom forumu, Sigourney Weaver je "...tamo neka ridjokosa glumica". Fenomenalno:)

odgledao sam Cam, odličan film. svo vreme je zanimljiv
mogu samo da zamislim koji je doživljaj u 3D, ali kad budem imao priliku to će mi biti kao re imagine filma :)

eh voleo bih da imam toliko strpljenja, neka imagine cam je jako dobar.
gledaće se i R5
znam kad je star trek izašao, skinuo sam prvi najgori cam, aspect ratio je bio grozan, leva strana odsečena totalno i opet mi se film dopao. kad je izašao 1080p skinuo sam neki od 15giga i bukvalno pogledao drugi film.
oduševio se dva puta na isti film.
*** kad je film dobar nije mi problem pogledati ga par puta

Blago tebi... mene je Star Trek smorio jednom u bioskopu i jednom u 720p varijanti. Što reče neki lik na stranom forumu: "Mogao bih da provezem Enterprise kroz rupe u scenariju i da mu ni ne ogrebem farbu".

440 din. je.Posto si na Banovom Brdu,bolje idi u Rodu i gledaj tamo u Dolby 3D-u.Verujem da moze da bude samo bolje,a ne gore od Koloseja.

Jel' u Rodi ista 3D "tehnologija" kao i u Koloseju (da to tako nazovem) , mislim konkretno na te 3D naočare, jesu istog tipa kao i u K. ? Rado bih da izbegnem vrtenje po onom parkingu u Ušću, pogotovo sto ću najverovatnije ići za neki vikend. Kakva je situacija sa parkiranjem kod Rode ?

Poslednja izmena:
Pogledao 3D i oduševio se! Prvi put sam gledao neki 3D film i mogu da kažem da je stvarno extra stvar.
Druže, šteta što si pogledao CAM, ja CAM ne gledam nikada. Ne znaš šta si propustio :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno