Baterija, posle formiranja, drzi 2,5 do 3h sa ukljucenim WIFI i surfom po netu, kako u Win7 ultimate, tako i u ubuntu linux-u. Vise sam nego zadovoljan i time.
Zvuk je blago receno tuzan, cak nije ni stereo (negde su sakrili jedan bedni zvucnicic). Ali ima stereo izlaz za sluske i ulaz za mic, tako da je i to ok.
Puno ti hvala na ovom iscrpnom izvestaju, dobro je dosao svima nama koji jos uvek razmisljamo da li da ga kupimo ili ne
U vezi baterije: negde sam procitao da je ipak ne bi trebalo formirati (jer su Li-ion baterije vec formirane tokom proizvodnje)? U vezi zvuka: da li si probao da preko tog stereo izlaza povezes neke externe zvucnike (2.0 ili 2.1) i kakav je onda zvuk? Nadam se nista losiji od ostalih laptopova?
I, pretpostavljam da bi bez problema rasirio sliku na neki veci externi monitor?
kobaya, ako ti je iskustvo sa baterijama za telefone, kao i ono gore opisano sa kupovinom u Metrou, onda te razumem i tvoje postove ne uzimam za ozbiljno
Ako u Metro katalog piše 1x1024, onda je tako i nikako drugačije. Ako je garancija 12 meseci, onda je garancija 12 meseci i proizvod će u tom vremenu biti ili ispravan ili zamenjen/popravljen, a ne "poluispravan". Uostalom, ne bih te više zadržavao, posveti se formiranju baterije....koja kad se napuni, prestaje da ima bilo kakav uticaj od strane priključenog punjača, ali koga briga :d
Ja sam isto kupio vostro 840 u Metro-u i definitivno dolazi sa jednim modulom od 1gb a ne sa 2 x 512mb provereno.
Nego ja jedino nisam uspeo da nateram bluetooth da proradi, wireless funkcionise sasvim ok ali bluetooth "nein" kakva je situacija kod vas.
I sto se tice garancije jeste da pise da ima 1 god. ali kad odete na dell-ov sajt mozete da proverite da vam garancija traje jos nekih 34 meseca posto su isporuceni u novembru, e sad pitanje je dal je uvoznik duzan da ispostuje
Ma radi on ok mozes slobodno da ga uzmes a da ostatak para iskoristis za komp.
evo i drivera za xp svi su tu ako nekom zatreba:
http://rapidshare.com/files/208015791/Dell_Vostro_A840_Windows_XP_Drivers.part1.rar
http://rapidshare.com/files/207972080/Dell_Vostro_A840_Windows_XP_Drivers.part2.rar
http://rapidshare.com/files/207888081/Dell_Vostro_A840_Windows_XP_Drivers.part3.rar
http://rapidshare.com/files/207752790/Dell_Vostro_A840_Windows_XP_Drivers.part4.rar
Lap topove dell vostro a840 iz Metroa uvozi firma "Directlink" iz ul. Mike Alasa 9 koja je direktni uvoznik istih (uvezeni su u novembru ove godine znaci pre nepunih mesec dana). Oni su i serviseri i daju garanciju 12 meseci , tj. to je ona garancija koju daje proizvodjac. Sto se tice mrtvih piksela raspitaj se malo posto ja jesam namoj samo da se pravis pametan i da lozis ljude. U Directlinku u servisu su mi rekli da reklamaciju uvazavaju tek ako ima vise od 6 (sest) mtvih piksela, pa ti vidi sta ti onda znaci ova produzena garancija(36 meseci) koje daju neke nase "sklj" firme koje se bave prodajom na malo. Danas prodaju racunare dodjes za 2 godine ono mesara "Papak". A taj jedan koji postoji na mom racunaru se uopse i nevidi dok ne startujes neki program za otkrivanje mrtvih piksela.
Znam sta sam kupio i za koje pare veruj mi imam iskustva sa tim isto bi bilo i da je kupljen u Nemačkoj jedino što je EU standard 3 mrtva piksela. tj tek ako ima 4 mogu da ti zamene monitor.
Ponovo se prodaje u Metrou za 24.829,20 od 17.12.2009 od 06,00 ja sam moj kupio u Zemun Polju. Ko god misli da je njegov vostro a840 drugaciji ako nije kupljen u Metrou grdno se vara, samo te ovi drugi urade za vecu marzu nazalost to je sve. Sve je to ista "krompir" klasa
Radim u IT sektoru duze nego sto mnogi od vas imaju godina tako da znam sta pricam, nemojte da se razmecete svi ste vi "pametni ljubi vas majka", pomozite ako mozete ljudima ako ne cutite ne kazu dzabe cutanje je zlato.
Lap topove dell vostro a840 iz Metroa uvozi firma "Directlink" iz ul. Mike Alasa 9 koja je direktni uvoznik istih (uvezeni su u novembru ove godine znaci pre nepunih mesec dana). Oni su i serviseri i daju garanciju 12 meseci , tj. to je ona garancija koju daje proizvodjac. Sto se tice mrtvih piksela raspitaj se malo posto ja jesam namoj samo da se pravis pametan i da lozis ljude. U Directlinku u servisu su mi rekli da reklamaciju uvazavaju tek ako ima vise od 6 (sest) mtvih piksela, pa ti vidi sta ti onda znaci ova produzena garancija(36 meseci) koje daju neke nase "sklj" firme koje se bave prodajom na malo. Danas prodaju racunare dodjes za 2 godine ono mesara "Papak". A taj jedan koji postoji na mom racunaru se uopse i nevidi dok ne startujes neki program za otkrivanje mrtvih piksela.
Znam sta sam kupio i za koje pare veruj mi imam iskustva sa tim isto bi bilo i da je kupljen u Nemačkoj jedino što je EU standard 3 mrtva piksela. tj tek ako ima 4 mogu da ti zamene monitor.
Ponovo se prodaje u Metrou za 24.829,20 od 17.12.2009 od 06,00 ja sam moj kupio u Zemun Polju. Ko god misli da je njegov vostro a840 drugaciji ako nije kupljen u Metrou grdno se vara, samo te ovi drugi urade za vecu marzu nazalost to je sve. Sve je to ista "krompir" klasa
Radim u IT sektoru duze nego sto mnogi od vas imaju godina tako da znam sta pricam, nemojte da se razmecete svi ste vi "pametni ljubi vas majka", pomozite ako mozete ljudima ako ne cutite ne kazu dzabe cutanje je zlato.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari