Šta je novo?

God of War III

I da imate Pioneer Kuro i neki high end video procesor, opet vam nebi izgledalo ni priblizno dobro kao remake.

Sa 480p mozete samo donekle da maskirate (ne)kvalitet video prikaza. :)

I da imate Pioneer Kuro i neki high end video procesor, opet vam nebi izgledalo ni priblizno dobro kao remake.

Cekaj jel si igrao GoW 1,2 na PS 3 kad ovo tvrdis ?
Taj Kuro nije nista posebno sem posebno jake cene (zadnji put kad sam gledao neki bio je oko 200k).

Cekaj ti se lozis na taj Kuro zato sto kosta 200k ? Zato sto je Pioneer ? Zato sto si citao na netu da je do dzaja ?
Ili ga imas i mozes sa razlogom da tvrdis da je to nesto posebno ? Samo u tom slucaju priznajem misljenje, a ne ako je nagadjanj/prazne price.
Ja sam gledao Samsung LED i KURO, meni licno je bolja slika na Samsungu. Mada to zavisi kako su oba bila podesena, sto moze dosta da utice na kvalitet slike. Ali to je utisak stecen gledanjem u radnji, tako da nije merodavan.

Koga si pitao sta je 480p ?

Poslednja izmena:
Cekaj ti se lozis na taj Kuro zato sto kosta 200k ? Zato sto je Pioneer ? Zato sto si citao na netu da je do dzaja ?
Ili ga imas i mozes sa razlogom da tvrdis da je to nesto posebno ? Samo u tom slucaju priznajem misljenje, a ne ako je nagadjanj/prazne price.
Ja sam gledao Samsung LED i KURO, meni licno je bolja slika na Samsungu. Mada to zavisi kako su oba bila podesena, sto moze dosta da utice na kvalitet slike. Ali to je utisak stecen gledanjem u radnji, tako da nije merodavan.

Koga si pitao sta je 480p ?

Ti poredis Pioneer Kuro i Samsung LED i jos napises da po tebi Samsung LED ima bolju sliku (bez obzira na uslove, disclaimer i te tripove)? :)

Znaci, prekidam diskusiju odmah, ovo sto si ti napisao je kao da neko dodje i kaze da je... ustvari, ne mogu ni da se setim primera gluposti slicnog kalibra...

Ti poredis Pioneer Kuro i Samsung LED i jos napises da po tebi Samsung LED ima bolju sliku (bez obzira na uslove, disclaimer i te tripove)? :)

Znaci, prekidam diskusiju odmah, ovo sto si ti napisao je kao da neko dodje i kaze da je... ustvari, ne mogu ni da se setim primera gluposti slicnog kalibra...

Brate aj idi igraj svoj Hard core, previse si ti pametan za ovaj forum.
Imas neki krs od TV pa patis za Kurom. :wall: :crash:

Poredjenje GOW II sa PS2, i GOW II iz GOW collection.. jako primetna razlika, jer izgleda nisu samo povecali rezoluciju i AA, vec su stavili i neke nekompresovane teksture koje su morale da budu kompresovane za PS2 izdanje..

IMG_9347.jpg

IMG_9359-1.jpg

IMG_9352.jpg

IMG_9361-1.jpg

IMG_9357-1.jpg

IMG_9362-1.jpg

IMG_9358-1.jpg

IMG_9363.jpg

Ovo je znatno, znatno bolje no sto bese na ps2, bar sudeci po ovim slikama, stize mi ubrzo pa ce se testira :) :D :d

^I jel bolja grafika nego kad se PS 2 spoji na KURO ? :d

Presao na normal prvi deo :)
Covece al sam dobar,dobio sam trofej i za predjenu igru ispod 5 sati:D

5 sati? Sta radite vi to ***, mislim da mi je minimum 8 koliko se secam trebalo za prvi deo..

Moze da se predje brzo kad znas one paltform delove napamet.

Pa imas trofej ako predjes prvi deo za manje od 5h. :)
Evo posto mi je stigla igra, sad mogu arumentovano da tvrdim da ovo HD izdanje izgleda mozda 10% bolje nego PS2 izdanja (imam i PS2 verziju koju igram na PS3).
Tako da sve vase price da je ovo neko HD ludilo padaju u vodu.
Ja sam igru uzeo najvise zbog trofeja, ocu da testiram svoje strpljenje za ove gold trofeje. :)
Osecam da Gruja vec ima 2 Platiniuma. :)

Pa imas trofej ako predjes prvi deo za manje od 5h. :)
Evo posto mi je stigla igra, sad mogu arumentovano da tvrdim da ovo HD izdanje izgleda mozda 10% bolje nego PS2 izdanja (imam i PS2 verziju koju igram na PS3).
Tako da sve vase price da je ovo neko HD ludilo padaju u vodu.
Ja sam igru uzeo najvise zbog trofeja, ocu da testiram svoje strpljenje za ove gold trofeje. :)
Osecam da Gruja vec ima 2 Platiniuma. :)

Ne kapiram te ponekad :) .

Kazes da bolje da nisu izmislili trofeje , i da mrzis da ih skupljas jer se osecas kao , citiram , '' rob konzole '' . Zatim kazes da si kupio igru NAJVISE zbog trofeja ?

Bob Marley je vocka cudnovata... :D

Ja nisam uspeo da obrnem za ispod 5h igru, ali sam sve ostale trofeje odradio... Ostaje samo jedan speedrun i oni prokleti izazovi... :)

Pa nekad mi se svidja kod trofej sto me teraju da igram do kraja, inace ovako da ih grindam nema sile. AKo treba vise od 5 min za trofej, ma pali. :)

Ipak sam bio u pravu da nema nikakve drasticne razlike izmedju PS2 verzije i HD. :p

Za trofej "I’ll Take the Physical Challenge" je potrebno oko 3-6 sati. :)
(Gruja to odradi za 15 minuta verovatno)

Inače, kada se dotični izazovi odrade, dobiju se dodatni kostimi. Sa jednim od njih se ima neograničeno magije... Eto ideje za speed run.:D

U prvom delu imas opciju treasures i tamo pise chelenge of the gods :)

Odlican text.

Razlika izmedju upscalea i native 720p renderinga:

GoW_1_2_normal.jpg.jpg

GoW_1_2_collection.jpg.jpg

GoW_1_3_normal.jpg.jpg

GoW_1_3_collection.jpg.jpg

GoW_2_1_smooth.jpg.jpg

GoW_2_1_collection.jpg.jpg

Da ne pominjemo drasticno stabilniji framerate i potpuni nedostatak tearinga...

Ko je ono spominjao da je razlika "mozda 10%"? :d

Ne znam odakle ti vadis ove screenove ali PS2 verzija na PS3 na HD TV-u ne izgleda tako sugavo. To su slike sa PS2 garant.
Uostalom kako ti mozes da ubedjujes nekog ako nema uopste PS2 verziju i BC PS 3 ? Mislim da sa foruma samo Gruja, Cveja i ja imamo GoW 1,2 za PS2.
Najveca laz je ova zadnja slika jer se zna da su animacije ostale netaknute sa PS2 verzije. :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno