Šta je novo?

God of War III

To su cisti framebuffer capturei sa Playstationa 3 - igra salje takvu sliku TV-u.

O kakvim lazima ti pricas? Ovo je sve grebovano direktno sa Playstationa 3. I ja ne ubedjujem nikoga, ove slike su dovoljan dokaz. Ako ti ovde vidis samo 10% razlike, nesto ti opasno nije u redu sa vidom.

Hehe...malo je pozurio.
Slike radili strucni ljudi, testirali i kako ide na PC-u preko emulatora. Tako da mislim da su kompetentni sto se ovih slicica tice!

Psiho ni svojoj sopstvenoj majci ne bi verovao kad bi mu pokazale te slike... :D :d

Poslednja izmena:
Ama covece PS2 verzija na PS3 ne izgleda tako sugavo, dodji da vidis ako ne verujes ! Ne mozes da tvrdis da si u pravu kad nisi. Evo nek Cveja potvrdi da je jako mala razlika izmedju PS2 i HD verzija.
Pali samo igru za igrom, animacije su potpuno iste. Ovo na screenovima izgleda ko da je neko uzeo brush i zamuljao.

I onda meni pricate da sudim na osnovu igara koje nisam igrao/video, eto ironije.

Poslednja izmena:
Ti i dalje ne razumes sta znaci "framebuffer capture"?

Ako ti ne vidis razliku izmedju 512x448 i 1280x720 sa 2xMSAA... onda i nema nekog smisla raspravljati o grafici i kvalitetu slike sa tobom.

animacije zaista jesu iste jer ih nisu dirali. ali ne pricamo o animacijama, vec ingame-u :)

Toliko o tome da su screenovi verodostojni. Pogledaj samo zadnju sliku.

To sto ti koristis "geek" izraze is to mene ne zanima sta je to, to je druga stvar.
Ja znam sta vidim ocima kad upalim igru PS2 i HD.
Lepo ti kazem da mozes o tome da sudis samo ako bi uzivo video kako izgleda PS2 verzija.

Poslednja izmena:
Ovo je vec tragicno.

Ne nego si ti previse tvrdoglav da priznas da nisi u pravu, ko da te ne znam. Samo kad se setim rasprave oko KZ2 klana. :wall: :wall: :wall:

To sto ti sudis o PS2 verzijama GOW je slicno kao da sudis o ponasanju kola iz igre (nek je GT5, nebitno) i da uzmes sam da ih vozis po trkackoj stazi. Cisto nagadjanje.

Da priznam da nisam u pravu, iako sam gore postovao slike koje dokazuju koliko JESAM u pravu, i uz to kao dokaz postoji citav clanak na DF-u koji govori o uticaju vise rezolucije i MSAA-a? :d

Ti si ovde postao dezurni trol i opasno si poceo da zagadjujes threadove. To da ti nesto nije u redu sa vidom si vec dokazao kada si ovde pricao o superiornosti Samsungove 8. serije u odnosu na Pioneer Kuro, ali ovo je vec na nivou potrebe za posetom nadleznom oftamologu.

Ovo je vec vredjanje. ;)

Ne vredi se sa tobom raspravljati, pricas o necemo sto nisi nikad ni video. :lupko:

Jel neko odradio platinume na GOW collection?
Ja sam GOW2 po cenu sixaxis kontrolera.
Ne znam koju drogu da nabavim da počnem izazove iz prvog dela.
Em ih ima više, em se moraju u cugu preći...

Da, oni izazovi iz prvog dela su uzasno teski. Secam se kada sam ih igrao svojevremeno na PS2.

Da se bar može sačuvati između... Ovako... probao sam jednom i stigao do trećeg... I batalio...

Precu ti ja te izazove ako ti je bas toliki problem ;)
Inace predposlednji izazov nema sanse da predjes ispod pola sata igranja :)
Necu da ti pricam zbog cega jer ces razbiti jos koji sisaxis :d

Odgledao sam na youtube, tip prelazi svih 10 za 15 minuta. :(

E sad, ja sam tako gledao šta drugi rade (poslednji izazov iz drugog dela) i polomio sixaxis. I rešio da uradim 100% drugačije (redosled i način) i uspeo.

Slomio si Sixaxis zbog trofeja ? :d
Ne razumem cemu toliko nerviranja. Zar igranje ne treba da bude zabava, a ne nerviranje ?

Ne zbog trofeja, već zbog prokletih izazova. Rešio sam da ih pređem i usput sam se blago nervirao. napravili su ih, svaka im čast.

Znas kako ja radim kada se iznerviram :) ?
Imam jedan stari jojpad koji nije u funkciji vec duze vremena i njega udaram i lomim :D

Gow ne,ali fifa vec da:)
Zato je i neigram vise.Ponovo sam presao na pes :)

Poslednja izmena:
Sjajno izgleda GOW II za jednu PS2 igru, neverovatno :) (naravno mislim na HD verziju). Poprilicno je i teza u odnosu na neke novije igre, ona 'kraljica' (Kolos) vec u prvom nivou, je teza od Kize iz U2 :)
Zaboravio sam kako se to radi, da li je uopste moguce u drugom delu, da podignem neprijatelje u vis sa blades of chaos, pa da ih cimam od pod gore dole, to sam obozavao da radim u prvom delu :)

Poslednja izmena:
Ako ti je Kolos problem, posle si ugasio. :p Onaj Prometej ili kako se vec zove ima da te razvali. :D
Kiza je lak na normal, vec na hard je zaeban, na crushing sigurno dolazi do granice da razbijes nesto. :)

Prometej je onaj što ga grickaju ptice pa ga Kratos baci u vatru da mu skrati muke.

Da me Boris ne strelja što spojlujem, on nije "boss", samo se usput sretne, nema šibanja s njim.

Eto nabavih i ja kolekciju...jedva cekam da se sibam opet sa raznim mitskim bicima!
Prvi deo sam odigrao davno, a drugi nisam...kao slag na tortu tu je i demo za GoW III. :D

Nazad
Vrh Dno