Šta je novo?

PES 2010

Iako je nas, i volim ga, kao i Manchester, daleko je Vidic od Puyola.. :)

ja iako mrzim Mancester moram da kazem da je Vidic mozda i najbolji odbrambeni igrac na svetu u ovom momentu.

I da nije najbolji u top5 sigurno jeste. A body balance od 89 je smejurija s obzirom na to kako grize ko lud dok igra. Nije agilan ali realno, one ocene koje je Stam imao sad treba da prepisu Vidicu. No ajd, kao da je on jedini kome su ocene uzhebane - pregledacu danas to malo detaljnije kad uzmem od druga :)

Nisam proveravao kako je sada stanje ali jel i dalje ocenjuju do 99 ili su po uzoru na suparnika spustili max limit na 96? Ako je 96 tih Vidicevih 92 jos i moze da se prezivi (iako ne znam ko onda zasluzuje 93-96 osim Puyola) a ako je 99 max onda je i dalje to preslabo :)

I dalje je do 99...a takodje bih voleo da znam po kom principu dodeljuju ocene...

Poslednja izmena:
aaaaaaaaa kako mrzim ovu igru!:mad:
glupi real i jos gluplja barca! Prso sam sinoc skroz. U prvih par utakmica naleteo na neke debile koji samo sa mesijem cepaju sa strane, dao covek neki smrdljivi gol i odlucio da se dodaje sa golmanom do kraja utakmice. Izgubio sam jedno 7 zaredom odvalio joypad i otisao da spavam :smoke:

Zato mislim da bi bilo bolje da se medjusobno organizujete...tj neki turnir, ligu izmedju vas! :)
Valjda cu se i ja kad tad pridruziti... :D
Bench Community!!!:d:wave:

Poslednja izmena:
Kako moze da vam bezi Messi ako ga udvojite na pravi nacin. Igracem ti pokrivas njemu najblizeg igraca, i drzis kocku da tvoji igraci ako su blizu udvoje Messija, i Messi cim krene da se priblizava u 16 gubi loptu u 95% slucajeva.

Upravo :)

Mada, ako ima crvenu formu, mozesh ga chuvati i sa 5 igracha, jednom ce te proci :(

Ali najbolji su mi likovi koji uzmu C.Ronalda ili Mesija i pokushavaju stalno na istu foru (trche pravolinijski ka suprotnoj strani i onda centriraju na drugu stativu), neverovatno koliko ima takvih igracha...Takve najvishe volim da derem sa City-jem, a nekad uzmem i Barsu/Real ako sam nervozan :d

^A bolja fora sto rade svi sa foruma, trcis malo levo desno do leve ili desne strane, dodas i ne moze da masi gol, glupa fora jos iz vremena ISS-a. Zato sto je odbrana retardirana.

ma ne igram vise online!
barem 2 - 3 dana :D

Upravo :)

Mada, ako ima crvenu formu, mozesh ga chuvati i sa 5 igracha, jednom ce te proci :(

Ali najbolji su mi likovi koji uzmu C.Ronalda ili Mesija i pokushavaju stalno na istu foru (trche pravolinijski ka suprotnoj strani i onda centriraju na drugu stativu), neverovatno koliko ima takvih igracha...Takve najvishe volim da derem sa City-jem, a nekad uzmem i Barsu/Real ako sam nervozan :d

Jel ti ponestalo toalet papira juce?! :mad: :d Nadigrao si me sa onim presingom (!!!!), ali te je i htelo u pm! Ne znam da igram protiv ljudi koji igraju takav presing, ne znam kako ga radite ali izludjuje..

Borise bez toga jednostavno ne mozes da se profesionalno bavis Pes-om :)

Mozes da ga pobedis jedino ako te usere...

Ali to nije presing na kocku koliko vidim, sve ostalo sto ti podesis van igre u sklopu neke 'strategije' smatram kao nepravednom pomoci :) Tipa Auto-aim u fps-ovima, ili pomoc pri kocenju u voznjama.. Reci cete da lupam ali takav presing da ti ne mozes da stanes na loptu na sekund bukvalno, ne smatram realnim fudbalom, tako nesto se nikad ne vidja, na trenutke da, ali tokom cele utakmice nikako..
Ne mislim na tebe Dejane konkretno, vec onako sam generalno ogorcen na taj presing..

Partizan u saradnji sa Laptop centrom, MSI i “Ušće shopping centrom”, organizuje akciju pod nazivom - „Vikend sa šampionima“, koja će se održati tkom vikenda na Ušću u okviru koje će posetioci biti u prilici da igraju igricu „Pro evolution soccer“ protiv par prvotimaca FK Partizan.

Partizan u saradnji sa Laptop centrom, MSI i “Ušće shopping centrom”, organizuje akciju pod nazivom - „Vikend sa šampionima“, koja će se održati tkom vikenda na Ušću u okviru koje će posetioci biti u prilici da igraju igricu „Pro evolution soccer“ protiv par prvotimaca FK Partizan.

Haha, bas su pravi sampioni, 15 meceva bez pobede u Evropi. :-devil-:

Videli od Zvezde, samo što je to sa Zvezdom imalo smisla jer ju je i bilo u igri :D

Kada se samo setim da se Jankovic bunio da ima lose ocene u PES 2009 :D.

Kako moze da vam bezi Messi ako ga udvojite na pravi nacin. Igracem ti pokrivas njemu najblizeg igraca, i drzis kocku da tvoji igraci ako su blizu udvoje Messija, i Messi cim krene da se priblizava u 16 gubi loptu u 95% slucajeva.

Slazem se sa tobom, ali procice bar jednom ili dva puta u toku utakmice i bice gol...to je glupo...

Veruj mi, takvi nikad ne odustaju jer ne obično i ne znaju ništa drugo :)

Jel ti ponestalo toalet papira juce?! :mad: :d Nadigrao si me sa onim presingom (!!!!), ali te je i htelo u pm! Ne znam da igram protiv ljudi koji igraju takav presing, ne znam kako ga radite ali izludjuje..

Ma mrzi me da kucam u igri na joypad, a htedoh da ti ovde napishem al' sam zaboravio...LM, neverovatno me je htelo :) Realno, na 90% ostalih utakmica, neki takvi shutevi mi nikad ne bi ushli.

A shto se presinga tiche, ebiga :) Jako puno koristim Super Cancel i uvek gledam da stisnem protivnika. Jednostavno sam navikao tako da igram :)

A posle te nashe utakmice me je jako dobro ishlo i protiv ostalih, zaredjao sam 7 pobeda i to sam redom bio bolji svaku :D

Ali mi je zato juche malo falilo da roknem gamepad kroz prozor, a danas bogami i komplet PS3...Neverovatno koliko se iznerviram kad naletim na neke nesposobnjakovice koji veze nemaju sa igrom, ali ih zato ke** nevidjeno. Odigrao sam nekih 10-ak utakmica i nisam mogao da se smirim dok konachno nisam pobedio jednu. Znachi strashno neshto... :mad:

Naravno, od tih 10-ak utakmica bio je jedan lik za koga mogu da kazem da sigurno igra bolje od mene, ostatak sve na istu foru - CR ili Mesi i vozi...Uffffff :wall:

Dakle, samo super cancel u kombinaciji sa presingom na kocku? Koristis li slajdere ili neko drugo menadzersko podesavanje u vezi toga? U svakom slucaju jako mi je tesko igrati protiv toga, prvu sam te dobio ali si me druge dve unistio sa nekim mojim poklonima, sto se mnogo desava u ovoj verziji, znaci ne mozes konkretno da ispucas loptu, sve nesto kilave i onda dodje lopta do protivinka. Nije mi zao kad primim gol posle neke dobre akcije, ali kada moji saigraci i glupo programiranje igre, poklone protivniku loptu, onda bi lupao po sobi... Da ne pominjem otkazivanje odbrane kada je napadac u prodoru, jedan po jedan se 'gase' i nista ne mogu da ucinim. Tako neki prodori nikad ne bi prosli u ranijim verzijama jer je bila mnogo bolja kontrola odbrane..
Igramo opet ;)

Ma mrzi me da kucam u igri na joypad, a htedoh da ti ovde napishem al' sam zaboravio...LM, neverovatno me je htelo :) Realno, na 90% ostalih utakmica, neki takvi shutevi mi nikad ne bi ushli.

A shto se presinga tiche, ebiga :) Jako puno koristim Super Cancel i uvek gledam da stisnem protivnika. Jednostavno sam navikao tako da igram :)

A posle te nashe utakmice me je jako dobro ishlo i protiv ostalih, zaredjao sam 7 pobeda i to sam redom bio bolji svaku :D

Ali mi je zato juche malo falilo da roknem gamepad kroz prozor, a danas bogami i komplet PS3...Neverovatno koliko se iznerviram kad naletim na neke nesposobnjakovice koji veze nemaju sa igrom, ali ih zato ke** nevidjeno. Odigrao sam nekih 10-ak utakmica i nisam mogao da se smirim dok konachno nisam pobedio jednu. Znachi strashno neshto... :mad:

Naravno, od tih 10-ak utakmica bio je jedan lik za koga mogu da kazem da sigurno igra bolje od mene, ostatak sve na istu foru - CR ili Mesi i vozi...Uffffff :wall:

Ma katastrofa su...svi, ali bukvalno svi igraju tako...trce sa strane sa pomenutim igracima i to je to...ucice bar jedan/dva...:wall:

Jedino pozitivno je sto su to trenutno jedina dva kluba sa kojima to mozes da radis, dok je u ranijim pes-ovima bilo mnogo vise.
Nadam se da cu u nekim sledecim izdanjima srediti ovo...jer ovde do izrazaja ne dolazi skill, vec prednost koju im je "kompjuter" dodelio, sto je, slozicete se, jako glupo...:smackbum:

Pa da, nema Wolfsburga pa nema Martinsa inače bi imao tri kluba :D

Mada čekaj, nije Inter valjda toliko loš? Lucio je tu sa zverskim ocenama, Samuel ih prepisuje još iz ere Reala, Cordoba, Eto'o, Suazo je uvek bio dobar u PESu :)

Poslednja izmena:
Pa da, nema Wolfsburga pa nema Martinsa inače bi imao tri kluba :D

Mada čekaj, nije Inter valjda toliko loš? Lucio je tu sa zverskim ocenama, Eto'o, Suazo je uvek bio dobar u PESu :)

Ok su oni, isto trce ko zmajevi, ali nije to to...mozes normalno da ih zaustavis...ova dvojica (cr+messi) su bas bas predobra i to jako smara...protiv Intera mogu da se odigraju lepe partije, dok protiv ovih spanaca postaje bas frustrirajuce...

@Boris: Od podeshavanja, nishta ekstremno...Neshto sam malo chachkao po slajderima, ali nisam se neshto preterano trudio. Jedino shto se secam konkretno je da su mi presing i ono drugo (koliko igrachi da prilaze protivniku koji ima loptu) na visokom nivou, tj. preko 90...

Ostalo sam neshto nalupao :)

Vidish, to me podsetilo na drugu stvar koja me strashno nervira kod ovog PES-a: preuzeli su retardirani fifin sistem overall ocena igracha (zaista mi nije jasno shta im je smetalo kod grafichkog prikaza, koji je po meni 10 puta bolji), ali se nisu samo zaustavili na tome, vec su namestili da igrach ima loshije karakteristike kad igra van svoje pozicije :wall: Prosto nisam mogao da verujem kad sam stavio nekog dobrog igracha sredine terena da igra SS (ne secam se ko je u pitanju bio) u crvenoj formi, imao je agilnost i brzinu Materacija, driblao kao Mladen Krstajic, a shutirao je kao moja baba...

Mislim, ajde da razumem da ima npr. loshiji teamwork ili da gubi neku karticu kad igra van pozicije, ali da gubi brzinu ili dribling?!?!?!?! :wall:

Vidish, to me podsetilo na drugu stvar koja me strashno nervira kod ovog PES-a: preuzeli su retardirani fifin sistem overall ocena igracha (zaista mi nije jasno shta im je smetalo kod grafichkog prikaza, koji je po meni 10 puta bolji), ali se nisu samo zaustavili na tome, vec su namestili da igrach ima loshije karakteristike kad igra van svoje pozicije :wall: Prosto nisam mogao da verujem kad sam stavio nekog dobrog igracha sredine terena da igra SS (ne secam se ko je u pitanju bio) u crvenoj formi, imao je agilnost i brzinu Materacija, driblao kao Mladen Krstajic, a shutirao je kao moja baba...

Mislim, ajde da razumem da ima npr. loshiji teamwork ili da gubi neku karticu kad igra van pozicije, ali da gubi brzinu ili dribling?!?!?!?! :wall:

Bas to, jos jedna u nizu nevidjenih gluposti ludih japanskih programera.. Ja volim da drzim Giggsa na desnom krilu, jer je logicno da mi levak sutira sa desna na levo.. ali kad ga prebacim tu spadne na ~60.. skandalozno.

Bas to, jos jedna u nizu nevidjenih gluposti ludih japanskih programera.. Ja volim da drzim Giggsa na desnom krilu, jer je logicno da mi levak sutira sa desna na levo.. ali kad ga prebacim tu spadne na ~60.. skandalozno.

Zato kod slajdera stavis visok nivo menjanja pozicija! :D

Vidish, to me podsetilo na drugu stvar koja me strashno nervira kod ovog PES-a: preuzeli su retardirani fifin sistem overall ocena igracha (zaista mi nije jasno shta im je smetalo kod grafichkog prikaza, koji je po meni 10 puta bolji), ali se nisu samo zaustavili na tome, vec su namestili da igrach ima loshije karakteristike kad igra van svoje pozicije.

Apsolutno se slažem sa tobom i plačem za hexagonima, ali pošto igram FIFU OVR mogu da objasnim sa dosta pouzdanim informacijama.

Ocene igrača kada ih šetaš po pozicijama se NE MENJAJU. Iako se OVR drastično menja (drastičnije nego i u FIFI), ocene ostaju iste. Ono što se menja, to su ocene koje se uzimaju u prosek kada se računa OVR na odredjenim pozicijama pa će tako npr. za bočne pozicije biti bitnija brzina i centaršut dok će za napadača biti bitniji šut i igra glavom.

Ukoliko imaš trip da je sporiji i sl. u pitanju je čist placebo. U PESu čak ni one pozicije na kojima igrač igra nemaju veze sa vezom jer ako staviš nekoga ko nema recimo CB za poziciju on će igrati identično kao onaj koji ima CB poziciju a iste ocene kao ovaj prvi. Naravno da će Drogba igrati gore na CB poziciji ali to nije zato što nema CB opciju u pozicijama već zato što nema potrebne ocene za to.

Nazad
Vrh Dno