@945: . . . ..hehe, i meni net vec vishe od 15 dana radi na brzini 2Mbit-paketa.. isto sam samo podneo zahtev za speed-up... cheka se rachun, pa, ako treba, da se zhalim![]()
No, moze li se ovaj ruter kupiti/nabaviti nekeko od telekoma?
Nisu mi se danas javljalji u call centru. I ja sam korisnik telekomovog ADSL-a, ali imam stari modem ruter sa samo jednim utp portom.
Поштовани,
замена ADSL модема, за сада, код већ постојећих корисника, је могућа искључиво уколико исти прави сметњу на услузи ADSL, а која се након евидентирања позивањем Кол центра на број 0800/100-100, испитује од стране техничке службе. Уколико техничка служба прогласи оправданост замене модема, након горе поменуте процедуре пријаве сметње, кориснику се даје модем који је у том тренутку у понуди, што не мора бити искључиво wireless модем.
Тренутно се разматра могућност понуде wireless модема, од стране Телеком Србија а.д, са наплатом уз рачун за телекомуникационе услуге, о чему ће корисници у најскорије време бити обавештени на нашем сајту на адреси: http://www.telekom.nadlanu.com .
С поштовањем, Телеком Србија а.д.
http://www.telekom.rs/
Uzeo sam Click2 paket (2Mb/192kb) a ovde prijavljuje 4Mb DL i svega 128kb UL. U čemu je fora?
Ima i onih koji "за исти уговор код СББ-а" 4x brže osede, ukoliko nemaju tu sreću da im SBB-ova mreža razapeta po krošnjama i krovovima funkcioniše bez česte potrebe za zvanjem tzv. "tehničke podrške".На моју опаску да за исти уговор код СББ-а добију 4x брже...
ti si prvi korisnik koji prebacen na najnoviju najmanju Telekom brzinu 4mb/128 :d
vidi sta ti pise u ruteru za brzinu linka
Proveri brojeve u belim/zutim stranama![]()
Plus svidja mi se kod Telekoma sto im u ugovoru ne postoji nikakvo "dozvoljeno i nedozvoljeno ponasanje korisnika" kao kod npr Euneta pa ti onda na mail stizu opomene da si skidao pirateriju :d,vec pise lepo da Telekom ne snosi nikakvu odgovornost za takve aktivnosti korisnika
Pa naravno da ne snosi odgovornost (za tvoje ponasanje), ali probaj da se bavis nedozvoljenim radnjama pa ces videti da mogu da reaguju pa cak i da ti ukinu net ili da odgovaras zbog takvih radnji po necijoj prijavi. Po necijoj prijavi oni moraju da reaguju.
Pa dobro ako je u pitanju spamovanje i hakerisanje onda ok
Ali sumnjam da ce da potezu bilo sta zbog skidanja sa npr rapida-onda bi ostali verovatno bez vecina uzivalaca usluga :d
Connection Speed: 8000 kbps Downstream / 507 kbps Upstream
speedtest.net brljavia meni je DL ~500kb, što odgovara brzini od 4Mbps, dok mi je UL ~20kb što mu dođe ~256kbps, iako speedtest.net kaže da je 0.12Mbps
Pa strava, navuku ljude da imaju 3 meseca 16 mb, i posle za 1400 dinara placaju paket 1mb ceo zivot(a kod nekih ima 4 mb za te pare).
ovce i jesu za sisanje, bez uvrede![]()
Ovo sam malopre zatekao u sandučiću. Ja već imam Telekom ADSL ali moje komšije nemaju, pa ne bih da ih neko navuče na tanak led. U pitanju je Bečej...
Šta mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari