Šta je novo?

Prince of Persia The Forgotten Sands

poenta igre je da protagonista stigne do kraja. ako ces da gines na svakom cosku onda to nije moguce

Moguće je, samo što onda za promenu treba da se uključi mozak :)

Eh kad se setim prvog Tomb Raidera i kad čak nismo imali ni memory card pa smo na smenu prelazili nivoe :)

Pricaj mi o tome :) ^
Oslepeo sam kod babe na tavanu dok sam igrao resident bez memorijske.

Poslednja izmena:
Presao sam prvi POP (iz '89.), i naravno Sands of Time triologiju.
Zavrsio sam i ovaj "cartoonish" iz 2008. i nista mu ne fali. Ko vas tera da bez razmisljanja skacete u svaku provaliju? Debilan vam je odlicno zamaskiran checkpoint sistem koji zapravo ima skoro svaka igra danas? A nije vam smetalo vracanje vremena u SoT?

Smetao nam je isforsirani sand box, potpuno debilni i ubitacno dosadni sistem borbe, potpuna praznoca celog "sveta", losi pokusaji da se od Princa i princeze naprave nekakav simpaticni duo kojeg je zanimljivo slusati, kao i repetivnost (koliko puta treba da ubijem istog bossa?) i nedostatak bilo kakog izazova.

Sve ste je u toj igri bilo dobro je bila grafika.

Smetao nam je isforsirani sand box, potpuno debilni i ubitacno dosadni sistem borbe, potpuna praznoca celog "sveta", losi pokusaji da se od Princa i princeze naprave nekakav simpaticni duo kojeg je zanimljivo slusati, kao i repetivnost (koliko puta treba da ubijem istog bossa?) i nedostatak bilo kakog izazova.

Sve ste je u toj igri bilo dobro je bila grafika.

Ali zato je AC 2 iskoristio mnoge cake iz tog PoP-a i j_ebeno redefinisao zanr.:)
Najmocnija sandbox avantura u zadnjih par godina.

Very nice! :)

Svidja mi se fora sa elementima.

Au brate mili, devovi nisu normalni, odakle mi novac za ovolike igre ove godine :) ? Ludnica... A još i Red Deada u istom mesecu treba detaljno odigrati :)

To je pohvalno jako, uradili su skroz drugačiju igru u kojoj koristiš kontroler kako treba, a ne da bude samo port sa ps3 + 360 i da bude ni za šta

Au, izgleda kao pravi nastavak Sands of Time-a.. Moram se iskulirati, ne mogu sve sto mi se svidi da pazarim.. mozda krajem godine ako bude neka susha..

^
Ne toliko drage volje, moram ispratiti Borisov postupak :) Ili eventualno da se oslonim na Cveju matorog :D

Kupite Xbox i igrajte do mile volje SP igre. Smarate sa tim kukanjem za orginale. :p
Jes Xbox krs, ali pirati su pirati. :)

Mene ovo uzasno podseca na warrior within nastavak sa pc-a. A taj me i nije odusevio...

Jedino me WW nije oduševio, a pošto je ovo između najboljeg Sands of Time-a i Warrior Withina, nije ni čudo što podseća na taj dizaj. A iskreno se nadam da neće biti kao taj deo

Meni je i WW bio fenomenalan bas sam ga pre neki dan ponovo presao obozavam sva tri dela i jedva cekam ovo cudo iako sam mislio da ce biti promasaj posle onog videa bas sam se prijatno iznenadio :)

Ne znam, meni je recimo WW najbolje legao od trilogije, SoT mi je ok, a TT mi se uopšte nije svideo...

Poslednja izmena:
A šta toliko revolucionarno mogu da smisle? Eto, izbacili su onaj crtać koji je imao unikatan sistem borbe i šta bi? Mega fail

vise mi se svidja wii verzija. ovaj prvi trailer mi vise izgleda kao dlc za sot, sto nije lose jer je igra bila fenomenalna, ali ipak mi se cini da su mogli jos malo da izmene stvari. wii verzija mi vise lici na pop 2008 nego sa sot, samo uradjena kako treba.

A šta toliko revolucionarno mogu da smisle? Eto, izbacili su onaj crtać koji je imao unikatan sistem borbe i šta bi? Mega fail

Pa nista, onda neka ga nazovu DLC ne nova igra.
Mogu da porade malo na nanimaciji princa i obrate paznju na detalje kao u GOW3 recimo ...

Meni se cini da se ovde nista novo ne desava,sve mi je ovo vec nekako vidjeno..

Pa PoP nije bas imao neku slobodu, ovaj deo ce mozda ici na taj adut, jer ipak je ovo AC engine, koji omogucava sjajnu interakciju i slobodu.

Nazad
Vrh Dno