beagle
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.04.2009
- Poena
- 170
Ljudi, imam problem i ne znam kako da ga resim. Desava mi se da se graficka karta iz cista mira ugasi. Npr. startujem windows i slika nestane ili uopste nece da se upali pri startu racunara. Temperature kartice su u normalnim okvirima, nema pregrevanja. Terao sam i FurMark jedno sat vremena, i igrao CoD:WaW i sve najnormalnije radi, ali iz cista mira zna da zabode kada sam na desktopu i ne radim nista. Ovo se desava potpuno nasumicno. Operativni sistem je Win 7. Kartica je zasrafljena, ne koristim nikakav mehanizam za fiksiranje.
Posto sam komp kupio u delovima i sam sastavio, zvao sam firmu i pitao ih o mogucnostima reklamiranja (posto je sve pod garancijom), a oni mi traze ceo komp kako bi proverili neispravnost (iskreno, ne daje mi se celo kuciste, ako znam u cemu je problem). Zanima me da li oni imaju pravo da traze ceo moj komp ako zelim da reklamiram jednu komponentu (sto je po meni totalno *****ski i nelogicno).
Posto sam komp kupio u delovima i sam sastavio, zvao sam firmu i pitao ih o mogucnostima reklamiranja (posto je sve pod garancijom), a oni mi traze ceo komp kako bi proverili neispravnost (iskreno, ne daje mi se celo kuciste, ako znam u cemu je problem). Zanima me da li oni imaju pravo da traze ceo moj komp ako zelim da reklamiram jednu komponentu (sto je po meni totalno *****ski i nelogicno).