Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno nas covek zahebava ili ima zesci problem sa vidom.:mad:
A taman sam se ponadao....:wall:

*** ovi ce i vazduh na kraju da nam naplacuju ako cirkulise preko njihovih zica. Znaci, koliko sam se iznervirao kad sam video da se [email protected] placa 15 din mesecno (+porez). Uopste se ne radi o ceni, vec o principu. Ko da cu da umrem bez njihovog shugavog mejl naloga (pored toliko besplatnih), *** da sam znao ne bih ga ni aktivirao. Tuga..

HAHAHA ej citam vest 5 puta i gledam SVE ISTO i nije mi jasno? !!!? Kakav sam *****.

A, da odgovoriš na ovaj post? :)

Ako moze odgovoricu ja: sama aktivacija usluge je besplatna i na to je mislio, a kasnije ako zelis da pokrenes ubrzanje na 2 sata placas po vazecem cenovniku. Za otklanjanje overhead gubitaka dovoljna je samo aktivacija usluge ali ne i njeno koriscenje.

Hmm, o tome ništa ne stoji na Telekom-ovom sajtu. Ne verujem da mi je išta vezano za SpeedUp promaklo, ali 'ajde... :p

Hvala.

Hmm, o tome ništa ne stoji na Telekom-ovom sajtu. Ne verujem da mi je išta vezano za SpeedUp promaklo, ali 'ajde... :p

Hvala.

Pa niko ti zvanicno ne kaze da ces imati nesto (neznatno) kvalitetniju vezu koriscenjem ove usluge a i sustina usluge nije ta da je samo aktiviras vec da je i koristis kako bi ti maznuli jos koju kintu. To su samo dovitljivi korisnici primetili da je doslo do poboljsanja samom aktivacijom i to ti niko ne moze garantovati da ce biti svima tako. Cak sta vise, prateci diskusije na ovom forumu, primetio sam da su mnogi korisnici zazalili sto su ikada aktivirali ovu uslugu i kukali da im se iskljuci kada je bilo predhodno povecanje brzina jer su nastali odredjeni problemi :D

Jedno pitanje za posetioce, koje modele rutera ili modema daje Telekom kada se sad potpisuje ugovor?

Da li je i dalje moguce uzeti HG520S???

Pazite ovo

624708333.png

Poslednja izmena:
zabagovan speedtest :D Desavalo se i meni da dodje i kaze neke sulude vrednosti ... Il je to ili ?

Kako se u Telekom-u dobijaju novi ruteri? Burazeru riknuo onaj rozi gay-kinez, ali mislim da vise nije pod garancijom, tj. proslo je onih 12 meseci mozda i 2 puta. Da li moze da se doplati/kupi ili ce morati da trazi po radnjama?

Ne razumem šta se ovde menja ?

Ja imam paket od 1024Kb/s u dolaznom i 128 Kb/s t.j. ADSL 1 = Click 1

on izgleda ostaje isti :d

E, a meni danas nije radio net pre podne (PTT), a u ruteru situacija sa slike.
Ne znam jel' se još nekom desilo pošto mi brat kaže da ni on na poslu nije imao neta, al' nije znao ništa više od toga da mi kaže.

Edit: Zaboravih da kažem, paket je 2 Mbit-a.

Prilozi

• 6144 Kbps.jpg
    6144 Kbps.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 164
Poslednja izmena:
a ja dobio racun za adsl za oktobar mesec i sta ima da vidim 2098 din,i sve bi bilo ok, da ja nisam 1 avgusta potpisao ugovor sa telekomom i iskoristio akciju 3 meseca za 1 dinar,avgust i septembar sam platio po 1,18 dinara,kad danas za oktobar 2098 din,pozovem ja call centar,decko se javi uze podatke i kaze da sacekam 10/15 dana da se vidi da li je prigovor osnovan i da ja pozovem i proverim sta je odluceno,kao podigli ste brzinu sa osnovnog paketa click 1 na click 2 i sistem je to zapamtio,pa ja sam click 2 imao od 2 avgusta do 28 oktobra,kad sam vratio opet na click 1,i sad mi brzina i dalje 1024/128,zamalo da me *****u sa racunom,al izgleda da jos nije gotovo...videcu za 10/15 dana,neverovatni su...

Koliko vam prosechno idu torrenti na ADSL-u ?? Koristim privatne trackere i imam 2mbps a torrenti prosechno idu ~232kB/s od 256kB/s teoreckih. Pretpostavljam da i drugim idu otprilike toliko ??

Click 1 - brzina mi varira: 100 - 105 kB/s.

Ovde na poslu gde imam Telekom i Click 1 paket idu 115-117 kB/s sa aktiviranom uslugom Speed Up.;)

Koliko vam prosechno idu torrenti na ADSL-u ?? Koristim privatne trackere i imam 2mbps a torrenti prosechno idu ~232kB/s od 256kB/s teoreckih. Pretpostavljam da i drugim idu otprilike toliko ??
na kablu bi ti islo oko 240, tako da bude presrecan ako ti zaista toliko ide... kapiram da si i ti aktivirao onaj SpeedUp, pa ti zato i ide brze, posto bi inace zbog standardnih gubitaka na ADSL-u trebalo da ti ide max 215-220...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno