Šta je novo?

Assassin's Creed II

To nije film, vec kratki filmovi koji ce izaci na YouTube-u...Tacnije taj filmic se sastoji od tri epizode koje ce se emitovati na YouTube-u!
27. oktobra izlazi prva epizoda, i to je po prvi put u istoriji da ce se neki snimak biti 24 sata izlozen na Homepage-u YouTube-a i to na svim stranicama da li to bilo .de ili .com itd.

Ne mogu da verujem da niko nije zaintersovan za jednog od glavnih kandidata za GOTY . :d

http://www.gamespot.com/ps3/action/...reed-ii-video-review?tag=summary;watch-review

Veoma dobar video review . Nema vecih spoilera .

GameSpy

Fantastic narrative aside, the most important thing to know about AC2 is that it won't make you want to throw your controller through your TV like the first game did. 100

IGN

The experience is layered, unique, and shows an incredible attention to detail. This is one case where the sequel has triumphed over the original by catching the gameplay up to the already excellent visuals. No matter what your preconceptions are about Assassin's Creed II, the game is well worth your time and money. 92

Playstation Official Magazine UK

[Games are] about delivering a world that you want to invest your time in, full of characters you can have an emotional connection with, and Assassin's Creed II does that almost perfectly. 90

GameTrailers

Assassin’s Creed II has plenty of fixes and additions, but the story can drag, and the sense of awe that the parkour provided two years ago is muted. Yet new mission types, freedom from a linear quest, added depth, and a stronger historical bent fortify the overall experience. There’s still no other game quite like it, and whether you dismissed the first game or absolutely loved it, this is one creed worth taking. 92

Citam komentare ljudi koji su vec presli igru , svi je hvale na sav glas . Broj misija u odnosu na AC 1 je skoro 5 puta veci . Daleko vise (i sto je vaznije , ZABAVNIJIH ) side-questova , vise gradova , bolji comat , more bad a$$ lik .

Igra mi stize najverovatnije za vikend pa cu saopstiti utiske :) .

TRAILER

http://www.youtube.com/watch?v=a12e3iKzqlw&feature=related

Zainteresovani smo,ali nemamo kad ovo da igramo. Plus niko nece da daje 35 funti za orginal.
Video sam review, svidja mi se pricao o Enzu, izgleda da je to najaci adut igre.
Prvi deo sam iz cuga presao, mnogo mi je bila prijatna igra. Tako da od drugog dela sudeci po video review-ima ocekujem stvarno dobru zabavu ove zime.
Ne znam gde sam procitao u nekom review-u, gde kazu da je Ubisoft odlucio da naprav i pravu avanturu sa AC 2 i to im je uspelo.
BTW nisam ni znao da ima AC 2 tema. :)

hahah kakav Enzo lik se zove Ezio, nije ti on Ferrari

Po svemu sudeci, igra je dobra, ali mene je prvi deo toliko smorio, da ne bih mogao uopste sebe da nateram da pocnem da igram AC2.

^Ko da je bitno! Ko da ja znam kako se pise nesto sto sam cuo da izgovaraju "Enzo". :)

Pa prvi deo jeste bio smor, ali u kojoj igri si imao prilike da gledas onako do jaja predele ? Meni se ono bruka svidelo, i opste taj osecaj dok igras, kad znas da mozes da ubijes bilo koga, a da ostali ni ne znaju. Mada cela igra mi je bila vise nego OK, secam se da sam je igrao i na PC-u u slide show rezimu dok nisam dobio PS3. :)

meni su ga isporucili sa shopto-a u ponedeljak.Ocekujem ga sutra-prekosutra :)

Smor sto se tice misija! To je meni bio nebitan deo igre.

Ja sam keca igrao do pola i prekinuo usled teskog smora... Mnoooooogo repetitivno, ne znam kako je ikoga interesovalo sta ce da se desi na kraju...

Oni do jaja predeli, pogledi, savrseno prenesena atmosfera gradova, osecaj da si ubica. Sve je vrhunski uradjeno, nema ni slicne igre. Milion dobrih stvari ima igra, a vi se uvatili sto su misije iste! Svasta. I u GTA samo ubijas ko mentol pa su ga svi obrnuli.

Netačno. U GTA ne ubijas ko mentol. Mentol samo ubija. Normalni ljudi su izvršavali misije.

Igra je odlicna,preso sam je pre 3 dana,i u nijednom trenutku igre mi nije bilo dosadno.Prica je odlicna cak me je najvise vuklo da igram je da vidim sta ce se desiti sledece.Dodato je mnogo novih stvari(kupovine gira,unapredjivanje svog grada,dosta novih oruzja).Po meni jedna od najbolji igara u 2009. godini!Cuo sam i da ce biti nekih DLC-ova u 2010.

Poslednja izmena:
Igra mi stize najverovatnije u ponedeljak , pa cu tada napisati utiske .

Citao sam dosta user review-a i svi je hvale . Evo ukratko sta misle o njoj :

+ Preko 30 oruzja , bolji combat sistem .

+ Vezete se za glavnog lika . Za razliku od prvog dela gde vam je bilo bas briga sta ce se sa glavnim likom desiti .

+ Prica pocinje kao spanska serija , ali kako odmicite u igri sve vise vas podseca na neki "holivudski" film .

+ Mozete plivati .

+ Mnogo vise vrsta misija (preko 20 , pre je bilo 4 )

+ Zanimljivi side questovi

+ Ogromni gradovi puni zivota .

+ Osecaj napredka u igri . Pocinjes kao noob assassin koji ne moze da ubije patku , i polako se razvijas . . .

+ Da predjete temeljno igru ( sa side questovima , istrazivanje ) treba vam oko 25 sati . Ako radite samo glavnu pricu , trajace oko 15 sati .

+ Grafika je do sada nesto nevidjeno za opet world igre . GTA 4 izgleda kao amaterski projetak u odnosu na AC2.

- Xbox 360 i PS3 verzija imaju probleme sa ''iskakanjem'' tekstura . Obecano je da ce biti ispravljeno patchom uskoro .

- Igra se kad tad mora zavrsiti :d

Poslednja izmena:
Ladno ona cica pomaze Dezondu na pocetku. Imao sam osecaj u AC 1 da ce ga ona prva ubiti. :)
Stvarno po review-ma deluje da je dosta bolje igra od prvog dela, mada vec sam rekao da se meni i prvi deo mnogo svideo i da sam ga obrnuo bukvalno iz cuga.
Ne secam se koliko mi je trebalo da predjem prvi deo, valjda oko 12-15h,ako ovde ima 20-25h to je stvarno odlicno za danasnje standarde.

Meni po review-ovima deluje da je ova igra ono sto je prvi deo trebalo da bude ... i nista vise od toga.

^To su izmedju ostalog i rekli u reviewu na Gamespotu.

Ladno ona cica pomaze Dezondu na pocetku. Imao sam osecaj u AC 1 da ce ga ona prva ubiti. :)
Stvarno po review-ma deluje da je dosta bolje igra od prvog dela, mada vec sam rekao da se meni i prvi deo mnogo svideo i da sam ga obrnuo bukvalno iz cuga.
Ne secam se koliko mi je trebalo da predjem prvi deo, valjda oko 12-15h,ako ovde ima 20-25h to je stvarno odlicno za danasnje standarde.

ti da si presao igricu znao bi da ce mu ona pomoci....

ti da si presao igricu znao bi da ce mu ona pomoci....

Malo sam zaboravio kraj prvog dela. Secam se samo onih cudnih simbola po podu, zidovima. Sta je ona pomogla u prvom delu ? Ne secam se uopste. Presao sam igru naravno. Nemam kompleks da lazem oko toga. :)

Odigrah dans 2-3 sata drugi deo. Vidi se napredak u odnosu na prvi.
Grad prelepo izgleda ali prelepo.

Ali opet tako me zivciraju neke sitnice kao sto su:
-ubijes lika na sred ulice ono stoje pored njega i catuju
i takvih nelogicnosti ima mali milion i to me nervira :)

pa tu na kraj kad dobijes eagle vision ona ti svjetli plavom bojom dok izlazi iz prostorije,a negdje prije toga na jedan cutscene dok ti prica savija jedan prst kao sto je altairu falio,ono kao da je i ona assassin :)

Samo da pitam da li u drugom delu se nastavlja pricha iz keca ili su oba dela zasebna.

Prica se "nastvalja", sve se u sustini vrti oko Desonda Majlsa (jbm li ga kako se pise na eng :D), on je nakacen na neku spravu koja cita podatke iz gena/secanja, Altair je bio prvi bitan faktod od predaka, a Ezio je drugi. Inace igra je odma osmisljena kao trilogija. Mislim da ce u trecem delu da se igra sa Dezmondom.

Vrh Dno