Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Moj pokusaj sakrivanja kablova. CM Elite 332 kuciste, uopste nije zahvalno za ovaj posao.

Nekoliko stvari bodu oci, ali dok ne kupim drugo kuciste moram da se pomorim sa tim. :)

Prilozi

• PB070014.JPG
    PB070014.JPG
    144 KB · Pregleda: 146
  • PB070019.JPG
    PB070019.JPG
    133.4 KB · Pregleda: 127
  • PB070020.JPG
    PB070020.JPG
    137.8 KB · Pregleda: 161
  • PB070018.JPG
    PB070018.JPG
    121.8 KB · Pregleda: 111
pa nisi nista sakrio :)

mogao si barem da uzmes rounded ide kabl umesto ovog rezanca

Moj pokusaj sakrivanja kablova. CM Elite 332 kuciste, uopste nije zahvalno za ovaj posao.

Nekoliko stvari bodu oci, ali dok ne kupim drugo kuciste moram da se pomorim sa tim. :)

E bash si ga sakrio :p Pogotovo ovaj IDE kabal :d
Za Elite 332 mora da radi ubodna testera ako hocesh da krijesh kablove.

Evo kako to izgleda sa 3850 grafom u kinez kucistu:

Prilozi

• ABCD0001.jpg
    ABCD0001.jpg
    468 KB · Pregleda: 211
pa nisi nista sakrio :)

mogao si barem da uzmes rounded ide kabl umesto ovog rezanca

E bash si ga sakrio :p Pogotovo ovaj IDE kabal :d
Za Elite 332 mora da radi ubodna testera ako hocesh da krijesh kablove.

Zato i kazem da je pokusaj sakrivanja. Ja sam se vise nasao u drugom delu naslova ovog thread-a. :wall:
IDE kabl ce, nadam se, uskoro da ide napolje. :) Bas bode oci.

Trebalo je da fotografisem pre pocetka "radova", da vidite tek taj rusvaj. :D

Ajmo redom:
Kabl za napajanje CPU-a mozes da zavuces izmedju ploce i napajanja.
Kabl za napajanje ploce uglavi iza dela za optike.
I eto, to je sasvim OK. Da nema IDE kabla, bilo bi jos bolje. Neznam sta ljudi ocekuju, prvi put to radis. :)

Steta sto nisam slikao dok mi je u kucistu bila 5600 grafa, bilo je bas fino, mada je meni i ovo ok, jer ne drzim kuciste otvoreno. Trenutno pokusavam da resim problem buke (vent na grafi se uzasno dere cak i na 25%... :mad:)

Poslednja izmena:
q2mtc

Od kako si sastavio to, ne prestaje da mi bode oči taj kablić na grafičkoj, izbi oči čak šta više :D

Mogao bi da slivuje i taj kablic :D:D:D

sleevovacu da Vuletu ne izbijem oci :)

znas sta je megashadow?
true black wannabe :)

Hehe, to bre, imaš najbolji mogući sleeve, iskoristi ga na svim mogućim mestima... :D

brisem ja sada prasinu (malko se ipak nakupi) i gledam bice cupavo, ima jako malo mesta i za ovako obicne zice a ne jos kad dodje sleeve. videcemo :)

Barem termo bužir ako ne staje sleeve, samo da ne bude tako šareno :)

16775176.jpg

23577792.jpg

97150182.jpg
Ostatak ovde. :)

Evo i mog enterijera, za pocetak mislim da nije lose,
jos kupim fore kako da sredim sumu kablova na minimum:D
Jedno pitanje za korisnike HAF 932, jel i vi tesko zatvarate zadnju stranu?!

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    455.7 KB · Pregleda: 178
  • 2.jpg
    2.jpg
    470.7 KB · Pregleda: 241
Evo i mog enterijera, za pocetak mislim da nije lose,
jos kupim fore kako da sredim sumu kablova na minimum:D
Word of the wise - nikad ne prikazuj zadnju stranu, tamo gde se nakupila suma kablova :D... vec samo od napred, tamo gde si lepo sredio kablove :p

Evo kako to izgleda sa 3850 grafom u kinez kucistu:
Može to i bolje, trebaju ti samo 2 nova ATA kabla, presavijajih samo pod uglom od 90°, okreni hard napred da mu budu džekovi, DVD digni skroz gore i poveži drugim kablom.

Poslednja izmena:
^
Imao sam to u planu, al neda mi se ni tih 2x100~200 din investicije da sredjujem nesto u sta gledam jednom mesechno, jer mi je na kompu zatvoreno kuciste, a cistim ga 1-om mesechno :)
Edit: optika je dole iz 2 razloga:
1. Komp mi je na stolu, a nemam nameru da ustajem svaki put samo da bih izvadio prokleti disk
2. razmak izmedju jednog i drugog prikljucka je mali, pa ne bih da hard zalepim bas za flopi, i hladjen (odozgora, inace :)) ladno nabije 49 c dok defragmentira

Poslednja izmena:
Word of the wise - nikad ne prikazuj zadnju stranu, tamo gde se nakupila suma kablova :D... vec samo od napred, tamo gde si lepo sredio kablove :p
to sam pokazao cisto da vidim jel i kod drugih tako reseno ili mozda bolje :D

Nisi video moje slike? Ofarbano je unutra u crno, ukoliko uzmeš varijantu sa providnom stranom.

A cena je sitnica, oko 190€ sada kod nas :)

Za 50-60€ ne znam, ja bi skupio još 100 i kupio Antec P183, kao što ću i da uradim :D

heheh fora je u tome sto sam puko 400e od 900e koje sam trebo da dam za novi komp i sad sam jedva skupio 650e i ako uzmem neko kuciste od 180e moracu dosta slabiju masinu :) Mislio sam da uzmem HAF 922 ali tesko... ja bi mozda pre uzeo antec 182 se :) Ako ne dodjem do neke kinte skoro uzecu neko budzet kuciste pa cu posle da uzmem nesto drugo. Jel ANTEC P183 kucista ima uopste po tim radnjama ili samo u cenovnicima?

Nazad
Vrh Dno