Fora i jeste u tome što ovo što će Sony imati i jeste kontroler. Zato će i biti mnogo upotrebljiviji u igrama, tj. u širem spektru igara i korisniji za samo igranje od običnog Natala, gde će se ljudi smoriti od mahanja i trčanja ispred 16 MS kamera 🙂Sve što sony izbaci je nova tehnologija, kako ne kapiraš. Ja se ne uzbuđujem posebno ni oko natal-a, mislim da je bolje da se zadrže kontroleri, a da se ide na 3D i holograme, a ne ovo prodavanje magle, da mašemo po sobi ko blesavi... Ali ako bude koštalo 50-100 dolara, što ne probati... možda bude zanimljivo.
Fora i jeste u tome što ovo što će Sony imati i jeste kontroler. Zato će i biti mnogo upotrebljiviji u igrama, tj. u širem spektru igara i korisniji za samo igranje od običnog Natala, gde će se ljudi smoriti od mahanja i trčanja ispred 16 MS kamera 🙂
Ovo će se ionako pojaviti pola godine posle Sony motion kontrolera, koji izgleda ni nema svoju temu ovde, a za igranje je bolji 100 puta 🙂
i sta je specijalno sa sonijevim dildoom ??!?!...prekopiram potpuno wii kontroler i sve...
"Specijalno" je to sto je u pitanju ubedljivo najprecizniji motion kontroler...
Da si pogledao E3 prezentaciju ili neki od video klipova sa PSBloga verovatno bi to i znao.
ajde ne ke**aj. Da si ti procitao moj post svatio bi da se ne radi o tome nego obicnom plagijatu, prekopiranom wii kontroleru ...i TO JE POENTA..a ne koji je precizniji ili duzi i deblji mozda.
Ozbilljno? A Natal, inace, nikako ne podseca na EyeToy koji je predstavljen jos davne 2002. :d
Ozbilljno? A Natal, inace, nikako ne podseca na EyeToy koji je predstavljen jos davne 2002. :d
ne, potseca zato sto je u pitanju kamera ... :sceptic:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari