Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Zahtjevnost nista posebno, mada meni igra realno i ne izgleda nesto puno bolje od CoD4. Meni recimo u 1920x1200 sve na high i 4xAA vrlo rijetko fps padne ispod 80, a redovno je preko 100. Cak mi je veceras u gulag levelu isao i po 230 do 270 lol, ali valjda zatvoren prostor pa i nema nista posebno zahtjevno graficki.

Eh prvo utisci pa cu onda da se pozabavim kolegom :d (hteo sam da kazem pametnjakovicem)

VRH IGRA ! prvo komentar,odusevila me,2 nivo ona oluja... svaka im cast extremno perverzno izgleda igra.

e sad je kolega dosao na red...

Da li ti znas koji % u Srbiji u masini ima Q9550 i nV 285??? pa da kazes zahtevnost nista posebno?

meni je na ovoj mojom praistorijskoj 3870 sekla...

elem jedva cekam da se nakanim 4 tauzendke za original pa da igram multi... hteo sam preko Steam-a ali 60e? pljacka

Pa i nije nista posebno zahtevna ,meni na ati 4830 i amd 5600 ,radi odlicno.

A sto se tice save-ova moze jos nesto ,da svako svoj save cuva na "sigurnom" mestu,i kad dodje na red da igra iskopira u instalacioni folder,no ja sam mislio na nesto prakticnije.

Poslednja izmena:
ja sam prešao na xbox-u ali ovaj za PC nikako da se skine. a kontam da ću bolje igrati na pc-u.
pošto mi je za onu prvu vežbu gađanja kartonskih meta trebalo 2:36 a kao poželjno je 35 sekundi.
ništa bez miša i tastature

ja sam prešao na xbox-u ali ovaj za PC nikako da se skine. a kontam da ću bolje igrati na pc-u.
pošto mi je za onu prvu vežbu gađanja kartonskih meta trebalo 2:36 a kao poželjno je 35 sekundi.
ništa bez miša i tastature

Ja sam to presao za 40 sekundi, i on mi namestio na Hard tezinu, i ta vezba je mnogo bolje uradjena nego ona iz CoD4...

A po meni igra nije zahtevna s obzirom kako izgleda, ja nikad nisam video manje od 40FPS skoro, sem u dimu bilo je 30 to je neki minimum, inace ide oko 60-100 sa 4xAA u 1680x1050 sve na max.

Jel u MP postoji opcija da se setuje na Hard Core negde ili sta vec...?

Tupava igra,znaci iz ovog mesta uninstal,stalno mi zabada na zadnjoj misiji za act 2 i vraca me na pocetak te misije iznova

Snajp isto, nema da baci u stranu, jednostavno stoji mirno i promasio bi jedino da si totalno nesposoban. Ja na hardened presao veceras sve do act3. Moram probati na veteran.

Snajperi u multiju bacaju na stranu...

Snajperi ispustaju zvuke slicne prdezu mog psa...onaj tihi, pritajeni puvanjak :d

Meni je ova igra super samo mi je nekako kratka sta su radili u tih 11GB samo napucavali detalje i prostranstvo.

Moj skor na kartonu.

kartonscore.jpg

*** bilo je malo zrtava.:shock:

Jel ima neko slican problem.

Posle EndGame misije, igra mi puca. Znaci skinem onaj helihopter i posle ucitavanja igra samo pukne. Probao reinsalaciju ne pomaze.

imao ja slican proble,...igrica se iskljucivala sama od sebe...ako te zanima kako sam to resio mogu ti poslati na pm:wave:

Poslednja izmena:
Sa pistoljima se najbrze predje :) evo ja iz nekog 4-5 pokusaja (a moze naravno i brze ).
Prvi put sam imao vreme od skoro 50sec ako se dobro secam ..

Prilozi

• iw4sp 2009-11-14 14-27-44-34.jpg
    iw4sp 2009-11-14 14-27-44-34.jpg
    405.6 KB · Pregleda: 162
Jel ima neko slican problem.

Posle EndGame misije, igra mi puca. Znaci skinem onaj helihopter i posle ucitavanja igra samo pukne. Probao reinsalaciju ne pomaze.

I meni se isto desava, mislim da posle endgame-a ide Credits.
Steta sto je i ovaj MW kratak, presao sam ga za 5 i po sati, sad igram Special Ops :D

EDIT: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nije Credits, sad sam gledao na YouTube-u.

Poslednja izmena:
Spec Ops coop radi sa narodnjakom. :D

Prilozi

• iw4sp 2009-11-14 11-50-21-43.jpg
    iw4sp 2009-11-14 11-50-21-43.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 99
  • iw4sp 2009-11-14 11-51-15-96.jpg
    iw4sp 2009-11-14 11-51-15-96.jpg
    224.2 KB · Pregleda: 122
  • iw4sp 2009-11-14 11-52-20-65.jpg
    iw4sp 2009-11-14 11-52-20-65.jpg
    227 KB · Pregleda: 119
Resenje za crash posle End Game misije - Stavite Texture, Specular map i Normal map resolution na High i zavrsite igru.

sad sam odigrao tri prve misije i svidja mi se

bas su lose predstavili ruse.

HAHA uvkek ruse lose predstave ;D jedva cekam igru wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Mislim da ne moze ;).

Zavrsena ~9h 25min.
Ok, je igra, al mi se svela na sniper.

evo da kazem nekoliko reci o multiu,neverovatna zabava(moguce da mi je cod 4 dosadio),masa novih oruzja,mape su izbalansirane,nisu ogromne ali nisu ni skucene,veliki broj prolaza,hodnika,trebace dosta vremena da se nauce.uglavnom igram hc tdm,nema onog ludila kao kod cod4,uav,heli svake 2 sec,zanimljiv je i onaj 3d person dobro malo za promenu,sto se tice matchmakinga mislim da su odradili super posao(zao mi sto nema dedi servera ali...)sve se svodi na dva klika,lagg veoma retko(na cod4 mi vise laga na nasim serverima,nego ovde),ako pocne da laga igra automatski trazi novog hosta,sve stane max 5sec,a vi nastavite na istom mestu.toliko ako nekoga nesto zanima neka pita.

Bolje da ne ulazim na ovaj pdf. Samo se iznerviram kad pročitam neke komentare. Da ostanem bez kose ***...

Opusteno :D.

Cekamo BC2 :).
Samo sto se ja nadam da, za razliku od MW2, BC2 nece biti port, mada nesto sumnjam...

Poslednja izmena:
ajmo...valja li trositi PUNO sati na skidanje ovog cuda?

[YOUTUBE]zdCL5JTGa1c[/YOUTUBE]

Eto malo i u pokretu. :) Zvuk nisam najbolje podesio, no nebitno.
Obratite mi se na PM oko pomoci. ;)

Nazad
Vrh Dno