Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Daj bre, ja sam uvek preferirao maks 10, 12 igraca u bilo kom FPS-u. Koliko cujem da COD4 ima manje mape od KZ2, i ti bi na takvim mapama 18 na 18? Zasto majketi, 5 na 5, 6 na 6 idealno..

I ja iskren da budem, znaci najbolje mi je nekako 5 na 5 ili 6 na 6, bar sto se tice CoD4 MP-a. Imas ti masu extra servera sa S&D modom, gdje igra manje igraca. A ima i dosta TDM servera koji primaju i po 40 igraca, pa ako je manja mapa ne zna se ni ko pije ni ko placa.
Zao mi je da cujem da su igraci koji redovno igraju CoD4 MP razocarani sa ovim novim MW2 :(. Mozda je kupim, tacnije kljuc, tamo sledece godine kad se bude mogao nabaviti za 15-tak eura. I bilo je govora da ce zadrzati neke mape iz CoD4, a vidim da nisu to uradili. Steta, mogli su da ostave vacant, strike, crossfire, backlot i crash recimo.
edit: Sad nesto gledam po netu i naletih na ovo... Briga njih, da ce da uzmu pare hoce i to na staroj slavi, najprije bih rekao na slavi MW1.
http://www.dnevniavaz.ba/tehnologija/webinfo/call-of-duty-modern-warfare-2-obara-rekorde

Poslednja izmena:
Preliminarni podaci ovonedeljne prodaje najnovijeg nastavka Call of Duty franšize, Modern Warfare 2, ukazuju na to da se igra prodala u do sada nezapamćenom tiražu, radi se o cifri većoj od 7 miliona primeraka! Oko 55% prodatih primeraka su Xbox 360 verzije, 33% Playstation 3 verzije dok 12% otpada na PC platformu. Samo Xbox 360 verzija se prodala u oko 5.5 miliona primeraka, čak i bez Playstation 3 i PC verzija, CoD:MW2 je na prvom mestu! U nastavku teksta možete videti celokupnu listu Top 10 najprodavanijih igara tokom prve nedelje.
IZVOR

Samo na X360 5.5 miliona, IW pliva u parama....

Pojavila se neka stvar za cra*ed multiplayer. Uspeo sam da udjem u private match, ali i dalje ne mogu da se join-uju serveri. Bar mozete da vidite kakav je odprilike osecaj u mp. :)

Daj bre, ja sam uvek preferirao maks 10, 12 igraca u bilo kom FPS-u. Koliko cujem da COD4 ima manje mape od KZ2, i ti bi na takvim mapama 18 na 18? Zasto majketi, 5 na 5, 6 na 6 idealno..

Pa jedan zaj.eb pa drugi, stave male mape, valjda da opravdaju to sto ti sad pises ;).

Da si igrao CoD4 MP sa velikim mapama 18 na 18, ne bi tako pricao :).
Recimo ustekas se sa snajpom na dobro mesto, pa poskidas njih 5-6, ili prigusivac + perk sto blokira prisustvo na mapi, pa zadjes iza ledja neprijatelju, e to je filing ;) ...
To ne bi bilo moguce sa 5-6 protivnika. Pa *** ovo je simulacija ratovanja, 18 na 18, kao dve male vojske, a ne ovde da se vijam sa jednih te istih 5-6 protivnika po mapi...

Poslednja izmena:
Pa jedan zaj.eb pa drugi, stave male mape, valjda da opravdaju to sto ti sad pises ;).

Nisam mislio da su sad male mape, ni ne znam kakve su u poredjenju sa MW1, ali znam da MW1 ima manje mape od KZ2, a u KZ2 mi je zaista bezveze sve preko 6 na 6, 7 na 7.. Nije ovo Troja, pa ono ajmo 1000 na 1000 na livadi/pustinji, ovo bi ipak trebalo da je neki close-combat, pa je bolje sa manje igraca, barem meni...

word

Nisam mislio da su sad male mape, ni ne znam kakve su u poredjenju sa MW1, ali znam da MW1 ima manje mape od KZ2, a u KZ2 mi je zaista bezveze sve preko 6 na 6, 7 na 7.. Nije ovo Troja, pa ono ajmo 1000 na 1000 na livadi/pustinji, ovo bi ipak trebalo da je neki close-combat, pa je bolje sa manje igraca, barem meni...

MW1 nema male mape, to mogu da kazem :). Sad kolike su u odnosu na KZ2 ne znam, al znam da ima i malih i podosta velikih.

Al koja je poenta toga sto pises, da se igramo zmurke i da se jurimo po mapi.
Pa nije ovo SWAT, Ghost Recon,... pa da ides od vrata do vrata, rat on full scale je u pitanju ;).

A mape u MW2 su manje nego u CoD4, doduse nisam ih igrao sve, igrao sam za 2-3 sata kod ortaka 3-4 mape. Al ne samo sto su male nego su i debilno osmisljene...

@Maverick dole :D
Jedino airstrike-ovi smaraju, sve ostalo je potaman.
Btw, sa kakvim si to indijancima igrao :p.

Poslednja izmena:

Da si igrao CoD4 MP sa velikim mapama 18 na 18, ne bi tako pricao :).
Recimo ustekas se sa snajpom na dobro mesto, pa poskidas njih 5-6, ili prigusivac + perk sto blokira prisustvo na mapi, pa zadjes iza ledja neprijatelju, e to je filing ;) ...
To ne bi bilo moguce sa 5-6 protivnika. Pa *** ovo je simulacija ratovanja, 18 na 18, kao dve male vojske, a ne ovde da se vijam sa jednih te istih 5-6 protivnika po mapi...

Ma moze da prodje ponekad, barem kod mene :). Sta znam... previse je to ljudi bez obzira sto je velika mapa recimo. Plus airstike-ovi i helikopteri da ne pricam. Ili sam ja ostario pa me smori sva ta frka :D. Vise volim recimo S&D 5 na 5 ili 6 na 6 recimo :). E sad mogu ja nekad i na TDM ili Domination gdje je masa, cisto malo da se izdivljam i malo istresem :D.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    465.6 KB · Pregleda: 91
  • Untitled36.jpg
    Untitled36.jpg
    442.7 KB · Pregleda: 75
  • cod4174.jpeg
    cod4174.jpeg
    302.4 KB · Pregleda: 73
Heh, reseno... ;)

Poslednja izmena:
@Maverick dole :D
Jedino airstrike-ovi smaraju, sve ostalo je potaman.
Btw, sa kakvim si to indijancima igrao :p.

Pa kad je sve ludnica onda nek idu i airstike-ovi :D. Ma ne pitaj za server, to je ludilo od servera, neki u USA, kad ovako hocu da se istresem odem tamo :D. to cudo je puno 24/7 :p. Inace igram S&D vecinom, ovo ovako samo ponekad cisto malo da se istresem :).

E aviacija mene nervira! Stvarno bih voleo da je nema da se trsimo izmedju sebe ko ljudi, jok jos Transformersi i Wolverine da skace na mene a ja samo sa AK47, nema smisla :D

Zavrsih ovo cudo, malo prelp 5h mi trebalo. Ne znam, cekam da se slegnu utisci, ali mnogo mi se svidja MW2. Mogu da se usudim da kazem, iako mi se cini da je kraca, da je mnogo bolja od MW. Sava ima svoj smek i prednosti, ali MW2 je nabijenija akcijom (mada ga preterase sa patriotizmom).

MP ne igram, tako da je skid odradio posao oko "leka" za zlatnu olimpijsku medalju. :D

Izgleda da sam jedini glupson kome Ra.or19.. ne radi. Da li je ipak potreban Steam acc da bih je pokrenuo. Ce da bidne neka druga verzija bez steama?

75907941.jpg

"Storm over Call of Duty" joj ko sve sebe danas ne naziva novinarom. Koji debilizam, a to upozorenje naravno nisu spomenuli. a još bolje mi je to da su se ladno gurali da kupe igru, ej englezi koji mogu da je skinu za 3 min sa svojim 50Mbit netom. baš sam se nasmejao

odigram nekih dva sata sp... meni je ono prosek cist, previse neke kvazi priche i amaterskog pokusaja da se dobije filmski osecaj, preslabo napucavanje, osecaj pucanja ne postoji, zvuk kao iz vazdushne pushke, dinamika nula, grafika ista... i sto rece neko samo transformersi fale jos... o samoj prici tek nemam komentara (americki tajni agent koji u svrhu priblizavanja ruskom teroristi ubija nemilice ruske civile na moskovskom aerodromu... hej bre! pa kako nisu popili kakvu tuzbuili zabranu zbog ovoga???) ... ovo ce ponajvise da legne nekom neukom konzolasu koji je odigrao 3 fps-a u zivotu

Poslednja izmena:
kupih je juce i cim dodjoh sa posla pokrenem multy...devojka i ja igramo inace cod4 redovno mada ona malo vise nego ja u zadnje vreme i moram priznati da mi je malo razocaravajuc ovaj multy...nema biranja servera...vazi...6-6...opet vazi...jos redovno minimum 2 papka koji snajperisu na mapi velicine spajza...ovo je malo priglupo...grafika je ok...jedina mana po meni je taj multy sa malo igraca

ps...kako da promenim nick...nisam koristio steam nikada a sada mi je nick ime i prezime sto zvuci kao da sam u skoli :)

Imam problema sa instalacijom igre.Kupio sam je u "prodavnici za siroke narone mase" neke linkove od 1 GB.Kad se oni raspakuju dobijaju se dva ISO fajla jedan oko 6GB i drugi oko 3-4GB,i sta onda?Kad se oni ubace u Power Iso opet se dobijaju neki iso fajlovi i tako opet sve od pocetka.Skinuo sam sa neta neki Instal fajl koji ide iz DOS-a ali mi kaze da nedostaje neki 4.deo....poludeh..pomagajte ako boga znate...

pa to je neki ***** očigledno, trebao si skidrow da skineš ali sa proverenog sajta.
jedino sigurno je kad imaš gomilu rar fajlova od po 15MB a neko stavlja i od 95MB, koliko sam ja primetio. to je dobro kad narežeš na disk a neki postanu corrupt nakon nekog vremena, onda skineš opet samo taj koji ne valja i igra radi, dešavalo mi se sa krizom i cod 4

IW ladno moze da izbaci jos dva MW-a u istom endzinu, sa gotovo identicnom pricom i malo novih lokacija i uz malo marketinga i hype-a garant ce prodati igru u manje vise istom broju.

kupih je juce i cim dodjoh sa posla pokrenem multy...devojka i ja igramo inace cod4 redovno mada ona malo vise nego ja u zadnje vreme i moram priznati da mi je malo razocaravajuc ovaj multy...nema biranja servera...vazi...6-6...opet vazi...jos redovno minimum 2 papka koji snajperisu na mapi velicine spajza...ovo je malo priglupo...grafika je ok...jedina mana po meni je taj multy sa malo igraca

ps...kako da promenim nick...nisam koristio steam nikada a sada mi je nick ime i prezime sto zvuci kao da sam u skoli :)

Klikni na Steam ikonicu na taskbaru:

-> Steam -> Settings -> Friends Tab -> promeni Nick Name

e a jel oni ove milione racunaju na kopije kupljene u RL prodavnicama ili sve zajedno ukljucujuci i TPB megastore?

A sta ste ocekivali,pa toga ima i u cod2 i cod4 i cod5 (njih sam igrao) cak i u simulacijama voznji (gtr2,gtlegends) pa sto onda ne bi bilo i ovde(to sto su oni kao nesto pokusali a ustvari samo napravili tezak FAIL je nesto drugo,jer citera ce uvek biti ma sta oni uradili),samo sto su mi sad jasnije mnogo neke stvari znao sam da to ima ali nikad nisam video u akciji:D zbog toga sam i prestao da igram cod4 i smanjio igranje cod5 i vremenski i po broju servera(sad igram na 1-2 servera),i zbog toga mi uopste nije zao sto imam narodsku verziju (iako mi je za cod4 i 5 falilo milimsekund da se zeznem srecom nisam)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno