Bio sam do ortaka sto je uzeo original, instalirao. Malo sam se pogubio bio, pa sam ukucao cd key na Steam-u, i on poce da svlaci igru sa neta :d. U svakom slucaju sve je na kraju proteklo ok, malo krenuo SP, ne znam sta da kazem, nit smrdi nit mirise, al dobro, ne moze se kampanja ocenjivati posle 10min igranja, al zato MP moze

.
Odmah neke stvari da budu jasne, i mogu konzolasi da se uvrede, al ova cinjenica stoji:
1.)
Kontrole u igri su 200% konzolaske, jednostavno to ne lici ise na CoD4, i kretanje lika (ajde manje vise), al nisanjenje, sve je nekako ograniceno, kao recimo u Wolfenstein-u (koji je klasican konzolaski port, iako je PC verzija izasla kad i za konzole

).
2.) Mape su ubi boze, previse male. Plus sto je dizajn (na 2-3 koje sam igrao) ocajan, jednostavno su kanalisali kretanje, tacno tuda i tuda mozes da prodjes, a hrpu kamenja visoku 3m ma ni da pomislis da mozes da preskocis. Ovo takodje smrdi konzolaskim tragovima.
3.) Nema laga nimalo, klizi odlicno, ortak ima upload 256Kbita/s, znaci osnovni postpaid SBB paket.
4.) Grafika je lepa, ali nista specijalno.
Da se razumemo odmah, nije ovo klasican konz hate

, neke zanrovi igara stvarno mogu da se dobro prilagode PC gameplayu,
ali FPS jednostavno ne moze.
Takodje, to sto ja pljujem da neki fps lici na konz port, to automatski ne znaci da ce svaki PC igrac ove "mane" zamrzeti. MP se moze definisati kao ok, ali nista vise od toga.
Nije ni prici CoD4 MP-u

.
Cak i ako bude omoguceno igranje pirata online, i ako budu stavili Dedicated servere, opet cisto sumnjam da cu igrati duze od "cisto da probam".
CoD4 MP je jednostavno za stepenicu kvalitetniji i ozbiljnji

.