Koliko znam, ubuduce ce svi modemi biti sa wireless-om.
Super vest
Prvi modem koji sam dobio 2007 je bio onaj Huawei 882,ubio ga grom,pa sam u prelaznom periodu dok je reklamacija isla dobio braon Sagem,pa su posle 10 dana ponovo doneli 882 pa je i njega posle godinu dana ubio grom,potom sam sa reklamacije dobio huawei 510,a sad svima dele 520,moram naci neki nacin da ga sprzim pa da dobijem taj novi 520 sa wirelessom,bash mi je neophodan
![]()
ja sam vise za to da ne bude pojeftinjenje vec da ostane ista cena ali da ubrzaju adsl za 4x![]()
ja sam vise za to da ne bude pojeftinjenje vec da ostane ista cena ali da ubrzaju adsl za 4x![]()
Danas mi je stigao rachun za modem. Ladno su mi poslali rachun od 1.18 din ( 1din + PDV ) ovaj mesec nisu mogli sachekati da mi ga poshalju zajedno sa prvim rachunom za ADSL. Ochekivao sam da mi naplate i dan i po shto sam koristio ADSL u oktobru ali nishta od toga :d Vishe ih je koshtao papir i slanje![]()
12 x 94 = 1128 din12 e 1 Mbit...
Malo matematike :d12 x 94 = 1128 din
sta oces.. to nije skupo
Da.. to je racunica za prvu godinu koriscenja. Da bi ta cena ostala u drugoj godini, mora da se menja provajder i trazi novi koji ce imati akciju "prva 3 meseca besplatna".. i tako svake godineispada da ces godinu dana placati mesecno po 1069,08 din. 1MB brzinu :eyebrows:
Danas mi je stigao rachun za modem. Ladno su mi poslali rachun od 1.18 din ( 1din + PDV ) ovaj mesec nisu mogli sachekati da mi ga poshalju zajedno sa prvim rachunom za ADSL. Ochekivao sam da mi naplate i dan i po shto sam koristio ADSL u oktobru ali nishta od toga :d Vishe ih je koshtao papir i slanje![]()
Pazi samo da se modem ne nakupi macijih dlaka
Da, ako mu crkne dobice onaj ruzicasti posto wireless rutera vise nema. hehe
Da li se nesto zna za povecanje, da li ce ga biti ili da nastavim da kukam sto je u mojoj zgradi KDS?![]()
Sad dobijaju neke nove. Nije vise Huawei, vec neka druga firma i imace i WiFi.
Još uvek ništa, nažalost. Mada, treba očekivati " reakciju " Telekom-a na pogodnosti koje SBB nudi od nedavno. Šta će tačno preduzeti, ostaje nam da nagađamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari