Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

1257458127617.png

at_comic351.jpg

svuda gde sam gledao je jos u toku upload...valjda ce uskoro!

Pa mogu da ti dam linkove,al nesmem ovde!Obidji lokalne prodavnice pa se uveri i sam.

nema jos leka

Poslednja izmena:
Silni virusi, a apoteke bez lekova :trust: ?

Pojavio se Bonus DVD. :)

Prica je glupost.Specijalne jedinice "'slobodnog sveta'' u borbi protiv zlih Rusa (nacionalista).
I u prethodnom delu Modern Warfare-a Rusi su skrivali teroriste.
Najbolji Call of Duty-i su kada se boris protiv dokazanih neprijatelja "'svaba"', a ne da se izmisljaju neki buduci. Infinity Ward smisljeno ubacuje politiku u igre, i to bas napadno.Bez obzira na tehnicki kvalitet igre, ja cu je preskociti.

Prica je glupost.Specijalne jedinice "'slobodnog sveta'' u borbi protiv zlih Rusa (nacionalista).
I u prethodnom delu Modern Warfare-a Rusi su skrivali teroriste.
Najbolji Call of Duty-i su kada se boris protiv dokazanih neprijatelja "'svaba"', a ne da se izmisljaju neki buduci. Infinity Ward smisljeno ubacuje politiku u igre, i to bas napadno.Bez obzira na tehnicki kvalitet igre, ja cu je preskociti.

Ko od price ocekuje vise od ustaljenog klisea? Ovo se igra zbog fenomenalno skriptovane linearnosti i dobrog napucavanja. :)

Bacite mi adresu prodavnice da odem da kupim,ostale lekove cu malo kasnije dok stignu u apoteku.

Ma sve je to fake ;).
A ja nikad ne skidam ta neizlecena izdanja, vec uvek cekam da lekari odrade posao pa izbace izlecenu verziju, ponovonapunjeni i ostali, jer si sa njima 100% siguran da ce igra sljakati.
Au bre nidzo ode ti u lekare, overklokere, AA/AF manijake :d.

Izasla je ruska i engleska verzija, ali obe su steam. DVD1 je 7.79 GB, a DVD2 3.45 GB. Ali nema leba da se pusti dok ne izadje official 10-tog.

Poslednja izmena:
***, ko da treba da cekate 2 meseca a ne 3 dana! Kad izadje Reloaded, Vitality i sl. tad u apoteku :D

meni je interesantno kako uspeju da razvale igru u roku od odmah? vise niko ne pravi napredne zastite? secam se kako smo onomad cupali kosu (i kablove) zbog starforce 3. ah, to su bila vremena :smoke:

Nema demo-a uopste?

Poslednja izmena:
Mnogo toga nema. Demo je sitnica.

mw2b.jpg

Što bi se cimali da izbacuju demo kada horde ovisnika jedva čekaju da kupe igru? :)

meni je interesantno kako uspeju da razvale igru u roku od odmah? vise niko ne pravi napredne zastite? secam se kako smo onomad cupali kosu (i kablove) zbog starforce 3. ah, to su bila vremena :smoke:

Ma sad je cudno sto ce CoD6 izlecena verzija izaci posle originala, navikli smo se da izlecene verzije izlaze i pre zvanicnog izlaska igre :d.

Što bi se cimali da izbacuju demo kada horde ovisnika jedva čekaju da kupe igru? :)

Think again ;), gomila preordera je otkazana, barem za PC, al ono kapiram da su kutijasi vec kupili par milijardi primeraka :D.

prvih 5 koji se jave na xfire zikapostar,moci ce da nabave igricu po specijalnim uslovima.(nema ratia,full dl-seedbox)

Think again ;), gomila preordera je otkazana, barem za PC, al ono kapiram da su kutijasi vec kupili par milijardi primeraka :D.

Mda, ne sumnjam da su svi živi potrčali da otkažu preorder :d To će Infinity Ward mnogo potresti, naročito pošto je poslednji njihov CoD prodat na konzolama barem 5-6 puta više (ne sumnjam da će nam colt uskoro priteći u pomoć sa tačnim brojkama :) ).

Poenta je jasna, i važi za svaku firmu koja se bavi bilo kojim poslom - ne cimaš se previše za ono što ti ne donosi nekakav profit ili boljitak. Zašto bi oni izbacivali demo verovatno najiščekivanije igre jeseni? :)

Mda, ne sumnjam da su svi živi potrčali da otkažu preorder :d To će Infinity Ward mnogo potresti, naročito pošto je poslednji njihov CoD prodat na konzolama barem 5-6 puta više (ne sumnjam da će nam colt uskoro priteći u pomoć sa tačnim brojkama :) ).

Poenta je jasna, i važi za svaku firmu koja se bavi bilo kojim poslom - ne cimaš se previše za ono što ti ne donosi nekakav profit ili boljitak. Zašto bi oni izbacivali demo verovatno najiščekivanije igre jeseni? :)

Ocigledno nisi pratio situaciju ;).
Ja govorim o otkazivanju preordera za PC, zbog nepostojanja dedicated servera, forum im je bio pretrpan...

Vau, forum im je bio prenatrpan :d Jak je to pokazatelj, nema šta. Već vidim tragediju, od 500k kupaca na PC platformi njih 50k je sada neće kupiti iz principa, a ukupno će se prodati 6,450,000 umesto 6,500,000.

Obaška što će i od tih 50k njih jedno 40k da kupi igru kada njihova 4 ortaka sa kojima su ranije pikali nabave...

Vrh Dno