Šta je novo?

Battlefield 2

Hoće da se zarotira kad se seatswitch-uje:d
OCE OCE HA HA HA I ONDA NOOBS is death lol
:-devil-:
Salim se naravno to moras brzo da uradis i prvo da namestis heli kako ti odgovara.Mada je na vecini servera zabranjen seatswich auto admin kikuje momentalno bar na ranked

Poslednja izmena:
hahaha ali pazi sta covek pita :)

sta da ti kazem pronadji vozaca :D

Pa ok malo smeha nije na odmet. Pitam kada sam sam u heliu predjem na mesto gunera i onda tv missil desni klik misem. Gledao sam na YOUtube, a i u igrici neki WTF OMG covek je zver sta sam radi sa HELIOM i TV MISSILE!

Pa ok malo smeha nije na odmet. Pitam kada sam sam u heliu predjem na mesto gunera i onda tv missil desni klik misem. Gledao sam na YOUtube, a i u igrici neki WTF OMG covek je zver sta sam radi sa HELIOM i TV MISSILE!
za to trba vezbe i preciznostu ljudi obaraju avione saTV

A u setinsu PICH i YAW na koliko se stave kod HELIA? Dosadio mi avion vise pa sam zato sada preso na HELIO, dosta dobro vozim ali vezbe treba tu si u pravu pogotovo za MISSILE TV!

A u setinsu PICH i YAW na koliko se stave kod HELIA? Dosadio mi avion vise pa sam zato sada preso na HELIO, dosta dobro vozim ali vezbe treba tu si u pravu pogotovo za MISSILE TV![/QUOTE
Nemam pojma ima verovatno na gugletu raznih podesavanja pitas za joistic jel ja vozim sa misem imam joistik ali nesto nije u redu a i naviko sam sa misem.
Sto se tice vezbe moj savet ti je ako nemas BF2SP64 SINGLEPLAER ,onda se parkiraj za pocetak na neku zgradu da ti bude slobodan tv nisan pa pustaj u dometu rakete suplaj i car i gadjaj.Ja mislim da sam u nekom od ranijih postova stavio link ka gore navedenon singleplaeru

Najzad sam skapirao kako se puca sa TV MISSILE kada si sam u heliu, hahahah, ala ***** ljudi pogodim ih sa 400 metara, sada sam na dalje zabatalio avion jer mi je dosadio.

Pa ja nisam reko da sam najbolji, nego da to volim, a ne igram na 1.41 ni na 1.5 nego na stari. Ponavjam nisam reko da sam najbolji, ali mi dobro ide, uz to i JOY

Pa ja nisam reko da sam najbolji, nego da to volim, a ne igram na 1.41 ni na 1.5 nego na stari. Ponavjam nisam reko da sam najbolji, ali mi dobro ide, uz to i JOY

A što ne igraš na 1.5?:sceptic: Čak ni izdaleka ne mogu da naslutim nijedan razlog za tako nešto
A ako ne igraš tamo gde igra 99% bf2 igračke populacije kako možeš da oceniš da li si dobar ili ne?

Pogotovo dodji na zemlju, na server schlampenparalampen sa karkandom da vidis kako prasinari izuvaju :D

Ja sam malo prešao na Dragon jer mi se više ken.ja koliko ima prevaranata. Igrate li u nekom klanu i kom?

Poslednja izmena:
Jel postoji mogućnost da se mi sa bencha okupimo na nekom serveru i da se tu igramo bez laži i prevare? :)

Heheh, nisam palio BF2 vec nekoliko nedelja, ali bi ovo voleo da vidim:D

Poslednja izmena:
Takodjer :)

Ko bude uhvacen da cituje sledi mu desetodnevni ban, sta kazete? :eyebrows:

Ja sam na battletrackeru pod nickom pedja-BG. Dajte vaše nickove pa da peglamo strendžere:d

Jel postoji mogućnost da se mi sa bencha okupimo na nekom serveru i da se tu igramo bez laži i prevare? :)
Samo da server nebude u zambeziju neki sa pristojnim pingom inace nema sta da trazimo lol
:laugh:
Ja sam sinoc bio na nekom serveru sa pingom 35 manji do sad nigde nisam imao al ga nisam favorizovo *** mis

Poslednja izmena:
Ja nisam pipnuo bf2 pa ima više od godinu dana, možda se i reaktiviram :smash:

ja sam stalno na onom svapskom schlampenparalampen (tako nesto, bem ih u rec ima sto slova) gde se igra stalno Karkand, i gde (BOGU HVALA) je ukljucen FF i za Claymore. Boze ne mogu da shvatim mozgove koji drze iskljucen FF i onda sta da rade samo se gadjaju bombama ko neki *****i... a 90% servera je takvo. Mislim covece....

inace nick mi je asimptota_baja

Poslednja izmena:
Mene je zestoko nervirala detekcija pogodaka neprijatelja. Znaci ispalis mu rafal on prezivi, pretpostavljam da je tako i u MP-u.
Nikad nisam probao...

Il da jednostavno sacekam BC2 :D.

Mene je zestoko nervirala detekcija pogodaka neprijatelja. Znaci ispalis mu rafal on prezivi, pretpostavljam da je tako i u MP-u.
Nikad nisam probao...

Il da jednostavno sacekam BC2 :D.

Nisi nikad probao ,) predlazem da sa dvojicom sa foruma odradis par pucanja verujem da ce ti se svideti ... posto nema boljeg online pucanja ne more da ti se ne svidi ... bar do BC2 ;)

@FrankBlack

sto se toga tice, nemo se sekiras, nema bolje MP pucacine od BF2 :)

Video sam kako likovi u BF2 skoce , legnu pa se onda rotiraju (valjaju) dok leze??? Kako to uraditi!

Poslednja izmena:
Vrh Dno