Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

raja ima li netko dobar da mi pokloni pozivnicu za BitMeTV???

imam taj jaro
ipak hvala ti
odavno trazim ovaj tacer ali izgleda sad zasad nista

Po mom misljenju je tvt.com MNOGO bolji tracker od BMTV

menjam pozivnicu hdbits.ro za torentleech ili hdbits.org

hdbits.org je uknuo invate

Poslednja izmena:
off: Ima li neki solidan free tracker za igrice?:) Ne igram inače igrice, retko kada, treba mi samo za igricu "Neighbours From Hell" tj za njen nastavak, imam prva dva dela... ;)

Poslednja izmena:
Ne verujem sta mi se desilo sinoc, ovi sa yuwabits me blokirali, kazu koristim 'zabranjene programe'.. Jesi ovi culi za seedbox, izgleda im cudno da neku uploduje 150gb za dan... O moj boze ko danas nije moderator...

Ima li ko pozovnicu za zamunda.net ?

Poslednja izmena:
koliko onda smijes upload na dan po njima??

Poslednja izmena:
Ma nemam pojma... Tako je to kad stavljaju decu za moderatore i admine... Pa im je sve sumljivo sto je iznad srpskog interneta ...

I ja bih jedan invite za scc ako neko ima?

ja odavno trazim bitmetv a da ne pricam o hdbits.org??

Nekoliko puta je ovde napisano da hdbits.org nije otvoren za registraciju, invite-ovi su disejblovani, dva moguca nacina su da vam neko pokloni/proda account ili da direktno znate admina tamo... sto ce reci nemoguca misija :)

awesome-hd - 4 kom.
bit-hdtv - 2 kom.
hd-torrents - 5 kom.
torrentleech - 1 kom. - za one sa seedbox-om - Otislo!
freshon.tv 1 kom.

KOme treba neka javi na pm, ne bi bilo lose da baci ratio screen shot sa nekog trackera...

Poz

Poslednja izmena:
Evo stavio sam torrent sa TL-a na seedbox ali mi stoji "connecting to peers" vec neko vreme i ne radi nista ... video sam ovo:

"Do i need to inform staff of a seedbox

If you use a seedbox you need to PM a staff member onsite or join the IRC help channel and talk to staff there. If it is a shared seedbox with someone else that uses the Torrentleech then both users need to inform staff. Doing so will help avoid the risk for being banned for uploading faster then your ISP allows. "

To znaci da treba da pmujem nekog iz staff-a da mi aktivira mogucnost da koristim seedbox na TL-u?

kako vam se cini torrentbytes? ne trebaju pozivnice mislim da je otvoren za reg. i ima li neko inv za scene access?

Poslednja izmena:
da li jos nekom ne radi zamunda.net ili samo meni?

Nope ni meni vec jedno 7-8 sati.

Secam se da sam jutros usao pogledo sta ima, i popodne nije htelo da udje :p

Poslednja izmena:
Jel na zamundi zatvorena registracija ?

Nazad
Vrh Dno