Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)
Nije, nego sam pokušao da provučem acc kroz seedbox i pošto sam više skinuo nego uploadovao, retardi mi disejbluju download i jave mi na PM da moram da popravim ratio ako hoću da mi skinu leecher status. Tako da sad moram da uploadujem a nemam šta. Užas.
Pošto je izvjesno da će mi disejblovati account uskoro, masamunea, nadam se da nećeš imati problema zbog toga. Ako bude šta, nadoknadiću ti nekako.
Skines neki neki popularan fajl sa tl (recimo dragon age ili call of duty) obrisese .torrent faj al ne brises fajlove koje si skinuo. Zatim skines torrent fajl sa revtt on ce da prepozna ovo sto si vec skinuo i krenuce da seeduje
Odmah da vam kazem mozda nece moc ne poklapa se CRC hash tab probao ja jedino da mu skines ti sa TT stvarno i da mu skines torren file i da onda promenite passkey.Pozdrav
pa revolutiontt.Pa mozda i nece i ako je isto izdanje ja sam probao bas sad za Star wars ovaj novi sa Filelist.ro sam skinuo ok 50% ali se nesto prepolovili seederi pa ajde da probam sa TL isto *elodad i nece ide ispocetka.Sad vama srecno.