Prostreet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2009
- Poena
- 349
Jedna stvar mi isto ide na zivce, mozda se nisam jos navikao, ali kontrola igraca je vrlo losa. Kad lopta ide ka autu, moj igrac trci na nju i koliko god ja pokusavao da stane i da je pusti u aut, on je naravno, jos i zakuca u aut i naravno lopta za protivnika. Onda trcim sa igracem i hocu da stanem, ali on ode jos jedan, dva koraka napred i naravno izgubim loptu. Onda ispucavanje ispred mog sesneserca. Pa mi se desava da is cista mira defanzivac krene na napadaca, projuri pored njega i ovaj ostane sam i da gol, a dzabe sto ja drzim da ne ide i da ide u nazad, on pici napred. I to su neke gluposti sto stvarno strasno iritiraju.![]()
Potpuno tacno, u 2009 su to ispravili da ti lopta zajedno sa igracem ode ne u aut nego u reklame, sada evo te greske gore nego u PES5, plus sto je ispucavanje iz svog sesnaesterca upravo to sto si pomenuo, postao najtezi element igre, nema vise ni fizickog odnosa igraca krupan da oduva fizicki slabijeg, dzaba meni sve cepanke u odbrani, kada ih Messi ispoobara kao kegle, a Japanci ne znaju da je neki lik iz Rubina, i to klinac, stavio Messija u dzep. I naravno ne samo Messi sve zvezde "Granda", ja uzmem ekipu sa navodno fizicki jakim igracima, dzaba kada su oni od pamuka, gradjenje lopte takodje nemoguca misija, to su bar napravili bili u 2009-ci, ne znam sta da kazem, uzme covek 24" monitor i kaze ala cu lepo da opalim sa drustvom PES, i hocu, ali verovatno neku stariju verziju, sem ako ne izadje neki ultra-mega-giga patch da popravi ovo sr*nje. Najgore od svega je to sto ta "fizika" vise ne postoji u igri, ni velicina ni snaga niti bilo sta slicno, samo se deli na bodove i ko ima zvezdicu, a ko nema.
Poslednja izmena: