Šta je novo?

BenQ G2420HD

• Začetnik teme Začetnik teme Raynor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila je u oglasima pre neki dan 4350 512mb za 15 eura 😀 eto ti kupovine. Nego, ima li boljeg dokaza da je ovo dobar monitor, pogledajte samo kolika je tema,ne znam dal je nekad neka veca bila na ovom forumu o nekom monitoru 😀 a tek smo poceli 😛

Ne obaziri se na ovo gore, mi momci smo se malo raspustili ovog vikenda 😛

Bilo koji Ati 3400 i jaci ce ti zavrsiti posao. Nisu skupe, nece ti mnogo ostetiti budzet a ima da klizi 😉

Ma opusteno i ja bih to volela da pogledam...😀, a sto se tice grafike, bas sam se i mislila izmedju gt 220 i ati 4670..znaci ati, e sad ne znam za tu iz oglasa, treba da ima hdmi i da radi i da je neko namontira 🙂

Poslednja izmena:
Zensko si,a ovo je velik forum,naci ce se valjda neki dobrovoljac za montazu 🙂 sad ozbiljno,najbolje je da odneses komp tamo gde kupis graficku da ti to oni ugrade,za 2 minuta.imas za 41e sapphire ati4650 512 ddr3,ima d-sub,dvi,hdmi,po meni najbolja kupovina za to sto tebi treba.A mozes i da odigras po neku ljudsku igru

Poslednja izmena:
Sto se tice igara, ja cu da stavim 4670 kod mene jer hocu ponovo da odigram par igara. Znam da sa njom nema igranja u full HD pa me zanima da li mogu da smanjim rezoluciju preko DVI tako da imam crn okvir ali da se ne izgubi kvalitet slike?

Sto se tice igara, ja cu da stavim 4670 kod mene jer hocu ponovo da odigram par igara. Znam da sa njom nema igranja u full HD pa me zanima da li mogu da smanjim rezoluciju preko DVI tako da imam crn okvir ali da se ne izgubi kvalitet slike?

To se valjda namesta u drajverima. Moj stari DVI monitor je mogao, ali mislim da se monitor tu nista nije pitao 🙂

To najverovatnije mozes da namestis u ati command centru,a mozda cak i u meniju monitora,mrzi me da probam 🙂

Ljudi, gde gresim ?

Kupio sam juce HDMI-HDMI kabel i kada sam prikljucio sve kako treba dobijam manju sliku na monitoru nego preko D-Sub-a.
Lepo izaberem tip ulaza na monitiru i on prebaci na HDMI, slika se smanji za oko 2 cm od krajeva ekrana i mutnjikava je ?
Jel treba jos negde nesto podesavati ?

@TEP3A

ATI-jev CCC, opcija GPU scaling...

@Blackeyed

Reinstalacija drivera za grafičku bi trebala da reši problem...

Poslednja izmena:
RE

Ja sam ga uzeo u megastoresu za 16k i nemam ni jedan mrtav pixel.Kod njih imas nesto jos bolje-ako ti se ne svidi,u roku od 10 dana mozes da ga vratis i dobijes nazad pare.Ako imas neki mrtav pix,samo odneses natrag.Samo pazi da ne ostetis kutiju ili skines celofan sa monitora da te ne bi cimali

Mislim da je 7 dana u zakonu o zastiti potrosaca deklarisano pravo da mozes vratiti bilo sta u tom roku,od 7 dana.E sad,oni znaju da ako vratis monitor(a bude imao neki dead pixel)da je to zbog toga..da ne filosofiram 🙂 nije losa ideja..mada,zvao sam pre par dana MegastoreElektoniku i prodavac kaze,nema nista,dodjes-uzmes,ako bude mrtvih pixela,nikom nista..to je to.:banana:
Nemam bas puno volje da se cimam sa prodavcima ukoliko se desi gaf,a sa GG-tronom nisam imao nikada problema,jednom su mi cak vratili neku memoriju,stajala kod mene 6 meseci,ljudi su ultra-korektni.:wave:
Hvala svima na hintovima.
:wave:

Ne znam sta da ti kazem..ja sam kupio na "nevidjeno",nisam probao na licu mesta monitor,a ne bih ga ni uzeo da nije bilo takvog pravila,jer ne kupujem macku u dzaku...ipak ti idi na lice mesta pa vidi,tad je drugacije,pusti tel

Koliko je ljudi ovde koji su uzeli BenQ G2420HD u Megastore Elektroniki,a da nisu imali nijedan mrtav pixel?
Interesuje me,jer sam mislio da uzmem taj monitor u GG-tronu,tamo je za 2k skuplji,ali zato daju 10dana test faza,ukoliko se pojavi neki mrtav pixel.

+1

Ima u megastore electroniki na bulevaru za 15.999

Pre nedelju dana ja bio u Megastores u NS , pitam momka "jel može da se proba monitor?" kaže "može"
Odem do menjačnice, promenim lovu , vratim se posle sat vremena kad ono "ne može".
Neki drugi momak na odelenju, kaže : "samo da pitam šefa" i šef mi dolazi sa :"prodaje se on i ovako dobro, nećemo da otvaramo kutiju"

A da su mi odma rekli " ne može, takva je politika firme" uzeo bi ga, ni prošle LCD nisam probao, al' da me voza , neću.

Pre nedelju dana ja bio u Megastores u NS , pitam momka "jel može da se proba monitor?" kaže "može"
Odem do menjačnice, promenim lovu , vratim se posle sat vremena kad ono "ne može".
Neki drugi momak na odelenju, kaže : "samo da pitam šefa" i šef mi dolazi sa :"prodaje se on i ovako dobro, nećemo da otvaramo kutiju"

A da su mi odma rekli " ne može, takva je politika firme" uzeo bi ga, ni prošle LCD nisam probao, al' da me voza , neću.

Bas me cudi. Ja kad sam kupovao na pocetku (cim je pocela akcija) bilo je drugacije. Pita me prodavac da li hocu da probam monitor a ja kazem da necu. A pored mene neki drugi kupac vrti Dead Pixel Tester. Mozda ga stvarno ovih dvadesetak stranica na forumu dobro prodaje. 😀

+1 nema mrtvaka, probao ga tamo na licu mesta

Pazario sam monitor i mogu Vam reci da je odlican. Povezao sam ga preko HDMI-a i prezadovoljan sam slikom.
Imao sam problem da razvucem sliku preko celog ekrana ali malo googlovao, sinuo latest Ati driver i resio problem
Sve u svemu, topla preporuka.

P.s.

''Megastores Electronica'' kod grcke pijace, NBGD....16.000din.😉

I naravno:

dead pixel - 0!!!

Poslednja izmena od urednika:
^
5.11

mada nije iskljuceno i da se produzi dok se ne rasprodaju zalihe 😉

Zaista mi uopste nije jasno kako im se isplati proizvodnja ovog prilicno kvalitetnog monitora, i prodaja po toj ceni.Pa transport preko pola sveta,pa porezi,prirezi,zamene felericnih,pa da se namire prodavci,pa vlas` 😀 cudno

Jos jedan kupljen na nevidjeno u ME - bez "mrtvaka"

A vala red je da i kod nas nesto bude jeftinije u odnosu na tu jEvropu:smoke:

E do djavola,vise ni u Srbiji neces moci da se pohvalis da imas 24 monitor,svi ce ga imati 😀

Nazad
Vrh Dno