Šta je novo?

PES 2010

Ma nije to ni neznanje, a ni promena ekipe koja radi na igri (tih promena uvek ima, ali ne verujem da to bitno utice). Glavna fora je to sto oni vrlo dobro znaju da imaju serijal koji ima vrlo cvrsto igracko jezgro. Ljudi koji godinama igraju PES nece preci na Fifu pa makar jedne godine PES uopste i da ne izadje. Setimo se ponovo izdanja 2008 koje je jako lose ocenjeno kako od "strucne kritike", tako i od samih igraca na raznim forumima. Sigurno se to odrazilo i na prodaju. Medjutim, PES je opstao, neki su te sezone ipak prihvatili 2008 a neki su nastavili da igraju PES 6. Kada je kasnije izasao 2009, sve je nekako doslo na svoje mesto. Relativno slicna situacija ce biti i sada. Neki ce se naviknuti na 2010, a neki ce posle odredjenog vremena da se vrate na 2009 i to je to.

Glavno pitanje je zasto unose ovakve izmene kad im to ne donosi korist. U sustini, oni ovim izmenama verovatno idu na to da pored tog cvrstog igrackog jezgra koje ima PES, otikinu i odredjen deo igraca FIFE. Pa kad je vec tako, mogu sebi da priuste i ovakav luskuz da se ljudima koji su odavno uz PES novi nastavak i ne svidi. A u ovom konkretnom slucaju ima jos jedna stvar, dakle nije samo pokusaj preuzimanja igraca FIFE. Cini mi se da su previse paznje ove godine obratili na grafiku, tako da im je gameplay ostao u drugom planu. I to su verovatno svesno uradili. Siguran sam da ce sledece godine PES imati manje grafickih a vise igrackih poboljsanja. Do sada im se nije desilo da dve godine za redom izbace lose izdanje pa tako valjda nece ni sada. U stvari, ako bi se desilo da i naredno izdanje bude krs onda ona prica o cvrstom igrackom jezgru polako odlazi u drugi plan.

Lepo si to objasnio Nenade216, lepo, izgleda da i jeste tako.

Ma nije to ni neznanje, a ni promena ekipe koja radi na igri (tih promena uvek ima, ali ne verujem da to bitno utice). Glavna fora je to sto oni vrlo dobro znaju da imaju serijal koji ima vrlo cvrsto igracko jezgro. Ljudi koji godinama igraju PES nece preci na Fifu pa makar jedne godine PES uopste i da ne izadje. Setimo se ponovo izdanja 2008 koje je jako lose ocenjeno kako od "strucne kritike", tako i od samih igraca na raznim forumima. Sigurno se to odrazilo i na prodaju. Medjutim, PES je opstao, neki su te sezone ipak prihvatili 2008 a neki su nastavili da igraju PES 6. Kada je kasnije izasao 2009, sve je nekako doslo na svoje mesto. Relativno slicna situacija ce biti i sada. Neki ce se naviknuti na 2010, a neki ce posle odredjenog vremena da se vrate na 2009 i to je to.

Nek se niko ne oseti uvređenim, ali ja bih tom "tvrdom jezgru" dao pridev "ograničeno". Apsolutno ne razumem razlog zbog čega se neko po svaku cenu vezuje za jedan serijal. Takvi ljudi svakako čine manjinu - FIFA 08 i FIFA 09 su demolirali PES kada je reč o prodaji, iz prostog razloga što su bolje igre...baš kao što pre toga situacija bila obrnuta. Ja lično sam i dalje igrao PES, iz prostog razloga što nisam imao izbora, jer nemam PS3 i Xbox 360. Ovo smeće koje EA Sports izdaje za PC ni ne računam. Ne vidim ni kako su to stvari sa PES 2009 došle na svoje mesto - FIFA 09 je opet zabeležila rekordni tiraž i po prvi put pokupila daleko bolje kritike na 95% igračkih sajtova, što je pre toga bilo nezamislivo.

Glavno pitanje je zasto unose ovakve izmene kad im to ne donosi korist. U sustini, oni ovim izmenama verovatno idu na to da pored tog cvrstog igrackog jezgra koje ima PES, otikinu i odredjen deo igraca FIFE. Pa kad je vec tako, mogu sebi da priuste i ovakav luskuz da se ljudima koji su odavno uz PES novi nastavak i ne svidi. A u ovom konkretnom slucaju ima jos jedna stvar, dakle nije samo pokusaj preuzimanja igraca FIFE. Cini mi se da su previse paznje ove godine obratili na grafiku, tako da im je gameplay ostao u drugom planu. I to su verovatno svesno uradili. Siguran sam da ce sledece godine PES imati manje grafickih a vise igrackih poboljsanja. Do sada im se nije desilo da dve godine za redom izbace lose izdanje pa tako valjda nece ni sada. U stvari, ako bi se desilo da i naredno izdanje bude krs onda ona prica o cvrstom igrackom jezgru polako odlazi u drugi plan.

Sve ovo je rekla-kazala. Gamespot je igri dao 6.5, Eurogamer 7, fan sajt Winningelevenblog 8, PS3 Magazine 90%. Izgleda da je pitanje kvaliteta PES 2010 vrlo subjektivna kategorija. Ja vidim samo napredak u ovome što su uradili - igra je otrgnuta iz okrilja arkade time što više ne možeš da predriblaš ceo tim sa jednim igračem, uvedena je kvazi kontrola u 360 stepeni a i grafika je po prvi put na next-genu bolja od FIFA. Grafika jeste i uvek će biti važan deo sportske simulacije, jer povećava njihovu autentičnost. Naravno, Master Liga je apsolutno fenomenalna, prvi put je vredna igranja posle ko zna koliko godina.

Do sada im se nije desilo da dve godine za redom izbace lose izdanje pa tako valjda nece ni sada.

I ovo je diskutabilno, sto se mene tice ne zna se koji je veci krs, 08 ili 09.

BTW danas sam prvi put igrao protiv zivog protivnika desetak vezanih utakmica i ne znam sta da mislim. I dalje mi nije to to ali je definitivno bolji fudbal od 08/09. Imam brdo zamerki, poluautomatsko prebacivanje igraca u odbrani jako lose radi dok manualno ne dolazi u obzir jer kad predjes u napad moras svakog igraca koji dobije loptu da "ukljucis" inace ga kontrolise kompjuter sto je totalno debilno i strasno zamara. Igraci u odbrani se totalno pogube kad branim kontru osim ako ne stisnem udvajanje, desi mi se da mi pato protrci po boku pored 2-3 igraca i lagano da gol, i to ne jednom nego dosta puta. Opet i to udvajanje je po meni prejak potez i prilicno tesko se napada kad ga protivnk non stop koristi, pogotovo kroz sredinu. Ne znam zasto nisu ostavili stari sistem odbrane "na X" koji je po meni mnogo bolje funkcionisao, sad je prilicno beskoristan. Dosta puta mi se desilo u napadu da pravovremeno stisnem sut da igrac odmas sutne na gol medjutim on u 90% slucajeva pravi jos jedan (suvisan) korak sto me izludjuje. Isto vazi i za ispucavanje lopte pri iznosenju iz svog 16-terca.
Zakljucak je da fudbal "nije los" i da je bolji od prethodnika. Verovatno cu ga igrati ove sezone jer sam prethodne 2 preskocio ali moze i mora mnogo bolje.

Nek se niko ne oseti uvređenim, ali ja bih tom "tvrdom jezgru" dao pridev "ograničeno". Apsolutno ne razumem razlog zbog čega se neko po svaku cenu vezuje za jedan serijal. Takvi ljudi svakako čine manjinu - FIFA 08 i FIFA 09 su demolirali PES kada je reč o prodaji, iz prostog razloga što su bolje igre...baš kao što pre toga situacija bila obrnuta. Ja lično sam i dalje igrao PES, iz prostog razloga što nisam imao izbora, jer nemam PS3 i Xbox 360. Ovo smeće koje EA Sports izdaje za PC ni ne računam. Ne vidim ni kako su to stvari sa PES 2009 došle na svoje mesto - FIFA 09 je opet zabeležila rekordni tiraž i po prvi put pokupila daleko bolje kritike na 95% igračkih sajtova, što je pre toga bilo nezamislivo.

Sve ovo je rekla-kazala. Gamespot je igri dao 6.5, Eurogamer 7, fan sajt Winningelevenblog 8, PS3 Magazine 90%. Izgleda da je pitanje kvaliteta PES 2010 vrlo subjektivna kategorija. Ja vidim samo napredak u ovome što su uradili - igra je otrgnuta iz okrilja arkade time što više ne možeš da predriblaš ceo tim sa jednim igračem, uvedena je kvazi kontrola u 360 stepeni a i grafika je po prvi put na next-genu bolja od FIFA. Grafika jeste i uvek će biti važan deo sportske simulacije, jer povećava njihovu autentičnost. Naravno, Master Liga je apsolutno fenomenalna, prvi put je vredna igranja posle ko zna koliko godina.

Pa kako rekla-kazala kad i sam navodis ocene od kojih je samo jedna bas dobra. Ostale su u najboljem slucaju po PES 2010 jedva osrednje. Drugo, oko predriblavanja celog tima, mislim da je tu stvar u percepiranju realnosti (tj simulacije) i arkadnog pristupa. Jeste, ranije si mogao da driblas lakse, medjutim to si mogao da izvedes samo sa boljim igracima i islo se na jednostavan nacin (bilo je potrebno samo dobro da vrtis dugmice i da imas osecaj za igru). Sada takodje mozes da izdriblas ceo tim, ali ne vise na osecaj nego moras da naucis forice, po principu za dribling A treba da stisnes levo/desno+A+B, za dribling B nesto drugo,... Po meni to nikako ne ide ka realnosti igre, vec upravo ka arkadnom principu. Ucenje napamet raznih fora i kombinacija za postizanje cilja su po meni glavna odlika arkadnih igara (ne samo sportskih nego i svih ostalih). Za grafiku se slazem da je dobra, sto sam i napisao u prethodnom postu. Isto tako slazem se i da je master liga OK, isto kao i BaL mod, ali to nikako ne ponistava cinjenicu da je osnova losa i da je igra ukupno gledano slabija od PES 2009 a da ne govorimo o (kako neki kazu legendarnom) PES 6.

A ovo sto kazes da je tvrdo jezgro ograniceno, to je verovatno i tacno. Ne samo u ovoj oblasti, vec u svakoj drugoj oni koji spadaju u tvrdo jezgro vrlo cesto mogu da zaobidju neke cinjenice upravo zbog te pripadnosti. To je upravo ono sto sam ja napisao u prethodnom postu. Pasionirani igrac PES serijala ce pre da igra stariji PES nego da predje na FIFU ili bilo sta drugo. Ovo sto pokusavas da uporedjujes situaciju na PC sceni sa situacijom na konzolama, u sustini nije puno bitno. Dakle, to sto je Fifa 09 imala rekordni tiraz je samo zahvaljujuci konzolama a za PC ce uvek biti iza. Na kraju krajeva, i sam kazes da je FIFA za PC tesko djubre. Ja sve ono sto sam napisao je vezano za PC, konzole me ne zanimaju. A upravo je ono tvrdo jezgro o kome sam ja pricao u prethodnom postu veci deo PC igraca, oni koji mogu da kombinuju i jedno i drugo od zavisnosti od sezone u vecini slucajeva igraju na konzolama. Na kompu vecina ljudi ipak ima stav, striktno ili PES ili FIFA, nema izmedju (vecina je naravno za PES).

Ma nije to sve u sustini ni bitno, svako od nas ima neki svoj stav. Isto kao sto ja pljujem 2008 i 2010, a hvalim PES 6 i PES 2009, tako ima i ljudi koji misle potpuno obrnuto, a ima i onih koji imaju neku trecu, cetvrtu,... kombinaciju omiljenih/neomiljenih.

Pasionirani igrac PES serijala ce pre da igra stariji PES nego da predje na FIFU ili bilo sta drugo

Kategorično odbijam ovu tvrdnju i mogu da ti navedem jedno 50 ljudi za koje znam da su uradili isto. Neki su čak i kupili PS3 zbog toga :D

Realno, EA zanima jedino profit a isti bi poprilično opao kada bi next-gen izbacili za PC i zato prodaju "priče" kako je jako teško poterati next-gen verziju. Sa druge strane, tvrdim da je to jedina stvar koja KONAMI održava u ozbiljnoj konkurenciji i da je toga donekle i sam KONAMI svestan. Mislim da bi se sve sasvim drugačije odvijalo da se FIFA sa konzola može igrati i na PCju.

I naravno, igra će biti onolika simulacija koliko joj dozvoliš da to bude. Ako ti je bitno jedino pobeda po svaku cenu, naučićeš šta prolazi (cutback ili probijanje po boku pa dodavanje na drugu stativu u PES6, brzanci i slobodnjaci po zemlji u PES 2008/2009 ili šutiranje sa centra i lobovi u FIFI09 za konzole). Ako ti je bitno da uživaš obe igre mogu oponašati simulaciju. Sve zavisi od tebe i toga šta očekuješ od igre.

Ono što sam do sada video od PES2010 meni ipak stvara neku nadu da će naredna verzija biti pravi naslednik PES6ice. Deluje mi da su na dobrom putu, samo još da se otarase ovog gena i predju na neki novi i procvetaće.

Poslednja izmena:
Izgleda da samo EA donosi zaključke da je bolje da pravi budale od PC igrača. 2K Sports i Konami očigledno imaju bolju računicu.

Izgleda da samo EA donosi zaključke da je bolje da pravi budale od PC igrača. 2K Sports i Konami očigledno imaju bolju računicu.

A što onda nema Metal Gear Solid za PC ako samo EA radi taj metod? ;)

(ako ima, ispravljam se zato što pričam napamet :D)

Ima kako nema :), ima 1.deo, pa 2.deo. pa 3.deo na emulatoru :p.

Ista stvar, nema penala uopste. Dosta puta se desi da budem fauliran i da sudija nista ne svira.

Koristim Win 7 64bit, i ponekad dolazi mi do seckanja u toku igre i dosta, da li se jos nekome javlja ovaj problem?

Jos jedna zamerka je ta sto pas u prazno kompjuter skoro pa uvek presece.

I ja imam isti problem... Konfa iz potpisa... Prvo sam imao Vistu x64 i kada sam instalirao demo seckao je non stop a fps je bio zakucan na 60 (ponekad padne na 50)... Mislio sam da je do sistema koji je bio u haosu... Inache tada je pocheo i pes 2009 da secka...

Sada kada sam sredio sistem, stavio win7 x64 i instalirao pes 2010, isto se deshava... Secka non stop bez obzira na fps... :wall:

Ima li neko neko reshenje?

Imam jedno pitanje u vezi igranja player vs player. Da li je moguce namestiti da jedan igrac igra na tastaturi, a drugi na joypad-u? Probao sam to na Demo verziji, i nije htelo - preko tastature se kontrolice home tim, a preko joypad-a se kontrolisu oba tima istovremeno. :D

U Settings.exe podesi to kako treba.
Bitno je na kom mestu (kontroler 1-4) ce ti biti gamepad.
Nisam probao, ali mislim da je ista fora kao u 09 verziji, da gamepad bude na kontroleru 2 ili 3.

Pokusao sam da stavim na controler 2, ali isto je bilo. Inace, cim sam ubacio joypad, opcije u keyboard tabu su posivele. :) Ne znam, verujem da je to problem do Demo verzije, dok ce full lepo da radi. :S

Bogami i meni je siva tastatura.
Nista, ostaje ti jedina opcija da kupis jos jedan gamepad. Ako je neko navikao da igra na tastaturi, nek se navikne na gamepad. Ja sam se navikao, a gamepad pre 1-2 godine nisam mogao da smislim, 10 godina sam raznorazne Fife, Pes-ove igrao na tastaturi :).

Što se pre navikne na gamepad to bolje, samo je pitanje godine kada će ubaciti neke ultra korisne stvari koje neće biti moguće izvesti na tastaturi...

A što onda nema Metal Gear Solid za PC ako samo EA radi taj metod? ;)

(ako ima, ispravljam se zato što pričam napamet :D)

Pa to je nešto drugo - Konami ili izbaci igru za PC, tako da ona bude identična kao na konzolama ili je ne izbaci. EA radi nešto treće - izbacuje posebnu verziju igre i laže kako samo 10% igrača može da pokrene konzolnu FIFA 10.

Nego, može li neko da mi objasni za one šarene kvadratiće pored imena igrača na utakmicama, šta tačno znače :)

Poslednja izmena:
Koji optionfile/patch preporucujete?
Vidim da ih se pojavilo milion...

Pa to je nešto drugo - Konami ili izbaci igru za PC, tako da ona bude identična kao na konzolama ili je ne izbaci. EA radi nešto treće - izbacuje posebnu verziju igre i laže kako samo 10% igrača može da pokrene konzolnu FIFA 10.

KONAMI izbacuje posebnu verziju PESa za PS2 i sasvim treću za Wii (to je više strategija nego simulacija fudbala) koja veze nema sa next-genom. Ironično, poslednje dve verzije PS2 gena su bile bolje nego next-gen. Kamo sreće da je za PC bio portovana ta verzija :D

Svaka kompanija odlučuje za sebe a sve imaju isti cilj - kontinuitet profita. A ovo nije baš "prava" laž, vrlo je moguće da na max detalja i max rezoluciji samo 15% PC konfiguracija može da potera igru. E sad to što EA kada izbacuje procente ne računa na medium i low opcije i manje rezolucije to, to su već trikovi namazanih korporacija :d

I ja imam isti problem... Konfa iz potpisa... Prvo sam imao Vistu x64 i kada sam instalirao demo seckao je non stop a fps je bio zakucan na 60 (ponekad padne na 50)... Mislio sam da je do sistema koji je bio u haosu... Inache tada je pocheo i pes 2009 da secka...

Sada kada sam sredio sistem, stavio win7 x64 i instalirao pes 2010, isto se deshava... Secka non stop bez obzira na fps... :wall:

Ima li neko neko reshenje?

Instaliraj AMD Dual Core Optimizer

Instaliraj AMD Dual Core Optimizer

Ijao... Ja sam skroz zaboravio na DCO... Hvala!!!! Sada bi trebalo da radi :D:banana::banana::banana:

Edit: Sada gotovo da radi techno... Mada i dalje se moze primetiti da secka, ali seckanje je minimalno (ali je opet iritantno)...

Poslednja izmena:
KONAMI izbacuje posebnu verziju PESa za PS2 i sasvim treću za Wii (to je više strategija nego simulacija fudbala) koja veze nema sa next-genom. Ironično, poslednje dve verzije PS2 gena su bile bolje nego next-gen. Kamo sreće da je za PC bio portovana ta verzija :D

Da, ali kao što znaš, PS2 (kao i Wii) ne može da gura onakav kvalitet grafike, i normalno je da Konami radi posebna izdanja. Sa druge strane, PC praktično spada u next-gen platforme zajedno sa PS3 i Xbox 360. Praviti poseban tim za PC verziju FIFA ne samo da je skuplje rešenje, već je i zbog očajnih kvaliteta iste totalno besmisleno.

Apsolutno ne vidim ni razumno ni ekonomsko opravdanje za ovako nešto - kao što rekoh, PES i NBA 2K dokazuju da pristup koji ima EA nije dobar

Svaka kompanija odlučuje za sebe a sve imaju isti cilj - kontinuitet profita. A ovo nije baš "prava" laž, vrlo je moguće da na max detalja i max rezoluciji samo 15% PC konfiguracija može da potera igru. E sad to što EA kada izbacuje procente ne računa na medium i low opcije i manje rezolucije to, to su već trikovi namazanih korporacija :d

PES 2010 izgleda bolje od FIFA 10, kod mene radi sa najvećim nivoom detalja u 1920x1200 u zakucanih 60 frejmova. Moj procesor, E4300 kupljen je u julu 2007. a grafička kartica u februaru 2008, a obe komponente u to vreme nisu spadale u highend. Toliko o tome.

Poslednja izmena:
Ijao... Ja sam skroz zaboravio na DCO... Hvala!!!! Sada bi trebalo da radi :D:banana::banana::banana:

Edit: Sada gotovo da radi techno... Mada i dalje se moze primetiti da secka, ali seckanje je minimalno (ali je opet iritantno)...

Ovo je strashno... Ipak radi kao i do sad... ili tachnije, ne radi... :wall:

Stvarno ne znam vishe shta da radim... :mad:

@forsaken demon: ništa, preporučiću te u EA, očigledno poznaješ prilike bolje od samih direktora i njihovih savetnika, statističara i ostalih :)

Ne znam kako to dokazuju kada FIFA i sa "lošom politkom" pobija rekorde prodaje a PES i NBA 2K ne. Zbog čega? Zbog mrmota, narodnih lekova i lešnika naravno. I sad su oni jelte, glupi što žele da nastave prodaju originala i ne uvidjaju potencijal PC tržišta.

GENEVA--(BUSINESS WIRE)--Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) today announced the record-breaking launch of EA SPORTS™ FIFA 10. With 1.7 million copies sold through at European retail in the first week, the game is the fastest selling sports game ever and EA’s biggest European launch in history.

Možeš zamisliti kolika bi kupovina bila da u ostatku sveta izlazi u isto vreme kada i u Evropi?

Usput evo ti pa pročitaj koliko je to PC tržište "moćno":

While PES 2010 didn’t manage to match its predecessor’s launch week sales figures, selling 39% less in its first week on sale on the same number of formats (PS3, Xbox 360 and PC), it did continue the trend of performing better on the PS3, claiming 66% of PES 2010’s sales on that platform, as the Xbox 360 managed 32% of the sales, and the PC a mere 2%.

Pametnome dosta.

Da se ja pitam i za PES i za FIFU od*ebao bih i XBOX 360 i PC jer bi tek onda zaista videli šta znači pravi kapacitet blu-ray diskova i kako može jedna fudbalska simulacija i da izgleda i da se igra. A uz to bila bi moguća kupovina samo originala te bi samim tim i investicije u naredne igre bile još veće.

Poslednja izmena:
@forsaken demon: ništa, preporučiću te u EA, očigledno poznaješ prilike bolje od samih direktora i njihovih savetnika, statističara i ostalih :)

Ne znam kako to dokazuju kada FIFA i sa "lošom politkom" pobija rekorde prodaje a PES i NBA 2K ne. Zbog čega? Zbog mrmota, narodnih lekova i lešnika naravno. I sad su oni jelte, glupi što žele da nastave prodaju originala i ne uvidjaju potencijal PC tržišta.

Čekaj, misliš da je za rekorde prodaje FIFA 10 imalo zaslužna PC verzija? Hoćeš da kažeš da njen udeo u toj brojci nije potpuno mizeran? Naravno da jeste. Pametnije za EA bi bilo ili da ne izbacuje igru ili da je portuje sa next-gena, što je svakako jeftinije rešenje.

Da se ja pitam i za PES i za FIFU od*ebao bih i XBOX 360 i PC jer bi tek onda zaista videli šta znači pravi kapacitet blu-ray diskova i kako može jedna fudbalska simulacija i da izgleda i da se igra. A uz to bila bi moguća kupovina samo originala te bi samim tim i investicije u naredne igre bile još veće.

PC verziju su *ajebali davno.

Jes off-topic al ajd kad si već spomenuo: naravno da je PC mizeran. Zato i izdaju igru koja samo nosi isto ime kao i ova sa NG verzije a nikakve druge sličnosti gotovo i da nema.

Ovo da za*ebu se odnosilo i na PES, zato sam spomenuo PC. Pogledaj malo koliko se ljudi bezveze cimaju oko nameštanja, frame skippinga i svega i svačega. Upravo iz tih razloga KONAMI i potroši dosta vremena na optimizaciju umesto da se fokusiraju na jedne i dve platforme gde su komponente ustaljene i unapred poznate i da samo razvijaju igru kako treba.

Poslednja izmena:
Ne razumem o kakvom "bezveze cimanju" pricas. Jel si igrao uopste PES na PC-u ili si pretrcao temu pa si izveo zakljucke?

Da se razumemo, nije meni instaliranje i modifikovanje igara strano ali evo (-lution soccer :d), manje ili više na protekle 3-4 strane više se priča o tome da li i kada secka, kada javlja linije, koji OS radi dobro, zašto na Visti igra radi ubrzano, da li treba ili ne treba frame skipping i slično nego o tome kakvi su utisci o samoj igri. Tih problema na konzolama nema jer je hardver manje ili više identičan i samim tim programerima je lakše za raditi kada znaju specifikacije. Kažem da dobar deo vremena tim umesto da posveti poboljšanju igre provede u optimizaciji igre koja opet kako god da se uradi uvek će neko imati većih ili manjih problema a opet sve radi mizernih 2-3% od ukupne prodaje igre.

PES2008 je najbolji primer koliko se KONAMI nije bio snašao u multiplatform naslovima - pre prvog patcha čak su i stadioni i na PS3 konstantno seckali (osim San Sira). A posle patcha ukoliko bi jedan igrao online na low settings mogao bi izgledati poput Benny Hilla skeča za drugog protivnika koji igra na high.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno