Šta je novo?

PES 2010

Pa to je poprilično glupo onda odradjeno. Ajde mi što u principu izučavamo igru pa je svejedno, ali kako će oni što udju u igraonicu i igraju "fudbal na soniju" da šutiraju penale? :D

Dobro, stvarno nije naucna fantastika, provalice valjda neko iz "igraonice" pa ce proslediti dalje :) Eno onaj video sto je maremas pravio, savrseno je objasnjeno. Dakle prvo se napuni jacina suta, pipne se malo ako hoces po zemlji, dakle sto duze drzis vislje ce ici lopta, e onda negde na pola puta od kada krene da trci i lopte, tad se odredi pravac. Ja sam prvo mislio da odredis pravac TIK nego sto dodje do lopte, ali mora negde na pola puta. Bas sam juce dao jednom spancu gol bas kakav sam hteo, posle gledanja tog filmica :)

Pikam na netu uveliko, svaka konekcija je crvena za sada bila, ali skroz skroz igrivo, nekad je tako dobro da je verovatno bug sto pise da je crveno. Dakle skroz sam zadovoljan, sa strancima nisam ni ocekivao da bude bolje, ipak je ovo (1mb/128kb) buljaski net u odnosu na ostatak sveta. Ali samo kad bi, ako ne trazim previse, sa nasim ljudima moglo da bude jos bolje :) Za sada imam recimo 10-1 u svojim pobedama, igrao je i burazer na mom nalogu i izgubio dve, dobio jednu.. za sad smo naleteli na samo jednog igraca da kazes da je bas dobar, iz Saudijske arabije, odvalio burazera 5-0 na poluvremenu (on bio Barsa, burazer manchester) i dao meni drugo poluvreme, i ja primim jos dva gola :) Razbijao je, ali ovima je verovatno pao moral posle 5-0 pa nisam mogao nista da ucinim vise :p

I da, NE VERUJEM da ima samo jedna 4-4-2 formacija, sta se desilo sa onim da udjes u 4-4-2 pa tu imas jos milion podvrsta?! Aj sto su izbacili heksagone nego i ovo, W T F???!!

EDIT: ajd da uguram jos nesto u ovaj post

Evo ih navijacke pesme za PS3 verziju

Primera: http://www.filefront.com/14809997/neilez2s-SPL-chant-pack.rar/

Skotska liga: http://www.filefront.com/14810013/neilez2s-Scottish-First-Division-chant-pack.rar/

Premijer liga: http://www.filefront.com/14816229/Premiership-England.rar/

Poslednja izmena:
Do dzaja, Cveja igra fudbal. :-devil-:
Ja Borise kako me nerviras, aj probacu i tu foru, tvoju za penale. Imam naviku da sutiram po starom i ne mogu da se naviknem na ovo da me ubijes !

BTW Xbox-ovci :d, ko igra PES 2010 na netu, LIVE-u, kako ocete ?

Do dzaja, Cveja igra fudbal. :-devil-:

To ce da bude zanimljivo :) Ima jedan drugar od burazera, zove ga na telefon, pita ga "sta radis", - "nista evo gledam Barsu"... i sledi pitanje "sta je Barsa?" :d

Sto se tice penala, samo prostudiraj onaj video..

Jel neko provalio kako se jednostavnije prave mechevi sa prijateljima iz liste, jer je ovako bas nebulozno. Mora da postoji neka jednostavnija opcija, jer vidim da ima "confirm invitation"..

Poslednja izmena:
Ne razumem, pa svaku formaciju možeš da edituješ custom.

Sto bi to radio, kad je bilo gomila vec napravljenih u proslom delu, ne razumem tu praksu IZBACIVANJA starih stvari, sta ne mogu da stanu formacije i heksagoni na bluray?

Poslednja izmena:
Kada budeš shvatio zašto bi to radio možda i postane igrač od tebe :)

Nemoj me zaebavati, ajde MOLIM TE nekako nabavi PS3 verziju, da vidim tu igracinu, molim te. Svi ovi sto su igrali online, svi nesto menjaju, dr*aju, iskoriste svih 120 sekundi pauze, i na kraju izgube.. :) Ok za pritisak, probavao sam zadnjih par utakmica da ga koristim, i stvarno je korisno nekad, ali kazem, to je bas nekako vestacka pomoc, i ako te dobijem bez koriscenja toga, castis Milku svakog u ovoj temi :)

Ali ovaj PES mi je najzanimljiviji posle PES6. Biće sledeća verzija sve ono što je PES nekada bio, sad su makar pronašli formulu, čak je izgleda i online sasvim OK- ostalo je fino brušenje

Upravo to, evo pre 2 sata sam dosao od drugara, igrali smo PES2010 vise od 5 sati bez prestanka.
Jutros sam krenuo kod njega, prvo svratio u radnju da kupim jedan PS2 gamepad za njega, poneo PES i svoj PS2 gamepad, kad sam dosao prvo smo raspremili radni sto i ispred monitora postavili Samsung LCD od 32", sve lepo povezali, seli ispred u fotelje i udri Messi brate mili predriblaj gi svi, nedaj nikom da prezivi od ti galaktikosi :banana:

Borise, ne zaebavam te, ako ne uvidjaš koliko toga možeš uraditi bolje ukoliko poznaješ kako ti se kreću igrači i ako prilagodiš formaciju svom stilu igre onda još uvek PES rezonuješ na nekom polu-amaterskom nivou :)

Evo, ako mi maremas da origigi na dan dva, operem te drage volje :D

Ali ima samo 6 slotova za formacije. Dok ja napravim one koje fale nema mesta za custom. Bolje da su ubacili vise formacija pa da na osnovu njih pravim manje dorade a ne da od 4-4-2 pravim 2-2-1-2-1-1 (tako igram sa Arsenalom).

Edit: Trebalo mi je vremena da se prisetim prave formacije :p

Poslednja izmena:
A kako bi bilo da napravimo neku ligu od igraca sa Bencha?
Pa ono utakmice vikendom, tabela, etc...?

A kako bi bilo da napravimo neku ligu od igraca sa Bencha?
Pa ono utakmice vikendom, tabela, etc...?

Moze! :)
Nego, igranje sa prijateljima sa liste se najlakse odradjuje preko Community moda, dakle ja recimo napravim community "Bench" i onda se vi pridruzite, i onda valjda konacno imamo "invite friend" i tako to. Sva statistika mecheva, broj pobeda itd se racuna na nasem Community-ju. Kao "klan" (a posto svi imamo odlicna iskustva sa klanovima, nece nam biti problem :d)

Hehe, klan kazes ? :d
"ALo shopto, salji jedan PES 'amo !"

Moze! :)
Nego, igranje sa prijateljima sa liste se najlakse odradjuje preko Community moda, dakle ja recimo napravim community "Bench" i onda se vi pridruzite, i onda valjda konacno imamo "invite friend" i tako to. Sva statistika mecheva, broj pobeda itd se racuna na nasem Community-ju. Kao "klan" (a posto svi imamo odlicna iskustva sa klanovima, nece nam biti problem :d)

Jel si probao sa nekim iz friend liste da igras pes online? Bas me zanima kako radi...

Jesam, sa basa_pfc, radilo je isto kao kad sam igrao sa strancima. Crvena konekcija bila nazalost. (ali igrivo skroz) Mozda zato sto smo igrali preko onog EU lobbyja, mozda (nadam se) da preko community moda radi bolje..

Samo jedno upozorenje za one sto hoce da stave Option file. Pre nego sto krenete da ga stavljate, izbrisite default "EDIT DATA" file, inace necete imati trofeje kao ja sad :)

Mozda zato sto smo igrali preko onog EU lobbyja, mozda (nadam se) da preko community moda radi bolje..

Nema to veze sa tim bez obzira koji si lobby ista je konekcija, to je više za ljude da znaju gde da traže igrače iz Evrope i slično. Probaj jedan mesec da prebaciš ADSL na 192kbps upload, to je pre za stare PESove bio minimum za dobru konekciju, sumnjam da će sa novim gameplayom koji ima još više algoritama tražiti manju konekciju.

*** nema vise algoritama od KZ2, koji je radio sjajno i sa 512/128 na punom serveru. Takodje i SF IV radi savrseno, i sa strancima, a pogotovo sa nasim ljudima. Nadacu se nekim pachevima.. :) Nego ne glupiraj se vise sa tom Fifom, ok progutaj knedlu i reci "zaebo sam se sto sam uzeo PS3 samo zbog Fife" :d i vrati se na pravi fudbal, uzmi original i "nauci" me kako se igra ;)

Poslednja izmena:
^Boris: PES fanboy no 1 ! Omiljena pesma mu je od Nelly-a, "I am no 1". :d

Jel u KZ2 imaš 22 igrača na terenu koji se konstantno vide i kreću? Koliko se sećam obično se igralo 4na4, možda i grešim, nije to moj reon. Ako i ima više algoritma ipak ovde govorimo o KONAMIju a oni nikada do sada nisu imali optimizovan net kod i ne možeš od njih očekivati toliko ozbiljan net kod pogotovu jer se Killzone bazira 95% na online multiplayeru a PESu je to možda u najbolju ruku 40% upotrebe.

Od osvojenog turnira sam zaradio taman da "povratim" pare što sam dao za PS3, ne vidim gde je tu ***** kad sam PS3 dobio tehnički za dž :)

Što se tiče PES edukacije, samo ti dodji na neki turnir pa ću ti već onako na prvu objasinti sve što valja, sumnjam da u SDu ima ikoga ko ima original, možda Syma :D

Odlicna kompilacija, part 2 :)

[YOUTUBE]vcH33DH_WVw&[/YOUTUBE]

Prva asocijacija dok gledam sve ovo bude mi PES6 => ogroman plus

Samo... pored par prolaska udova kroz ud, nikako da shvatim šta se desilo ovo na 2:06? :D

Pa ona finta kad stisnes dva puta napred..

Ajd pogledaj odbrambenog igrača pa probaj ponovo da odgovoriš :d

Pazi kad nisam video :) To je moguce jedan od nacina kad odbrana jednostavno "odustane"

Da li ce se neko smilovati i doneti mi pes...narucio sam jos pre 10 dana...

Borise jel ima laga kad igras online i da li ti secka tj. onako uspori pa ti se igrac pojavi na drugom kraju terena i kamera poludi?
I kolika je razlika izmedju offline i online? Vidim da imas upload 128kbps, nadam se da ce mi na up 192kbps raditi ok....

Da li ce se neko smilovati i doneti mi pes...narucio sam jos pre 10 dana...

Borise jel ima laga kad igras online i da li ti secka tj. onako uspori pa ti se igrac pojavi na drugom kraju terena i kamera poludi?
I kolika je razlika izmedju offline i online? Vidim da imas upload 128kbps, nadam se da ce mi na up 192kbps raditi ok....

ja sam sa Borisom igrao oline i mogu vam reci da je prihvatljivo cak je mozda bolje radilo nego sa nekim Spancem sa kojim je i meni i njemu bila zelena konekcija,ja stvarno nemam vremena ovih dana da bas isprobavam per ali ono malo sto sam igrao reci cu vam da vodite racuna sa kim igrate i kakva je njemu konekcija jer cete nekad ludeti koliko je nenormalno za igru da sam cak morao i da izlazim i igre.Bar da nestanes pa se pojavis negde nego komanda odreaguje posle bukvalno 3 sekunde i onda ispada da ne znas da igras sto stvarno iritira!

Prva asocijacija dok gledam sve ovo bude mi PES6 => ogroman plus

Samo... pored par prolaska udova kroz ud, nikako da shvatim šta se desilo ovo na 2:06? :D

Za razliku od demoa gde bi se zakucao u igraca kad bi probao da probijes kroz njega u full verziji su to (iz meni nepoznatog razloga) izbacili tako da tih i slicnih duela nema, samo gurkanje u vazduhu. Ali zato ima prolaska kroz igrace tu i tamo (cega nije bilo u demou).

Najveci problem je kad krenes da igras sa nekim covekom kome je idol Gatuzo. Tad uopste nema fudbala, utakmica ne lici ni na nasta. Samo saplitanja, gurkanja, karambol pasovi i slicne lepote domaceg fudbala. Posle takvih meceva mi se smuci ovaj novi PES ali na srecu ima i onih lepih utakmica ali su vecinom protiv kompa jer on nije puno agresivan pa mozes da igras ko covek. Ali sa druge strane komp voli da drzi loptu jako dugo u nogama (Barcelona sindrom) tako da igranje protiv njega smara.

Nazad
Vrh Dno