Šta je novo?

[iPhone] Kupovina u New Yorku?

Mene zanima da li su ti telefoni kupljeni u Londonu u "slobodnoj prodaji" sim free ili je ista prica kao u Americi?

I da li, uopste, postoji mogucnost da se kupi sim free iPhone?

1. Ne, naravno, zakaceni su za O2 mrezu...

2. Postoji, preko neta samo

Dakle prica o kupovini iPhone-a u USA za 100-200$ ne pije vodu ako se izuzme ugovor...
A mozda neki Blackberry da ima osetno jeftiniji tamo? Posto sam ja po netu gledao i cene u slobodnoj prodaji su nedovoljno povoljnije da bi se isplatilo cimanje, a ugovori su im nasa daleka buducnost...
A da ne postoji mozda mogucnost da se uzme na ugovor i onda raskine isti pa da tako nekako ispadne povoljniji telefon?

U USA je sve skuplje kada se dođe tamo, nego što odavde izgleda :D... mada opet jeftinije nego po Evropi :).

A da ne postoji mozda mogucnost da se uzme na ugovor i onda raskine isti pa da tako nekako ispadne povoljniji telefon?
Neko je pominjao raskidanje ugovora i neku penalizaciju tom prilikom... al' se ne secam o kojoj cifri se radilo...

Radilo se o nekoj ok cifri, samo koliko sam skontao, ne vole oni sa USA papirima to da rade.

jedno pitanje koja je razlika izmedju 3G i 3GS Iphon-a ?

3GS je noviji, ima više memorije i brži je nego 3G.

I ima built in compass, kao i 3 mpix kameru sa video recordingom u 30fps.

Budite pazljivi pri kupovini, posto je objavljen IPhone OS 3.1.3 za koga jos nema unlock.

U Italiji i Češkoj se prodaju samo SIM free iPhones. Tamo je zakonom zabranjeno prodavati zaključane telefone.

Znači ko hoće SIM free, najbliža mu je Italija.

u ny ako zelis da uzmes i4 mozes i bez papira i tamo nekih prebivalista al je depozit 500dol plus telefon 199 plus taxe i daju ti post paid broj,skupo je al se moze naci bez ugovora preko nekih lokalnih sajtova za oko 500dol

Ajde da ne otvaram drugu temu pa da pitam ovde.Drugar koji je odskora u londonu treba da mi kupi samsung i9000 galaxy s na oglasima.Potrebna mi je pomoc ako neko moze da mi da neki link sa tamosnjim oglasima gde moze da mi nadje fon.
On zna samo za ovu adresu
http://www.gumtree.com/london/4663_1.html
Pa ako moze jos neki link gde moze da se nadje pomenuti telefon ali samo u londonu.
Ja sam nesto pokusavao da nadjem na netu ali nisam uspeo.Nesto poput mobilnog sveta kod nas bi bilo idealno.

Nazad
Vrh Dno