Šta je novo?

Unbann X360-jel zna neko nešto?

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Jel se pojavilo nešto ili neka opcija za unbann X360 pošto nisam više u toku,jel zna neko nešto?

Nema nishta od toga, zaboravi i kupi novu konzolu kao svaki poshteni vlasnik X360 :)

Poslednja izmena:
Ako oćeš, otkupiću tu od tebe za neku jeftinoću da ne moram da kupujem ove multiplatform originale :d

neću da je prodajem, bar ne još

A kad si popio ban i kako to izgleda? Jesi li bio svestan, jesi li rizikovao nesto, ili samo odjednom bum?

Pa to je bilo u vreme kada su banovali po random fazonu, i izgleda tako shto ne mozesh da se nakachish na Live :)

Pa to je bilo u vreme kada su banovali po random fazonu, i izgleda tako shto ne mozesh da se nakachish na Live :)

Pa to znam, nego mi interesuje, jel igrao neku igru a da predhodno nije proverio .iso preko abgx? Pa ga je zato stigao ban.

A kako mislis random banovanje? Ako sam pre rezanja proveravao sve igre preko abgx-a i sve su bile "zelene" stavke, jel je i tad moguc ban? To me interesuje?

A Live je bitan jer? Mislim, mene nisu banovali jer nema razloga ni da se izlazi na Live...:D

Pa pojedini žele da igraju online pa možda zbog toga :)

Ma to nije pricha za danas, to se banovalo ranije kada firmware nije bio dovoljno "nevidljiv" :)

A Live je bitan jer? Mislim, mene nisu banovali jer nema razloga ni da se izlazi na Live...:D

Nemas ti bre pojma.:D
Online igranje na konzolama je toliko dobra stvar da je to strasno.

XBOX 360 ima dosta dobru domacu online zajednicu i veliki broj nasig ljudi ga igra online.
Igra se GEOW2 ,Halo3,ODST,Left4Dead,UT3,COD4,Bad Company,....Dirt 2(lud multiplayer :D ),Forza,pa sportke igre,FIfa10,Pes10,Nba 2k10,VT2009...... pa co-op igre,pa tuce Street Fighter4,Soul Calibur 4,Dead or Alive4 sad ce i Tekken uskoro... Guitar,Hero,Rock Band,LIPS i tako dalje i tako dalje milion naslova.
Ume stvarno da bude neverovatno zabavno.Sad se co-op igrama obradujem vise nego icemu.:)
A ima ih na izvoz i to onih kvalitetnih.

Sad cemo Halo3:ODST prelaziti u COOP X 4,ne mogu da docekam da mi se downloaduje igra.:D
HALO 3 u 4 igraca na legendary modu je fantazija,Gears of War multiplayer je nevidjeno vristanje znaci kakvih je adrenalinskih i napetih momenata bilo to je strasno.
I sve to sa nasim ljudima u velikim party-jima.Mnogo hvala i pirateriji na ovome.:)

Meni je online na konzolama digao nivo zabave u igrama na znatno visi nivo i pruza totalno drugu dimenziju igranja.
Desavalo mi da neobavezno uzmem Halo 3 multiplayer u 21h da odigram koju partiju u i ostanem do 2h ujutru za konzolom.:D

Sve u svemu vise i ne cekam nesto preterano nove naslove jer mi je samo multiplayer komponenta vise nego dovoljna.
Lep je osecaj kad shvatis da igre ne prelazis nego da zapravo uzivas u njima.

Poslednja izmena:
Igra se GEOW2 ,Halo3,ODST,Left4Dead,UT3,COD4,Bad Company,....Dirt 2(lud multiplayer :D ),Forza,pa sportke igre,FIfa10,Pes10,Nba 2k10,VT2009...... pa co-op igre,pa tuce Street Fighter4,Soul Calibur 4,Dead or Alive4 sad ce i Tekken uskoro... Guitar,Hero,Rock Band,LIPS i tako dalje i tako dalje milion naslova.

milion? ja mislio da ima samo 270 :)

pa bre jel ti zaista stizes sve te igre sto si nabrojao da igras :)

milion? ja mislio da ima samo 270 :)

pa bre jel ti zaista stizes sve te igre sto si nabrojao da igras :)

Ne igram ja sve te igre samo nabrajam razloge da se konzola poveze na internet a i da odgovorim ma ByMax-ovu tvrdnju da nema razloga da se izlazi na live.

A ja na live-u igram nekad Halo,Gears pa nekad malo COD4 nekad l4d onda Fifa,ponekad SF4,sa jednim drugarom FNR4 ali to ubodemo jednom u mesec.Sve zavisi.
Naravno vozi se Forza a i Dirt 2.PGR4 nisam jos probao na netu.:D
Nemam uopste redosled niti tajming kad osetim da mi se nesto od navedenog igra ja igram ili kad se dogovrimo sta cemo i kad da igramo.
70% vremena se igraju Gears i Halo bar u mom slucaju.
Onda kad dodju CO - OP naslovi ode sve u majcinu.

Ali da ti odgovorim na pitanje ne stizem sve da igram jel sam neke od nabrojanih igara upalio samo nekoliko puta i to dok smo bili u party-u dok indvidualno imam svoje favorite koje uglavnom gustiram.Ovo je lista sta se sve ukupno igralo kod mene pa makar i vrlooo malo a i odgovor na argument da nema razloga kaciti konzolu na net.

Ovo isto vazi i za PS3 online koji je usput i free sto je do jaja ali svejedno poenta je da treba povezati konzolu na internet jer vecina ljudi tu opciju uglavnom zanemari a online je obicno zabavnije nego offline.

Poslednja izmena:
A jel ima neka od tih igara da je dobra ili si samo nabrojao neke od 270 igara :d

Nemas ti bre pojma.:D
Online igranje na konzolama je toliko dobra stvar da je to strasno.

Meni bi tu samo coop bio zanimljiv... probaću, probali smo lokalno samo spojili dva boxa i igrali GeOW i to je to. Ali online mi nije palo napamet da ima naših da igraju...

A jel ima neka od tih igara da je dobra ili si samo nabrojao neke od 270 igara :d

Nisu predmet polemike igre bitno je online igranje uopste,bez obzira na platformu.
A dodaj ti na listu KZ2 i Granturismo i eto igre za tebe koja zavrednuje povezivanje konzole na internet.:)

Meni bi tu samo coop bio zanimljiv... probaću, probali smo lokalno samo spojili dva boxa i igrali GeOW i to je to. Ali online mi nije palo napamet da ima naših da igraju...

O da ima i te kako.I bas je dobra *******cija.Online igranje je cudo a nekada nisam mogao da ga smislim.

Poslednja izmena:
Nekad nisi mogao ni da ga zamisliš zahvaljujući našim tehnološkim dostignućima :d

Eto, da nije bilo Microsofta.... :d

meni je prvenstveno internet na xbox-u bio potreban radi updatinga igara, više nego multiplayera i slično, kao i demoa i tako toga.

Kod mene u igraonici se vise uopste i ne igra solo XB360. Fudbal, NBA, Halo... A najvise Rock Band i Guitar Hero serijali. Doduse, slicna situacija je i sa PS3.

Jednostavno, poenta cele price... Nema apsolutno nikakvog razloga da ne koristite Live servis. Za tridesetak evra godisnje, koliko kosta Gold, dobijate mogucnost da sa piratskim igrama jednostavno i lako ucestvujete u online igranju sa stotinama hiljada ljudi koji imaju originale. Live servis to ne vidi, uz adekvatni firmware i stealth pactheve. Ja sam vrlo neoprezan, stare igre mi nisu patchovane, a mrzi me da proveravam stotinak njih koliko nisam proverio, nemam 1.6 i igram pre zvanicnog izlaska... Ali ako bih postovao sva pravila, mislim da ne bi bilo razloga za brigu. Microsoft ili nema dovoljno dobar sistem detekcije (sto mi je, ipak, tesko da poverujem) ili jednostavno ne zeli da bude rigorozan i banuje toliko ljudi. Videcemo posle novogodisnjeg talasa opet, ali u odnosu na one koji svakodnevno vise na Lajvu, procenat banovanih je zanemarljiv.

Iako vecina igara ima multiplay, u ovom ili onom obliku, prica se svede na 2-3 omiljene igre. Ali Show Man i ja, zajedno sa jos 7-8 drugara, igramo ponesto skoro svako vece. Sada je, na primer, najvise aktuelan Dirt 2. I zaista to dodaje jednu humaniju, ljudsku dimenziju svakodnevnom igranju, jer su svi prijatni, veseli i otvoreni za saradnju.

I nikako nije isto igrati sa nekim anonimnim strancima, koji su uglavnom klinci koji urlaju, cvile ili kmece preko mikrofona, i sa domacim igracima sa kojima mozete da komunicirate, saradjujete, i koji imaju personality a ne samo kripticni gamertag. Komjuniti se organizuje uglavnom preko xboxrepublika foruma i, ne samo da nemamo nista protiv da nam se pridruzi jos ljudi, vec to podrzavamo svesni cinjenice da je dobra stvar u svakom trenutku imati nekoliko prijatelja online, raspolozenih za igranje.

Proveli smo bezbroj sati uz Gears 2, koji, bar po mom misljenju, ima ubedljivo najbolji MP... A Vladimir organizuje upravo i online ligu za FIFU 10, tako da se uvek nesto desava.

Odoh da probam NBA 2K10 koji se upravo narezao, i vidimo se, tj nadam se cujemo uskoro online! :wave:

Poslednja izmena:
Jednostavno, poenta cele price... Nema apsolutno nikakvog razloga da ne koristite Live servis. Za tridesetak evra godisnje, koliko kosta Gold, dobijate mogucnost da sa piratskim igrama jednostavno i lako ucestvujete u online igranju sa stotinama hiljada ljudi koji imaju originale. Live servis to ne vidi, uz adekvatni firmware i stealth pactheve. Ja sam vrlo neoprezan, stare igre mi nisu patchovane, a mrzi me da proveravam stotinak njih koliko nisam proverio, nemam 1.6 i igram pre zvanicnog izlaska... Ali ako bih postovao sva pravila, mislim da ne bi bilo razloga za brigu. Microsoft ili nema dovoljno dobar sistem detekcije (sto mi je, ipak, tesko da poverujem) ili jednostavno ne zeli da bude rigorozan i banuje toliko ljudi. Videcemo posle novogodisnjeg talasa opet, ali u odnosu na one koji svakodnevno vise na Lajvu, procenat banovanih je zanemarljiv.

Iako vecina igara ima multiplay, u ovom ili onom obliku, prica se svede na 2-3 omiljene igre. Ali Show Man i ja, zajedno sa jos 7-8 drugara, igramo ponesto skoro svako vece. Sada je, na primer, najvise aktuelan Dirt 2. I zaista to dodaje jednu humaniju, ljudsku dimenziju svakodnevnom igranju, jer su svi prijatni, veseli i otvoreni za saradnju.

I nikako nije isto igrati sa nekim anonimnim strancima, koji su uglavnom klinci koji urlaju, cvile ili kmece preko mikrofona, i sa domacim igracima sa kojima mozete da komunicirate, saradjujete, i koji imaju personality a ne samo kripticni gamertag. Komjuniti se organizuje uglavnom preko xboxrepublika foruma i, ne samo da nemamo nista protiv da nam se pridruzi jos ljudi, vec to podrzavamo svesni cinjenice da je dobra stvar u svakom trenutku imati nekoliko prijatelja online, raspolozenih za igranje.

Proveli smo bezbroj sati uz Gears 2, koji, bar po mom misljenju, ima ubedljivo najbolji MP... A Vladimir organizuje upravo i online ligu za FIFU 10, tako da se uvek nesto desava.

Odoh da probam NBA 2K10 koji se upravo narezao, i vidimo se, tj nadam se cujemo uskoro online! :wave:

Ti bar ne moras da se cudis sto si popio ban. :-devil-:

A da li moze da se popije ban ako npr. sada igram neku wave 4 igricu naravno ne na Live-u, i posle toga igram npr. SFIV preko Live-a? Hoce li me provaliti?

^Pa vidis da je wave 4 otvoren poziv da te banuju. Ja sam samo Dragon Age igrao,ali offline sa Activation diskom. Necu ni da koristim LIVE.
Cekaj jel postoji metoda preko neta na PC-u da vidis dal si banovan ? I jel mogu da te banuju ako si igrao igre bez LIVE naloga, a posle napravis nalog sa kojim bi samo patcheve za igre skidao ? Ima li to kakve veze ?

^Pa vidis da je wave 4 otvoren poziv da te banuju. Ja sam samo Dragon Age igrao,ali offline sa Activation diskom. Necu ni da koristim LIVE.
Cekaj jel postoji metoda preko neta na PC-u da vidis dal si banovan ? I jel mogu da te banuju ako si igrao igre bez LIVE naloga, a posle napravis nalog sa kojim bi samo patcheve za igre skidao ? Ima li to kakve veze ?

Joj,Bojane zemljace pa kako da te banuju kad nisi ni pravio live nalog.:d
Napravi ga za koji dan kad prodje ova gungula.

Jel se pojavilo nešto ili neka opcija za unbann X360 pošto nisam više u toku,jel zna neko nešto?
Može da se odbannuje, ako imaš dashboard veziju ispod 849x. Potrebna je još jedna ne-bannovana konzola i puno strpljenja i vremena. Skup sport.

Može da se odbannuje, ako imaš dashboard veziju ispod 849x. Potrebna je još jedna ne-bannovana konzola i puno strpljenja i vremena. Skup sport.

vec kada si to pomenuo onda si mogao objasniti do kraja postupak da se zna pa ako vec neko hoce sa time da se zanima da bar ima uvid kako se to radi?

To je previshe komplikovan posao ako si mozda mislio sam da uradish, a drugo, treba ti mnogo matora konzola zbog verzije dashboarda + josh jedna koja ce se odreci Livea.

Pošto sam i ja popio ban na live-u, interesuje me sledeće. Da li mi propada live nalog ili ga mogu prebaciti na nebanovanu konzolu (sa sve hardom gde se nalazi account)?

Nazad
Vrh Dno