Pa to je bilo u vreme kada su banovali po random fazonu, i izgleda tako shto ne mozesh da se nakachish na Live![]()
A Live je bitan jer? Mislim, mene nisu banovali jer nema razloga ni da se izlazi na Live...![]()
Igra se GEOW2 ,Halo3,ODST,Left4Dead,UT3,COD4,Bad Company,....Dirt 2(lud multiplayer),Forza,pa sportke igre,FIfa10,Pes10,Nba 2k10,VT2009...... pa co-op igre,pa tuce Street Fighter4,Soul Calibur 4,Dead or Alive4 sad ce i Tekken uskoro... Guitar,Hero,Rock Band,LIPS i tako dalje i tako dalje milion naslova.
milion? ja mislio da ima samo 270
pa bre jel ti zaista stizes sve te igre sto si nabrojao da igras![]()
Nemas ti bre pojma.
Online igranje na konzolama je toliko dobra stvar da je to strasno.
A jel ima neka od tih igara da je dobra ili si samo nabrojao neke od 270 igara :d
Meni bi tu samo coop bio zanimljiv... probaću, probali smo lokalno samo spojili dva boxa i igrali GeOW i to je to. Ali online mi nije palo napamet da ima naših da igraju...
Jednostavno, poenta cele price... Nema apsolutno nikakvog razloga da ne koristite Live servis. Za tridesetak evra godisnje, koliko kosta Gold, dobijate mogucnost da sa piratskim igrama jednostavno i lako ucestvujete u online igranju sa stotinama hiljada ljudi koji imaju originale. Live servis to ne vidi, uz adekvatni firmware i stealth pactheve. Ja sam vrlo neoprezan, stare igre mi nisu patchovane, a mrzi me da proveravam stotinak njih koliko nisam proverio, nemam 1.6 i igram pre zvanicnog izlaska... Ali ako bih postovao sva pravila, mislim da ne bi bilo razloga za brigu. Microsoft ili nema dovoljno dobar sistem detekcije (sto mi je, ipak, tesko da poverujem) ili jednostavno ne zeli da bude rigorozan i banuje toliko ljudi. Videcemo posle novogodisnjeg talasa opet, ali u odnosu na one koji svakodnevno vise na Lajvu, procenat banovanih je zanemarljiv.
Iako vecina igara ima multiplay, u ovom ili onom obliku, prica se svede na 2-3 omiljene igre. Ali Show Man i ja, zajedno sa jos 7-8 drugara, igramo ponesto skoro svako vece. Sada je, na primer, najvise aktuelan Dirt 2. I zaista to dodaje jednu humaniju, ljudsku dimenziju svakodnevnom igranju, jer su svi prijatni, veseli i otvoreni za saradnju.
I nikako nije isto igrati sa nekim anonimnim strancima, koji su uglavnom klinci koji urlaju, cvile ili kmece preko mikrofona, i sa domacim igracima sa kojima mozete da komunicirate, saradjujete, i koji imaju personality a ne samo kripticni gamertag. Komjuniti se organizuje uglavnom preko xboxrepublika foruma i, ne samo da nemamo nista protiv da nam se pridruzi jos ljudi, vec to podrzavamo svesni cinjenice da je dobra stvar u svakom trenutku imati nekoliko prijatelja online, raspolozenih za igranje.
Proveli smo bezbroj sati uz Gears 2, koji, bar po mom misljenju, ima ubedljivo najbolji MP... A Vladimir organizuje upravo i online ligu za FIFU 10, tako da se uvek nesto desava.
Odoh da probam NBA 2K10 koji se upravo narezao, i vidimo se, tj nadam se cujemo uskoro online! :wave:
^Pa vidis da je wave 4 otvoren poziv da te banuju. Ja sam samo Dragon Age igrao,ali offline sa Activation diskom. Necu ni da koristim LIVE.
Cekaj jel postoji metoda preko neta na PC-u da vidis dal si banovan ? I jel mogu da te banuju ako si igrao igre bez LIVE naloga, a posle napravis nalog sa kojim bi samo patcheve za igre skidao ? Ima li to kakve veze ?
Joj,Bojane zemljace pa kako da te banuju kad nisi ni pravio live nalog.:d
Napravi ga za koji dan kad prodje ova gungula.
Može da se odbannuje, ako imaš dashboard veziju ispod 849x. Potrebna je još jedna ne-bannovana konzola i puno strpljenja i vremena. Skup sport.Jel se pojavilo nešto ili neka opcija za unbann X360 pošto nisam više u toku,jel zna neko nešto?
Može da se odbannuje, ako imaš dashboard veziju ispod 849x. Potrebna je još jedna ne-bannovana konzola i puno strpljenja i vremena. Skup sport.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari