Šta je novo?

FIFA '10

Bogami, GameS se za njihove mogućnosti lepo otvorio za pre-order FIFE - razlika u odnosu na sendit cenu je ~1000 din samo.

Koga zanima - evo linka

Ali ih shopto šiša samo tako. :)
Još kurs evra/funte sumnjivo nizak ovih dana...

Ispada sa poštarinom preko 1500 dinara jeftinije. :D

Opet, čudno da baš ti promovišeš (pret)prodaju FIFE u domaćim maloprodajama... :D

................ Video na B92 sajtu reklamu. Za****te više sa teorijama zavere jer postaje užasno dosadno. Da je bila reklama za PES, postavio bih i to. Ali, verovatno sam ja kriv što PES izlazi krajem oktobra :)

Ovo sam postavio samo iz razloga što do nisam primetio da GameS može biti blizu. I dalje mi u glavi ona cena za Folklore. Evo, sad baš gledam i NHL je 5.000 din a na shopto 48.5€

Poslednja izmena:
samo je pitanje kad će GameS dobiti igru. ja sam je preorderovao na ShopTo i oni će je poslati ili sutra ili 01.10, što znači da će stići 07 ili 06.10. A i dalje su skuplji od ShopTo. Cene igara kod nas i ne samo igara nego i konzola i svakih drugih uređaja su čist lopovluk i ne bi im dao ni 100 dinara više pa makar čekao do nove godine da mi stigne samo zato što su lopovi. Kad bi stavili cenu sa PS3 verziju 4500 što dođe 50 evra onda bih razmislio. Ako izračunate da će Vam sa poštarinom Fifa izaći 52 evra imate currency calculatore na sajtovima pa tako ispada to je opet manje od 5000 din. au Gamesu će je čim im stigne staviti na 5999 ili pre 6999 jer to im je cenovnik. Ne naručuje svako igru iz engleske

Poslednja izmena:
aman. maloprodajne cene i u evropi su 65e. to sto ima nekoliko sajtova koji rade na ovaj nacin, ne znaci da zbog toga treba odmah games & co proglasavati lopovima.

a to sto slim oce da zavaljaju za 420e je vec druga prica..

Goxy da si kliknuo na link video bi da je u pitanju pre-order i da na reklami piše da je u prodaji od 02.10. što bi trebalo da znači da bi već tada mogao da pokupiš igru ako je pre-orderuješ.

Ne kažem ja da je GameS jeftiniji već samo da me je iznenadio što nije lupio cenu 7.999 i slično i da u ovom slučaju nije toliko strašna razlika u ceni.

Ako urade isto i za PES2010, mogu čak i da se nadaju nekom finom profitu na količinu :D

Poslednja izmena:
bas sam se iznenadio sto je jeftine nego obicno 5400 otprilike prijatno iznenadjenje

PS3FI05 FIFA 10 (2010) 1 £34.96
SHOPTO2 Royal Mail International 1st Class " Signed for" 1 £3.50

Sub Total: £38.46
Shipping: £3.50

It has been shipped today (u stvari valjda će je sutra poslati)

I wladymeere, ja se ipak držim shopto-a :)

Poslednja izmena:
Ma dobro, ja se držim EA, nije to problem, samo sam očekivao da će kožu da deru na ovakvim igrama :D

Pa nije uvek najkvalitetnije ono sto je najskuplje. Na primer na tom istom Shopto PES 2010 je 29.85 funti :D

:)

Čuo nekad za pre-order? Mesec dana kasnije PES izlazi

Mada sad vidim i RRP... Počeo i PES ko Xbox sa dumpingom :D

Poslednja izmena:
Snimak jednog meča sa full verzije (doduše sa Xboxa):

http://www.insidegamer.nl/xbox360/fifa10/videos/12090

Konačno je i licencirana Holandija tu :)

J...š Holandiju, kad nema Srbije. Čini mi se da sam video da na omotu od PES-a da pored Lige Šampiona imaju licencu i za Ligu Evrope, što znači da bi ove godine mogao biti licencirani Partizan

Preorder je dobra varijanta za igre koje znaš da ćeš kupiti i da ti ne treba demo da te ubedi u to. S tim u vezi ja sam preoredrovao i NHL (koji sam dobio pre 2 nedelje) i Fifu koju su mi poslali malopre, i trigere sa PS3 kontroler za L2 i R2 koji su skroz dobra fora, a na čekanju su mi PES i NBA kao i 20 funti PSN kartica. ShopTo ima dobre cene, mislim pristojne i koga ne mrzi da čeka mislim da su najbolji izbor.

Poslednja izmena:
Prošle godine su imali i licencu za Ligu Šampiona pa se nešto ne sećam da sam video recimo Anorthosis tamo. Ne nadaj se Partizanu previše, verovatno ni Zvezde neće biti. Nažalost, KONAMI ima samo licencu za naziv takmičenja, dok klubovi zavise od toga jesu li u okviru onih pet ponudjenih liga (4 + Rest of the World).

Srbije nema jer nemaju licencu a FIFA izbegava da koristi nelicencirane ekipe zbog FIFPRO licenca koje ima (izuzetak je do sada bila samo Holandija) a i iskreno nisu nešto preterano raspoloženi da u godišnja izdanja ubacuju reprezentacije (izuzev onih poznatijih plus članice EU), pogotovu kada dolazi FIFA World Cup 2010 - tu zaista planiraju da ubace sve moguće zemlje sveta od Istočnog Timora preko Jordana i Kirgistana pa do Burkine Faso :)

Poslednja izmena:
Prošle godine su imali i licencu za Ligu Šampiona pa se nešto ne sećam da sam video recimo Anorthosis tamo. Ne nadaj se Partizanu previše, verovatno ni Zvezde neće biti. Nažalost, KONAMI ima samo licencu za naziv takmičenja, dok klubovi zavise od toga jesu li u okviru onih pet ponudjenih liga (4 + Rest of the World).

Srbije nema jer nemaju licencu a FIFA izbegava da koristi nelicencirane ekipe zbog FIFPRO licenca koje ima (izuzetak je do sada bila samo Holandija) a i iskreno nisu nešto preterano raspoloženi da u godišnja izdanja ubacuju reprezentacije (izuzev onih poznatijih plus članice EU), pogotovu kada dolazi FIFA World Cup 2010 - tu zaista planiraju da ubace sve moguće zemlje sveta od Istočnog Timora preko Jordana i Kirgistana pa do Burkine Faso :)

Ja sam u Master Ligi 2009 igrao protiv Anorthosisa, Bate Borisova, Kluž i raznoraznih ruskih ekipa, Spartaka, dynama moskva, Lokomotive tako da su bili sigurno, barema na PC-u jer 2009 nisam kupovao za konzole, zato što PES daeko blje (barem 2009) izgleda za PC-u a ma mogućnost i raznoraznih patcheva za dresove i slično. Što bi Zvezda bila, ne znam što su je stavili ni prošle godine. Inače Anothosisa se dobro sećam jer su oni bili jedini klub koji nisam uspeo ni jednom da dobijem u Master Ligi

Poslednja izmena:
Zvezda je bila tu jer su imali ugovor na dve godine. Čim se ništa ne spominje o produženju saradnje, verovatno je neće biti.

A što se tiče Anorthosisa pogledaj ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2009#Club_teams . Moguće je da si nabavio neki patch koji je to regulisao pošto po defaultu tih klubova nije bilo.

A evo i pojašnjenje:

Since the UEFA Champions League license does not include the rights to all the participating clubs and a number of licenses are held exclusively by EA Sports, not all Champions League clubs will be licensed in the game.

Dakle, pošto je EA otkupio i licencu za rusku ligu, mogu i od toga da se oproste a samo od njihove dobre volje i Partizanove cene zavisi hoće li ga biti u PES2010 :)

Poslednja izmena:
Ljudi, ova FIFA me pozitivno iznenadila. Igram je jos od 96 godine sa Sege, dakle nisam fan, nego poklonik FIFE. Iskreno, od 2009 na 2010 nisam ocekivao da ce nesto mnogo da napreduju, medjutim, presao sam se. Toliko dobro su odradili remplovanje, brzo izvodjenje prekida, a o vremenskim uslovima da ne govorim. Nisam zakeralo ali kolko kise u menadzer modu nije bilo u 2009, tolko je ovde ima, od 10 utakmica, 8 je po kisi 2 su dry :), al dobro, lepo izgleda. Poceo sam da peglam sa Red Bull Salzburgom, i definitivno je plus za Austrijsku, Svajcarsku (tu cu igrati sa neprikosnovenim Youngsima) i Tursku (moj favorit, Galatasarajevo) ligu. Sve pohvale za igru, jos samo da su ubacili rusku premijer (tu bi peglo sa FK Moskvom) al dobro, bice valjda....

Ljudi, ova FIFA me pozitivno iznenadila. Igram je jos od 96 godine sa Sege, dakle nisam fan, nego poklonik FIFE. Iskreno, od 2009 na 2010 nisam ocekivao da ce nesto mnogo da napreduju, medjutim, presao sam se. Toliko dobro su odradili remplovanje, brzo izvodjenje prekida, a o vremenskim uslovima da ne govorim. Nisam zakeralo ali kolko kise u menadzer modu nije bilo u 2009, tolko je ovde ima, od 10 utakmica, 8 je po kisi 2 su dry :), al dobro, lepo izgleda. Poceo sam da peglam sa Red Bull Salzburgom, i definitivno je plus za Austrijsku, Svajcarsku (tu cu igrati sa neprikosnovenim Youngsima) i Tursku (moj favorit, Galatasarajevo) ligu. Sve pohvale za igru, jos samo da su ubacili rusku premijer (tu bi peglo sa FK Moskvom) al dobro, bice valjda....

Austrijska, Švajcarska i Turska liga...dobro u ukusima se ne respravlja. Ima jedna liga mislim da se zove Premier ili tako nešto, mislim da je iz Engleske, probaj je nije loša i ima par interesantnih timova, ali nisu tako jaki kao Red Bull ili Young Boysi, Kad izaberes tu ligu podigni nivo igre na world Class pa onda pričaj o peglanju:D

Austrijska, Švajcarska i Turska liga...dobro u ukusima se ne respravlja. Ima jedna liga mislim da se zove Premier ili tako nešto, mislim da je iz Engleske, probaj je nije loša i ima par interesantnih timova, ali nisu tako jaki kao Red Bull ili Young Boysi, Kad izaberes tu ligu podigni nivo igre na world Class pa onda pričaj o peglanju:D

Goxy nisam igrao full verziju jos, sutra cu. Al sto se tiche Fife 10 demo-a opusteno sam peglao sa Chichago-m Barselonu na world class. Inache pochetnik sam fife, igram je svega 2meseca.

Nemoj da se spustas... :D

Šta znam, meni je Hoffenheim bio otkrovenje u FIFI09. I uopšte, nemačka liga, Eintracht mi je isto tako legao savršeno. A Galatasarayu jedino fali neki visoki napadač inače je skroz bio OK, pogotovu čika Baroš :)

Ja gotovim WestHam i u real lifeu i u Fifi. Jesta da neke situacije koje bi neki extraclass napadači pretvorili u gol, Ashton i Cole promaše najstrašnije, ali i to je izazov. Međutim, pored premier Lige, Španske Lige Kalča i BundesLige igrati Tursku ligu ili švajcarce, austrijance, to je stvarno bezveze varijanta. Premiership je premiership liga, 2 kupa, sve 4 lige i ja se držim toga. Ipak se na ostrvu igra najbolji fudbal

Poslednja izmena:
Goxy nisam igrao full verziju jos, sutra cu. Al sto se tiche Fife 10 demo-a opusteno sam peglao sa Chichago-m Barselonu na world class. Inache pochetnik sam fife, igram je svega 2meseca.

Nemoj da se spustas... :D

2 meseca, pa to je priličan period, ja tek 10-tak dana:d

Pa dobro, stoji, ali je recimo Olympiakos, Panathinaikos, Galatasaray ili lupam Porto Alegre jači od West Hama :)

PS - A što te ja onda imam na listi preko 3-4 meseca ako FIFU igraš tek 10 dana? :p

Poslednja izmena:
Pa dobro, stoji, ali je recimo Olympiakos, Panathinaikos, Galatasaray ili lupam Porto Alegre jači od West Hama :)

PS - A što te ja onda imam na listi preko 3-4 meseca ako FIFU igraš tek 10 dana? :p

Valjda si shvatio *******ciju (igram Fifu 10 desetak dana), igram je od Fife 96 ili 95 zaboravih sa Sega mega drivea

Niko od gore navedena 4 kluba ne igraju u Premijer ligi

Poslednja izmena:
Ti si rekao

Ipak se na ostrvu igra najbolji fudbal

Ja sam rekao da ove ekipe (koje nisu sa Ostrva) su kvalitetniji od West Hama - gde je zapelo? :)

Ti si rekao

Ja sam rekao da ove ekipe (koje nisu sa Ostrva) su kvalitetniji od West Hama - gde je zapelo? :)

Igramo se gluvih telefona. Kvalitet je pomenut onako u sklopu posta, nije bio tema posta, osim ako ne čitaš između redova. Ticalo se prvenstveno liga koje je čovek naveo tj. Austrija, Švajcarska i Turska

Poslednja izmena:
Pa dobro, da ima srpska liga da li bi ti igrao manager mod sa west hamom ili sa Partizanom? :)

Kapiram samo sam za primer uzeo tvoj avatar. Ne vidim čak ni Iron Maiden tamo... ako me kapiraš :)

pa ja jesam grobar po opredelenju, bilo bi malo neobično da navijam za WH iz BG-a. Inače dugo sam bio fan NUFC-a dok je Sherear igrao tako da sam sad fan WHUFC-a-što se tiče vansrpskih zemalja. Inače u WH su nastali mnogi veliki engleski fudbaleri-lampard, sinclair, joe cole isl..

Poslednja izmena:
Vrh Dno