Šta je novo?

Need for Speed Shift

Za tvoju informaciju, menjanjem imena izvrsnog fajla je moguce vrsiti manje manipulacije (recimo kod nekih igara kad se promeni izvrsni fajl u oblivion.exe moguce je dobiti AA u igrama).

Tako da rumor nije glup, ako radi super. Ako ne radi, nikom nista.

ajde odna ako rumor nije glup ti lepo testiraj sa raznim imenima .exe fajla kako ce raditi, pa nam javi.
btw samo ako je nesto isprogramirano to je moguce, kao za tvoj primer oblivion.exe-a
,a da mozda racunari nisu dobili svest?? :laugh:

ovo me je podsetilo: Ako vam auto ne pali vi izadjite zakljucajte vrata, otkljucajte vrata udjite i pali ko bog :cigar:

ovo me je podsetilo: Ako vam auto ne pali vi izadjite zakljucajte vrata, otkljucajte vrata udjite i pali ko bog :cigar:

Krajem 90tih sam gledao kako ljudi pritiskaju kocku kao ludi za vreme loading screena, jer se igra brze ucitava na PSXu ako to radis :).

Proverena je cinjenica da refreshovanjem desktopa mozete ubrzati rad racunara do 50% :d

ajde odna ako rumor nije glup ti lepo testiraj sa raznim imenima .exe fajla kako ce raditi, pa nam javi.
btw samo ako je nesto isprogramirano to je moguce, kao za tvoj primer oblivion.exe-a

Driveri prepoznaju igru po imenina .exe fajla i onda primenjuju odgovarajući profil...

Ja kazem da kod mene PROVERENO radi brze ucitavanje i nema crnog neba. Da li ce kod drugih raditi, to zaista ne znam.

jesam li ja jedini na forumu kome igra radi bez usporavanja, izbacivanja, dugih učitavanja i sl? čitam i ne verujem o čemu tolika rasprava, zagadili ste temu do jajima.

A da ti budes malo manje bezobrazan, sta mislis o tome? :)
Umesto toga bi mogao da procitas sta sam rekao a ne da pises kako su racunari dobili svest (geez). Drajveri catchuju naziv procesa i prema njemu dodeljuju odgovarajuci profil. Zasto zakljuci sam kad si tako pametan :)

Igra radi bolje (nema vise crnog neba i brze se ucitavaju staze) ali to nema veze sa imenom fajla vec sa patch-om.

jesam li ja jedini na forumu kome igra radi bez usporavanja, izbacivanja, dugih učitavanja i sl? čitam i ne verujem o čemu tolika rasprava, zagadili ste temu do jajima.

+1! Ni ja nemam apsolutno nikakvih problema...:smoke:

E jel se desava nekome da odjednom u meniju ili u toku trke igra padne na 15FPS...
Meni ide ovako oko 40-50FPS odigram dosta trka nekada bez problema, a nekada odjednom padne na 10-15FPS i tako radi usporeno i kad izadjem u meni isto radi usporeno i moram da je iskljucim i ponovo upalim i onda se vrati u normalu, stavicu patch mozda pomogne...

E jel se desava nekome da odjednom u meniju ili u toku trke igra padne na 15FPS...
Meni ide ovako oko 40-50FPS odigram dosta trka nekada bez problema, a nekada odjednom padne na 10-15FPS i tako radi usporeno i kad izadjem u meni isto radi usporeno i moram da je iskljucim i ponovo upalim i onda se vrati u normalu, stavicu patch mozda pomogne...

Nisam imo taj problem:wave:

Sad sam instalirao igru. Lepo izgleda i leeeeti na na mojoj masini (drago mi je sto ne bacih pare na psu i 4870)!!! To je lepo, ali mi se nekako auto ponasa suntavo na medium setovanjima i mucim se previse da odradim podijum?! A na easy pa comp vozi a ne ja?! Mozda kad napunis 30 god. ko ja i nisi vise za ovo....smrc :(

Poslednja izmena:
Ja sam tek danas instalirao igru i nemam ama baš nikakvih problema. Tek sam došao do trećeg tijera i ove battle trke malo smaraju al sve u svemu posle niza teških promašaja NFS serijala ovaj i nije toliko loš. Sve od opcija je na off, manualni menjač i čak je i prijatno igrati na MOMOu. Ne znam koliko gluposti igra krije al eto recimo jedna od njih je kad sam se zaleteo sa Fordom GT40 u nečiji zadnji deo i samo sam ga odigao od zemlje i prošao ispod njega, a on se naravno prevrnuo i slupao u ogradu....:S::d

Jel neko provalio, kada se zarotira monitor za 90 stepeni da auti idu brze. I jeste li videli kakva je instalacija. Kao Diablo II, cas ubaci drugi disk, cas prvi...itd

Zasto se Shelby GT500 onako blesavo ponasa na stazi?! Ili sletim pravo u travnjak ili se okrenem za 180 stepeni na mali proklizaj. Jako ga je tesko kontrolisati. BTW Koristim dzojpad (analogni levi stick za handling a desni za gas i kocenje).
Jos jedna velika glupost je sto ne mogu da se biraju fabricki vinili sa drugacijim bojama. Recimo zelim da zadrzim na GT500 onu belu straftu ali da ga ofarbam u plavo :(

Sta reci.... Nvidia rulez :p

Zasto se Shelby GT500 onako blesavo ponasa na stazi?! Ili sletim pravo u travnjak ili se okrenem za 180 stepeni na mali proklizaj. Jako ga je tesko kontrolisati. BTW Koristim dzojpad (analogni levi stick za handling a desni za gas i kocenje).
Jos jedna velika glupost je sto ne mogu da se biraju fabricki vinili sa drugacijim bojama. Recimo zelim da zadrzim na GT500 onu belu straftu ali da ga ofarbam u plavo :(

I ja imam taj problem . . .
par puta mi se auto na istom mestu iz cista mira okrenuo i to pred sam kraj trke :mad:

Nije moguće da su komande tako loše odrađene...katastrofa!!!Više učitava staze nego što traje sama trka.....*** to je što je :)

A da ti budes malo manje bezobrazan, sta mislis o tome? :)
Umesto toga bi mogao da procitas sta sam rekao a ne da pises kako su racunari dobili svest (geez). Drajveri catchuju naziv procesa i prema njemu dodeljuju odgovarajuci profil. Zasto zakljuci sam kad si tako pametan :)

:p zakljucio sam da sad moram da reinstaliram igru posto nece ni da mi je startuje, izbacuje .exe eror :mad:

a to sa profilima nema smisla, ajde neka je tako ali to znaci da po izlasku svakog programa , igre i slicno treba da izlaze novi driveri u kojima ce se nalaziti svi ti profili? ne kazem da ne verujem, ok pogresio sam, ali uvek postoji neko ali, bilo bi mnogo logicnije da ti profili dolaze uz same igre i programe a ne da ih imamo u The Driverima? :trust:

a to sa profilima nema smisla, ajde neka je tako ali to znaci da po izlasku svakog programa , igre i slicno treba da izlaze novi driveri u kojima ce se nalaziti svi ti profili? ne kazem da ne verujem, ok pogresio sam, ali uvek postoji neko ali, bilo bi mnogo logicnije da ti profili dolaze uz same igre i programe a ne da ih imamo u The Driverima? :trust:

Nije logicnije, profili su u drajverima, pogledaj u ControlPanelu samih drajvera...

Imam logitech MOMO volan i kad uđem u igru ne mogu ništa da odaberem jer je označena prva stavka, može da se pomjeri na dole ali odma se vrati na prvu stavku? Pomoć.

Options -> Gameplay -> Controls

Strelica levo ili desno, potvrdi promenu.

Pomeranjem strelice izaberi Logitech MOMO Racing Combined Pedals.

Podesi željene izmene.

Adjust Control

Promeni podešavanja.

ja u igri nemogu da radim ništa jer uvjek stoji na prvoj optciji nemogu ništa ni da izađem iz igre to je problem.

Jesi li kalibrisao volan pre ulaska u igru?

ja u igri nemogu da radim ništa jer uvjek stoji na prvoj optciji nemogu ništa ni da izađem iz igre to je problem.

Brate skloni nogu sa pedala :D to se i meni desavalo ;)
BTW ja nikako ne uspevam da nateram igru na win 7 x64 da radi kako valja, prvo instaliram igru (reloaded) bez patcha, i udjem odvozam one prve dve trke (ali sa crnim nebom) i onda se ubode dok ucitava meni. Instaliram patch i i posle loadinga pugne skroz (crn ekran i pise not responding).
komp iz potpisa ;)

BTW ja nikako ne uspevam da nateram igru na win 7 x64 da radi kako valja, prvo instaliram igru (reloaded) bez patcha, i udjem odvozam one prve dve trke (ali sa crnim nebom) i onda se ubode dok ucitava meni. Instaliram patch i i posle loadinga pugne skroz (crn ekran i pise not responding).
komp iz potpisa ;)

Ja sam primetio da mi na Windows 7 najbolje radi na taze restartovanu mašinu. Tako mogu da odvezem 5-6 trka dok ne zakuca pri učitavanju trke ili izlaska iz nje. Inače zakucava skoro odmah ako je mašina već radila neko vreme ili ako probam odmah da se vratim u NFS.

Sreća u nesreći da se Windows 7 drastično brže restartuje od Viste.

Vrh Dno