Šta je novo?

PES 2010

Daj reci recima sta si hteo, taj smajli mi nista ne govori. Ja sam tebe shvatio kako pravis paralelu izmedju ovog i proslogodisnjeg demoa i na osnovu toga zakljucujes kako se ovogodisnji full biti losiji od 2010 DEMO isto onoliko kao sto je 2009 full bio losiji od 2009 DEMO. Ispravi me ako sam pogresno shvatio.

Na stranu to sto ne pratis vesti o igri gde se kaze kako je demo u stvari build gde je gotovo 70% igre a trenutno postoji build sa 90% gotove igre gde je vecina stvari POBOLJSANA.

Sve mogu da razumem ali da kazes:

Tako da se nadam da ce biti isto i sada.

Zasto?

Setite se samo demo-a prethodne verzije (2009) - koliko nije imao veze sa finalnom verzijom . . .

ja koliko se secam, bio je isti kao finalna verzija, samo je bio blago ubrzan

Ja koliko se secam, bio je u svakom segmentu (makar i samo malo) gori od finalne verzije. Tako da se nadam da ce biti isto i sada.

prevod :

Cat: Demo verzija PES2009 nije bila ista kao i finalna.
_
nikola87: Demo je bio isti kao finalni PES2009 - samo malo ubrzan.
_
Cat: Ja pamtim da je demo bio lošiji od finalne verzije PES2009. Nadam se da će i ove godine finalna verzija PES2010 biti malo bolja nego što je ovaj demo.

Poslednja izmena:
Da, sad sam skapirao u cemu gresim. Ja sam tebe shvatio da kazes kako je finalna verzija bila gora od demoa a ne obrnuto. Izvini zbog toga. To sam verovatno citao sta ti pises a ubacio ono sto ja mislim tj. potpuno suprotno: 2009 DEMO je bio bolji od PES 2009 (sporiji fudbal).

Ako se sećate, PES2009 je u stvari bio lošiji nego što ga sada igrate, doživeo je nekoliko "zakrpa" a prva je bila maltene par dana pošto je izašla finalna verzija. Sad me mrzi da tražim ali ima u temi o PES2009. Između ostalog zakrpa je donela neke izmene u gameplay-u, kao što je normalnije ponašanje golmana.

Na konfi iz potpisa u 1280x1024 rezoluciji igra radi savrseno.

Demo tweak for PES2010 PC DEMO by Juce

Version 2.0

HOW TO USE
---------------
Run demoTweak2010.exe, select your game executable, then you will be able
to alter three settings:

1. Penalties (Yes/No)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
If the game ends with a tie, you can enjoy the penalty shoot-out, if
you choose the "Yes" setting.

2. Camera angle
~~~~~~~~~~~~~~~
You can select a value from the drop-down list (0-9), or you can enter
any number you want between 0 and 2^32-1. The bigger the value, the more
camera turns when following the ball, as opposed to rolling alongside the
pitch. This helps to achieve nice "TV-broadcasting"-type views.

3. Match time
~~~~~~~~~~~~~
You can select a value from the drop-down list, or you can enter any number
you want between 1 and 255.

When done making changes, press "Save" button, then close demoTweak2010.
Now start the game as usual. If you go to the options screen, the menu
will still say "5 min.", but don't believe that :) When the match starts,
you will notice that the clock runs slower, and the match will take
whatever number of minutes you specified with the demoTweak2010.

If you want to completely undo any changes that demoTweak did to your
executable, press "Defaults" button, and then "Save". This will restore
the original code bits.

Enjoy!

juce.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=22275

Prilozi

• 44997-Demo_Tweak_for_PES_2010_Demo_by_Juce.jpg
    44997-Demo_Tweak_for_PES_2010_Demo_by_Juce.jpg
    19.1 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
Ekstra :)

Evo sad sam prvi put odigrao utakmicu na camera angle 24, cisto da vidim kako izgleda i mogu da kazem da je skroz neobicno. E sad treba vremena da se navikne, mada mislim da bi mi posle bio problem kad odem kod nekog ortaka da se privkenem na klasicni ugao kamere.

Fico, evo sad mi neki ortaci sa SK foruma kazu da za skoro sve procesore prijavljuje bad i ortak sa x38 plocom, q6600, 4gb rama i ati4870 kaze da mu secne kad krene replay ili uvecana animacija (npr kad da gol). Tako da izgleda da ti nece pomoci e5200. Lik ima E6300 i kaze mu za prcesor da je BAD

Meni za procesor kaže "Good" :D

WTF? :)

Verovatno je mislio na CPU :) Pise mu u profilu

hahahaha sjajno :D

@ficicaaa: Cekaj finalnu verziju pre nego sto se odlucih da menjas komp zbog PESa. Na masinama slicnim tvojoj PES radi savrseno. Mozda ovaj DEMO baguje kod par vas iz neobjasnjivih razloga.

Meni je ovo nesto bolje od 2009, mada sam igrao ~45min. Probacu jos, mada nisam nezadovoljan.
Grafika mi je dosta bolja, a opet ide glatko na 1680 high na kompu iz potpisa :banana: i to mi je naj-utisak.

"@ficicaaa: Cekaj finalnu verziju pre nego sto se odlucih da menjas komp zbog PESa. Na masinama slicnim tvojoj PES radi savrseno. Mozda ovaj DEMO baguje kod par vas iz neobjasnjivih razloga."
Ovo je 1 od najpametnijih postova, ali na zalost i tu ila ALI...
Svi znamo i kada izadje "finalna"verzija da i ona moze da bude bagovita, jer cemu onda pechevi ?
U glavnom hvala ti na savetu, jer ni sam ne znam shta je pametnije od toga.

Koliko god da finalna verzija bude bagovita ili ne, sigurno je da će biti mnogo više optimizirana.

Meni je 2010 s*r*a*nj*e. Prvi razlog, sutevi su ocajno uradjeni. Kao babe da sutiraju, i to mi se uopste ne svidja. Tacka. Drugo, odbrana...jednostavno, mozda ja nesto ne radim kako treba, iako igram ovo jos od prvog nastavka winning elevena, ali odbrana ne moze da se igra. Juce mi se desilo sledece...na pro levelu, igrao sam sa spanijom protiv francuske, 15min vreme, i ljudi su ladno od otprilike 60. minuta do 85. drzali loptu i dodavali se, na svojoj polovini...a nisu cak ni vodili, pa da je cuvaju. STRASNO! Nisam nikako uspevao ni da pridjem njihovim igracima sa loptom, iako sam nonstop drzao X i brzo trcanje. O cemu se tu radi?! Uopste pricajuci, loptu mogu da izgube JEDINO kada sutiraju na gol ili ako pokusaju neko suludo dodavanje. U protivnom mogu da se dodaju do preksutra a ja cu da cekam da oni pokusaju jedno od dve pomenute opcije.

Ako u današnje vreme ikome znači ovaj info:
Na single core CPU (Athlon LE-1600 @3.15GHz) ne može na high.
Sve je u slow motion-u.

Meni je 2010 s*r*a*nj*e. Prvi razlog, sutevi su ocajno uradjeni. Kao babe da sutiraju, i to mi se uopste ne svidja. Tacka. Drugo, odbrana...jednostavno, mozda ja nesto ne radim kako treba, iako igram ovo jos od prvog nastavka winning elevena, ali odbrana ne moze da se igra. Juce mi se desilo sledece...na pro levelu, igrao sam sa spanijom protiv francuske, 15min vreme, i ljudi su ladno od otprilike 60. minuta do 85. drzali loptu i dodavali se, na svojoj polovini...a nisu cak ni vodili, pa da je cuvaju. STRASNO! Nisam nikako uspevao ni da pridjem njihovim igracima sa loptom, iako sam nonstop drzao X i brzo trcanje. O cemu se tu radi?! Uopste pricajuci, loptu mogu da izgube JEDINO kada sutiraju na gol ili ako pokusaju neko suludo dodavanje. U protivnom mogu da se dodaju do preksutra a ja cu da cekam da oni pokusaju jedno od dve pomenute opcije.

Dogodilo se to da je komp totalno neagresivan (pogotovo na nizim lvlima tezine od Top Player) i nekad jednostavno nema zelju da napadne ka gola nezavisno od rezultata. A to sto si ti hteo da izvedes se ne zove odbrana vec presing. Kompu je oduvek bilo nemoguce uzeti loptu na taj nacin. Komp vrlo lako gubi loptu kad krene ka tvom golu ukoliko ga pametno udvojis ili mu uklizas/preseces loptu. Komp nikada ne gubi loptu ako ima vise igraca od tebe na tom delu terena ma sta ti radio.

Jos dve stvari koje mi se ne svidjaju. Usporen odziv na komande i ubacivanje u prazan prostor. Sto se prvog tice, ako hoces nesto da uradis, moras da pritisnes taster jedno 10 sekundi pre trenutka kad zelis da se ta komanda izvrsi. Strasno. Drugo, igrac kome hocu da ubacim loptu u prazan prostor napred jednostavno ne zeli da krene napred i da se ubaci, vec ceka pored mene kao blesav. Mogu ceo vikend da stojim tu, on ce da bleji pored mene i nece da krene napred. Uzas.

Vrh Dno