Šta je novo?

Plasma vs LCD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cudi me da oni koji vole da sluipaju pare na audi q7 i slicne stvari ne kupuju 6k+ e plazme i sl... nisu culi valjda da i toga ima :)

Garantovano, nisu upućeni :)

Ma jok, nego taj auto mogu da im vide svi i da kazu "Wow koja faca - vidi sta vozi", sto im je izmedju ostalog jedan od ciljeva a TV ne mogu da vide svi vec samo oni koji svracaju ko njih.
Onima koji imaju toliko novca cilj je da to sto plate vide drugi a ne oni to da gledaju.

^
Hm, ovo bi imalo smisla da su svi automobili isti. Kao i televizori, ali nisu :). Tako i razlozi za kupovinu su drukciji u zavisnosti od pojedinca.

Poz.

Ma to se konkretno u ovom slicaju odnosilo na Q7 i Z1 od par postova iznad i na slicne besne primerke (i na one koji ih poseduju), ne generalno na sva auta i TV-e.

Poslednja izmena:
Narucen Panasonic 42X10, pa nek ide zivot... :,,:

Za moje potrebe cini mi se najbolja solucija...

Poslednja izmena:
gde si narucio i po kojoj ceni?

Electroniki, s tim da moram da sacekam da ga dovuku iz BG-a u NS (ostala su 2 primerka - za ovaj "moj" tvde da je neraspakovan). Trebalo je danas da stigne, ali im se slesio sistem :S: Cena je klasicna - 75000 din, al' je fino sto kod njih sve moze da se pazari na 6 rata bez kamate.

Electroniki, s tim da moram da sacekam da ga dovuku iz BG-a u NS (ostala su 2 primerka - za ovaj "moj" tvde da je neraspakovan). Trebalo je danas da stigne, ali im se slesio sistem :S: Cena je klasicna - 75000 din, al' je fino sto kod njih sve moze da se pazari na 6 rata bez kamate.

Od skoro moze i u tehnomarketu cekovima na 5 rata.

Konačno smestio tv na "kršteno" mesto. Još samo da zakačim srednji zvučnik i "ufalčujem" kablove.

Prilozi

• 05092009.jpg
    05092009.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 210
Dobro Delija, stize li taj tv :). Nemoj da te mrzi kad ti stigne da prikacis je na komp, i uslikas kako izgledaju slova i desktop. Takodje me zanima kada se pusti film iz nekog playera kako izgleda. Ajde i neka ti je sa srecom.

Jos uvek cekam da dovuku iz BGa. Danas ili sutra bi trebalo.

Kao da ga dovlače iz Crne Gore... :(

Javi utiske obavezno :)

Je*u me ko mladog majmuna :S:

U cetvrtak im je zveknuo sistem i tek danas je proradio, tako da ce ga tek u subotu doneti iz BGa :wall:
Blamaza - nesposobni su u 3 lepe :wall:

Ozbiljno razmisljam da ih oteram u 3 lepe i da pazarim LG 42PQ3000. 200 evra je jeftiniji, a cini mi se da nije mnogo losiji. Kao glavna mana se pominje image retention, ali nisam primetio da je to toliko veliki problem...

Poslednja izmena:
Jesi li već dao pare?
Pazi, oni su na tom tv dobri bar 15-20%, što je recimo oko 150e, i za te pare nisu mogli da ga donesu...
Ja bih ih....

Poucen iskustvom, ne dam pare dokle god ga licno ne izvucem iz kutije i ne vidim na njemu da je radio 0 sati :S:

BTW, stvarno se opasno razmisljam da odustanem, posto ako su ovako "agilni" kad treba da im dam pare, kakvi li ce tek biti ako mi slucajno zatreba garancija? :wall:

Evo samo malo slikica 42PQ3000. Trenutno sluzi samo za filmove sa usb flash-a ali i tekao sluzi. Trenutno je na njemu pusten "WAREHOUSE 13" i "HALO WARS". Slike (NE slika na plazmi) nisu bas najbolje, slikane mobilnim nabrzaka. :D

^
A imas ghosting na jednoj slici a i mutne su slike.... mora da je tv los! :p :D salim se naravno... Da li si zadovoljan kupovinom? Da li mozda planiras da kacis neku konzolu na njega?

@ delija
Sa te strane si 1000% u pravu... znachi treba da zarade i nisu sposobni da ti donesu tv....bolje i da ti ne daju garanciju:S:
Ja se lomim izmedju te "tvoje" x10 ili da pucam na 50b450

Bice neka PS2-ka. Ali kasnije cu je uzimati, sve pare su otisle na tv. Bice komp na njemu malo da se gledaju 720p filmici.

Aman bre :-devil-:

Mali of: Delija, te varijante "pao nam sistem u četvrtak, a tek danas proradio, posle pet dana" su klasične fore za zamlaćivanje, ne veruj ništa dok ga ne opipaš pod rukama i sa kao što reče 0 minuta rada ;)

Poslednja izmena:
Nula minuta rada je vrlo sumnjivo, pada na pamet neki reset.

Sorry, mislio sam na 0 sati, kao što je i Delija rekao ;)

Nije nista sumnjivo kod 0 minuta rada - dovlace ga iz magacina iz BG-a - neotvarana kutija (po njihovim recima), sto se vrlo lako moze proveriti.

Sto se "pada sistema" tice, prisustvovao sam u cetvrtak tom zanimljivom dogadjaju dok smo proveravali lager u prodavnicama u BG-u :) Previse je mala stvar za njih taj glupi televizor da bi smisljali takve stvari...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno