Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

MK 2 na PSN-u je muzenje love, smesno stvarno. Bar da je HD mix pa ajde. Srece pa sam je dobio iz razmene inace je nikad ne bi kupio.

@justyce4ever sta nisu ovdje naveli od PSN igara, probaj i High Velocity Bowling, super ezanje i dobro odradjeno, narocito kada se igra sa nekim...

Skinuo flower, oduševio se igrom. Fali mi još samo jedan trofej pa da imam 100% na Bfieldu.

Nabavio Tekken 5 Online, igrali ja i Stanisinjo malo. Ona LBP tema je žešće precenjena. meni ostalo još 1.04$ i reko aj da kupim neku PS3 temu, i videh naku erotic art za 0.99, ja da je kupim kad imam šta da vidim-porez je 0.08 :mad:
Fale mi ***** 3 centa.

Imaš Tekken 5 US verziju ili? Ako je US možemo da se tabamo :p

A na to si mislio...Kakav smor :(

Ja sam bio isto ubedjen da moze svaka igra posebno da se deli... :/

Ne deliš igru već account. Čak to nije ni napravljeno da bi se delilo nego u slučaju da imaš 1-2 konzole, kvarova i slično.

Prosto i jednostavno :)

Nabudzio sam monsterse na Encore verziju (odnosno kupio sam expansion pack) i tezak je celih 100kb a kosta 5$ cini mi se, iako obozavam igru mrzim ovakve gluposti, drugo ostrvo je od samog pocetka bilo tu pa su kasnije "kao" izbacili dopunu koja je teska smesnih 100kb i dodatno naplatili za nju...
Mozda ovaj post deluje kao hate ali ja i dalje obozavam igru i jedva cekam sledece monsterse :)

Najveći rip-off po pitanju tih add-onova je Crash Commando - dva nova skina za igrače (a pritom po defaultu imaš jedan jedini) koštaju te $2 - ajde da su novi modeli u smislu da su brži/veća energija/nešto slično pa da i razumem cenu, ovako, stvarno ne razumem šta znači to što će ti skin biti malo više crn u odnosu na pre s obzirom da je kamera na CCu takva da igrači zauzimaju jedva i 1% ekrana.

Najveći rip-off po pitanju tih add-onova je Crash Commando - dva nova skina za igrače (a pritom po defaultu imaš jedan jedini) koštaju te $2 - ajde da su novi modeli u smislu da su brži/veća energija/nešto slično pa da i razumem cenu, ovako, stvarno ne razumem šta znači to što će ti skin biti malo više crn u odnosu na pre s obzirom da je kamera na CCu takva da igrači zauzimaju jedva i 1% ekrana.
Zato je CC koštao 4$ jedno vreme...

Ali 2$ je realno nista, koliko para, takav i add-on.

Pa dobro, ali realno, takav add-on je pre PS3jke bio uključen u igru a sada ga prodaju za "bagatelu" :)

Opet se ne kapira poenta takvih DLC-ova, a to je da se razlikujes od drugih, ako je Free onda to pada u vodu.. Mogu da naprave i da recimo otkljucas te kostime ako osvojis platinum trofej ili tako nesto, ali te niko ne tera da to kupujes..

Poslednja izmena:
^isto napisah, ali si me za malo pretekao :)

A gde nestade demo za fat princess? :d
Bio je u prodavnici, i kad sam stisnuo na njega, izbacio je neku grešku. Sledeći put ga više nije bilo u prodavnici.

Trine izlazi za PS3 22.10.2009

Mislim da nije, nisam video na Uk nalogu, a i da ima ne mogu da je kupim tamo.
Ako planiras da kupis daj da odradimo share, ti ili ja vec, dogovoricemo se vec kad se pojavi na US.

Jeste izasla je sigurno na EU PSN-u, i kosta 15 funti. Spiskao sam cijeli kod od 20e koji mi je stigao danas, pa ne vjerujem da cu je uzimati na ovom EU nalogu. Izaci ce i na US ali ne zna se tacno kada.

pa 22.10.2009.
Aj kupicu valjda ja ako imam love na Entropay-u pa cemo odraditi share.

Jeste izasla je sigurno na EU PSN-u, i kosta 15 funti. Spiskao sam cijeli kod od 20e koji mi je stigao danas, pa ne vjerujem da cu je uzimati na ovom EU nalogu. Izaci ce i na US ali ne zna se tacno kada.

Ne zaboravi da Trine uzimam ja, imaćeš share, uzimam za jednu nedelju, 2 najkasnije.

Marko_P je napisao(la):
Ne hvalis se... :) Sta si pazario?
Uzeo sam kostime i MGS level kit za Little Big planet :) A od Schmajsera sam dobio KZ2 mape i neke SF4 kostime.
justyce4ever je napisao(la):
Ne zaboravi da Trine uzimam ja, imaćeš share, uzimam za jednu nedelju, 2 najkasnije.
Sjetio sam se da si mi ti rekao da ces mi je dati kad uzmes, hvala :) Nije mi zurba nikakva, posto i ovako imam previse materijala za igru :)

Pa vidio sam da imas Akumin kostim... Bas te i htjedoh pitati... Nice! Njegov je jedan od boljih.

Vrh Dno