Šta je novo?

Castlevania: Lords of Shadow

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Za sve ljubitelje God of War like igara.

castlevania-lords-of-shadow-20090603044132381_640w.jpg

Best described as a dark fairy tale, Castlevania: Lords of Shadow casts the player as the mysterious Gabriel. At its heart it is a vast third-person-viewed adventure, but combat and puzzle solving also play a major part in the main quest, while dark artifacts can be used to enhance Gabriel's powers.

Publisher: Konami
Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Release Date: December 31, 2010

E3 09: Trailer SD
E3 09: Trailer HD

Castlevania: Lords of Shadow at IGN

OMG this rings a bell! Ovo mi povlaci neka vrlo lijepa i besbrizna sjecanja igranja Castlevania-e na SNESu! Onaj lik sto je mlatio sa bicem oko sebe, mlati kosture... Pure classic!

Poslednja izmena:
Cek,cek,cek izlazi i za xbox?
Wooohhoooo,ovo nisam znao!!!!!!
Najlepse iznenadjenje na E3 sajmu je najava ove igre!

Poslednja izmena:
"in association with Kojima productions" Zanimljivo. Vidim da je bas visoka produkcija cim su mogli da priuste za voice acting Patrika Stewarta, Roberta Carlyle-a itd.

Ajde vratite gruju na 5 minuta da vidi ovo :D.
Mrzim GoW, ali ovo mi deluje ipak nesto ozbiljnije i kompleksnije...

Poslednja izmena:
E bas sam gledao GDC trejler i veoma me zainteresovala igra. Deluje kao neka kombinacija Van Helsinga i GoW. Plus Kojima je ukljucen u izradu igre, to ne moze ispasti na lose.
Nisam siguran, ali kontam da je bilo ranije igara sa ovim nazovom, ne znam da su bile hack&slash ili sta vec ?

Ti baš nisi igrao nijedan naslov sa PS1? :)

Igrao sam ISS i Resident, sve ostalo vrlo malo. Najveci razlog je to sto nisam imao PS1, nisam imao love da ga kupim. :( Pa sam spavao po igraonicama i igrao sa ortacima ISS.

:)

Nije Castelvania hack&slash više je 2D platform RPG. U svakom slučaju ništa od ovoga što sada postaje :D

Igrao sam ISS i Resident, sve ostalo vrlo malo. Najveci razlog je to sto nisam imao PS1, nisam imao love da ga kupim. :( Pa sam spavao po igraonicama i igrao sa ortacima ISS.

Ti bas volis da bacas hate po igrama iako nemas pojma kakva ce biti.
Tebi nista sto se ne zove Fifa i nije starije od 15 godina ne valja ?!

^
Najgore je sto on i pravi neke igrace u fifi:)
A jos gore je sto nije uradio nikako fifu.Zato sam je zameno za dirt i oma kupio pes:D

Zeznuo sam se, hteo sam wladymeerov post. Nisam ni video sta sam citirao.

^
Najgore je sto on i pravi neke igrace u fifi:)
A jos gore je sto nije uradio nikako fifu.Zato sam je zameno za dirt i oma kupio pes:D

Nisam radio na nastanku FIFE09 niti imam ikakve veze sa gameplay sektorom :)

@psihoyu: samo sam rekao da Castelvania prelazi sa 2D RPGa na drugačiji tip igre - šta je tu hejt? :trust:

Što se tiče igara koje mi valjaju zavisi šta te zanima, moje objektivno ili subjektivno mišljenje? :)

Poslednja izmena:
Castlevanija je odavno presla na 3d.Samo sto je ti nisi igrao jer nisi imao ps2(verovatno)+te nezanimaju komplikovanije igrice od fife:d

Grujo, ajde mir :)

Šta znam, igrao sam i Lament of Innocence ali mi opet prva asocijacija na Castelvaniu bude Symphony of the Night iako to nije prva igra u serijalu. Meni je igra izgubila šmek kad je prešla na 3D i postala samo još jedan klon u nizu.

Za svaki slučaj da napomenem to ne kažem da bih pljuvao po igri :)

Poslednja izmena:
Šta znam, igrao sam i Lament of Innocence ali mi opet prva asocijacija na Castelvaniu bude Symphony of the Night iako to nije prva igra u serijalu. Meni je igra izgubila šmek kad je prešla na 3D i postala samo još jedan klon u nizu.

Za svaki slučaj da napomenem to ne kažem da bih pljuvao po igri :)

Verovatno na prste jedne ruke mogu da se nabroje ljudi ovde koji su igrali SotN.
Genijalna igra.

Jel ovo znaci povratak Sony-ja starim igrama i serijalima? Hoce li biti novog Parasite Eve, Vagrant Story, Grandia, Chrono Triggera, Xenogearsa? Ili je ipak ovo izuzetak.

Ne zavisi to od Sony-ja, vec od Square-a, koji na zalost vise nije onaj stari Square :(.

Upravo me prošli žmarci na pomisao o Xenogears HD :D

a jel igrao neko xenosagu ona 3 dela na ps2
uf sto se ne *****u pa ne naprave neku igru slicnu ovoj

Poslednja izmena:
a jel igrao neko xenosagu ona 3 dela na ps2
uf sto se ne *****u pa ne naprave neku igru slicnu ovoj
Ja sam igrao prvu i trecu epizodu....Prva je kvalitetna igra , mada ima nekih mana koje su vishle doshle do izrazhaja protokom vremena.Treci dio je po mojem mishljenju odlichan i prijatno me je iznenadio....
Sve u svemu , barem sam shvatio vishe priche nego u Xenogears

Poslednja izmena:
Symphony of the Night je poslednja Castlevania koja je bila dobra, skoro sam je obrnuo na psp-u cisto da se podsetim starih dana:) Nadam se da ce ova nova bar malo po igrivosti da podseca na nju, ali cisto sumnjam...

Hoce li neko nabavljati ovu igru?
Vidim do sad je dobila dobre ocene od nekih casopisa, tu je negde izmedju 8-9...

Vrh Dno