Šta je novo?

virus i zbogom grafic card

Au covece al si zapeo za taj virus. Virus ti nikad nece doci do graficke. Tacka! Ja sam prvo pomislio da je napajanje jer je sa starom graficnom htelo ipak a sa novom ne. A ustvari ti je ploca bila na izdisaju i nije mogla da daje vise struje. To je sve.
ok brate a daj mi samo komentar na ovo ili na primer nesto slicno sto bi na primer moglo da podigne napon na plocu http://www.google.com/search?hl=en&q=withstands+hdd+wipes&btnG=Search&lr=&aq=f&oq=&aqi=

Poslednja izmena:
Pa opet, ne moze bre virus da ti napravi fizicki kvar. Mozda ti zezne sistem u najgorem slucaju (ili nesto slicno, tipa pobrise ti podatke), al da ti crkne graficka zbog virusa, LOL.

Hehe,to me potseca na one likove koje zaboli glava,pa posle pretrage na google-u zakljuce da imaju tumor na mozgu.:D

Zanimljiva je ovo prichica...'nako,pouchna...:D Nisu ti virusi shto prckaju po biosu nikakva novost. Ja znam za price tog tipa jos iz vremena pentiJuma ( :) ) keceva i dvojki. Pa opet,nisam nikad cuo ni za jedan slucaj inficiranja takvim cudom. A ti?:)

'98-e godine se pojavio virus (cif?) koji je brisao bios na ploci, ako se dobro secam, bio je natempiran da to uradi 27-og u mesecu lol. Tada sam radio u Albicom-u i imali smo par slucaja, a nezgodno je bilo to sto je tada gomila ploca imala zalemljen bios, pa reprogramiranje nije bilo bas lako za svakoga. Sve u svemu, to je proslost.

eto ipak tu ima nesto. Sad kad si spomenuo CIF mislim da je bilo nesto slicno ako ne i isto nesto kao aif.exe. Zao mi je samo sto nisam uspeo da ga bacim u karantin ili da mu bar zapamtim ime

Poslednja izmena:
Pazi sad, ako si držao tu grafičku u rukama bez zaštitne opreme, može vrlo lako da se desi da ti dobiješ grip ili kijavicu u sledećih 12-18 meseci.

'98-e godine se pojavio virus (cif?) koji je brisao bios na ploci, ako se dobro secam, bio je natempiran da to uradi 27-og u mesecu lol. Tada sam radio u Albicom-u i imali smo par slucaja, a nezgodno je bilo to sto je tada gomila ploca imala zalemljen bios, pa reprogramiranje nije bilo bas lako za svakoga. Sve u svemu, to je proslost.

brate nemoj ložiti čoveka :D

Ima i gorih. Ja sam cuo za neku experimentalnu zivuljku koju isto ne mozesh da ubijes formatiranjem harda. Koliko se secam price,upise se u kesh memoriju od harda da eskivira format,pa se posle prepise u boot sektor o5...:hair::hair::hair:
:d

Pazi sad, ako si držao tu grafičku u rukama bez zaštitne opreme, može vrlo lako da se desi da ti dobiješ grip ili kijavicu u sledećih 12-18 meseci.
heheheheheheheeheheheeheheheeheeheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheheheeheheheheheheheehheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheehehehehehhe:sceptic: nalozi me covek bas sam se nasikiro hjehje

Vrh Dno