dardza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.09.2003
- Poena
- 620
Шта се дешава са LBComputers? (www.lbc.rs)
Сајт није ажуриран од маја а нико се не јавља на телефон.
Шта се дешава са LBComputers? (www.lbc.rs)
Jos jednom sve pohvale za Atom Computers. Opredelio sam se za njih zahvaljujuci preporukama na Benchu. Brz dogovor i iskrene preporuke, dobre cene takodje.
Ne podnosim kad kupujem nesto a prodavci imaju neprijatan 'attitude' - ni na sta takvo nisam naisao - naprotiv.
Konfiguraciju sam narucio u 17.15 pred sam kraj radnog vremena. Bilo je gotovo sledeceg dana u podne. Nije lose, zar ne?![]()
Atom bi trebao da plati solidne pare ljudima koji su ih pohvalili. Realno dobrim preporukama raste posao. Zato ocekujem najmanje 5 000 eura da mi uplate na racun :d
Nastavak lepe priče sa AMC Division i ETC servisom. Pogledajte moj post od 27.06.2009., 15:34,
Tada su me obavestili da izaberem monitor koji mi odgovara, u bilo kojoj prodavnici ili firmi, a oni će da plate. Tako je i bilo. Od danas sam vlasnica Viewsonic VX2240w, radi odlično i to je to. Quart je bio dobar monitor, ali eto...Svaka pohvala za AMC i ljubaznog komercijalistu Milana Stupara. Svaka preporuka!
... Tada su me obavestili da izaberem monitor koji mi odgovara, u bilo kojoj prodavnici ili firmi, a oni će da plate...
Danas sam zvao Win Win u Ns-u i jedva objasnio devojčici na telefonu šta mi treba. Bem ti šljakere. Baš me zanima na koju foru ti ljudi dobijaju posao.
Jel sam negde pogresio?
zovem ove u BG da bih dobio odgovor kako je monitor uredno poslat, i kako problem nije do njih jer su mene ispostovali kao musteriju.
Ma glupo mi je da krivicu svaljujem na bilo koga... Ja ne mogu da tvrdim da oni nisu imali problema sa dostavom. Mozda je zaista bila neka bzvz situacija.^Da, ali su ti vozači njihovi, nisu iznajmljeni kuriri, pa da se sad "grbave" kako nije do njih.
Tema je iskustva sa računarskim radnjama.
Koja je radnja u pitanju?
^Da, ali su ti vozači njihovi, nisu iznajmljeni kuriri, pa da se sad "grbave" kako nije do njih.
Pazi, da je ista isporuka preko kurira i vozaca firme, onda ne bi ni postojala kurirska sluzba koja se samo time i bavi...
Xexe, osecam da ce se sve ovo pretvoriti u jednu veliku slinavu svadju.
Monitor je polovan! Osim sitnih ogrebotina, nedostatka napojnog kabla, i otvorenih kesa, WORK TIME mu je 97h.
Slikao sam sve da ne bude da fejkujem.
Cuo sam se sa njima i ne mogu da kazem da ljudi nisu ok i da nece da izadju u susret. Ali sve alternative koje su mi ponudjene mi nikako ne odgovaraju.
Ljudi nisu ocekivali da to nekom moze da smeta (monitor je bio izlozen u radnji, a meni to nije bilo napomenuto - iako sam pitao radnika dok sam narucivao da li je to poslednji primerak i sl.)
Zakljucak koji ja sticem o sebi:
ja sam jedan novosadski razmazeni seronja koji izvoljeva i previse ocekuje jer zeli NOV monitor da dobije u dogovoreno vreme.
Dakle da napomenem: ponudili su mi novac nazad, sto je ok, ali ja sam hteo da kupim TAJ monitor po TOJ ceni i zato sam stari prodao.
Sad su mi opcije da uzmem neki drugi ili isti taj (opet polovan/izlozen) ili nazad pare (sa kojima mogu da obrisem du*e, jer mi treba monitor, tako da cu na kraju morati mozda da dodam jos kesha ne bih li dobio isto to).
Sad sam malo u afektu jer se osecam jako iznevereno kao kupac i zato sto sam jos pod utiscima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari