Šta je novo?

FIFA 2010

maremas

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2006
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
BenQ ZOWIE RL2755T
Miš & tastatura
Logitech M280 i K400 Plus
Laptop
Asus N750J
Mobilni telefon
Pixel 6a
Pristup internetu
  1. Optički internet
FIFA 10 PC producent Luke Didd prica sta mozemo da ocekujemo od novog nastavka.
http://www.youtube.com/watch?v=aLdaBm1uSYc

Evo i prve slike, slike iz igre nisu na najvisim detaljima jer su uzete sa laptopa, tako kaze Luke Didd ali meni se cini da ce biti isto sra*e kao i prosle godine :crash:
ss_preview_FIFA10_PC_GameplayWithHUD_002.jpg.jpg

ss_preview_FIFA10_PC_Gameplay_003.jpg.jpg

ss_preview_FIFA10_PC_Gameplay_001.jpg.jpg

ss_preview_FIFA10_PC_GameplayWithHUD_001.jpg.jpg

ss_preview_FIFA10_PC_Gameplay_004.jpg.jpg

ss_preview_FIFA10_PC_Gameplay_002.jpg.jpg

Mislis kao i svih godina do sada :D

Nije fifa toliko losa na pc, samo ako se igra preko xbox dzojpeda, ja sam probao i uverio se. A sto se tice slika nekako mi se cini da su loptu smanjili malo, inace sve ostalo mi izgleda isto :)

Netacno...

That EA would take this step began to show weeks ago. The publisher justified the decision by noting that the average PC hardware isn't everywhere on a level as high as it is in Europe for example. FIFA 10 is sold in South American countries and there the average hardware equipment of the players is said to be of noticeably lower performance. In order to make the PC version available to as many players as possible it is not visually enhanced. The console graphics on the other hand can be adjusted because every gamer has the same hardware.

FIFA 10: PC vs. Console - Graphics comparison

According to the developers only ten percent of the FIFA gamers would have a PC that is fast enough to run the game with Next-Gen graphics - so EA would have to suffer the loss of sales volumes. The calculations are based on worldwide data so local differences are not taken into account.

Kad Brazil, Argentina i gomila banana drzavica budu dostigle standard, eto...

Poslednja izmena:
Ovo ne bih igrao sve da mi poklone igru,umesto da portuju verziju za konzole oni izbacuju ovo djubre.:)

Šta, sad nemaju para za dobar komp a imaju za orginal FIFU? :d

Dokle god je orGinal igra 2-3 puta jeftinija od pristojne graficke, a kamoli ostatka masine, jeste. A piraterija ne postoji samo na PC. Sto svi vrlo dobro znamo...

Zabole njih sta mi mislimo, oni vide racunicu. Ako za sve ove godine izbacuju krs verziju Fife, i ne menjaju praksu, znaci da im se isplati. Ocigledno da ako mi necemo da igramo, ima ko 'oce:)

Poslednja izmena:
Zabole njih sta mi mislimo, oni vide racunicu. Ako za sve ove godine izbacuju krs verziju Fife, i ne menjaju praksu, znaci da im se isplati. Ocigledno da ako mi necemo da igramo, ima ko 'oce:)

Ja svake godine skinem demo. Od mene dosta :).

pa to se mogloi ocekivati za PC kad ce demo ?

sony i microsoft platili EA da graficki osakati PC verziju, ovo nisam ocekivao

Budale. Ove godine neću ni probati demo, bojkotujem koliko god treba.

Stvarno su majmuni. Baš sam pomislio da su se opametili kad su izbacili sjajnu FIFU 09, koja je donela bolju grafiku. Međutim nastavljaju po starom...

Jel neko mozda zna kada ce demo da izadje?

sta je to tako inovativno izaslo od PES6??? - Sve same nebuloze,samo novi transferi....

sta je to tako inovativno izaslo od PES6??? - Sve same nebuloze,samo novi transferi....
Nista. A sve lose stvari koje su postojale u PES6 su ostale. Zato mi je na hard disku bas taj. Mislim da, iako teski konzolitis uz prebrzo izvodjenje, ipak je najbolji fudbal u PES seriji. FIFA...hbg - na PC-u nikako da naprave nesto da stvarno valja. Golovi isti isti i stalno isti mada je za pohvalu sporije i zato realnije izvodjenje od PES-a gde igraci prakticno lete (uvek mi je bilo smesno kako brzo pokrecu noge u sprintu :)).

Poslednja izmena:
Evo i prve slike, slike iz igre nisu na najvisim detaljima jer su uzete sa laptopa, tako kaze Luke Didd ali meni se cini da ce biti isto sra*e kao i prosle godine :crash:

Graficki, FIFA za PC ne moze da pridje konzolaskoj verziji, nazalost (ja imam samo pc :) ).
Igracki, PES je jako dugo unazad dosta bolji od FIFE, nekako je realniji itd.
Suma sumarum: ja svake godine igram samo FIFU, PES nikada. Zasto? Pa, naucio sam devojku kako se igra FIFA, PES joj se nije dopao, i sad cepamo zajedno, protiv nekog treceg (ili protiv treceg i cetvrtog)...
Poenta je da svako ima svoje favorite ;)

Mislim da su prve slike sve rekle i da nema smisla raspravljati o ovome.Eventualno kad izadje Demo popljuvati ga i svak svoje.
Pa ovo je bezobrazluk i omalovazavanje ako neko misilm kupiti ovo (nedaj boze jos orginal za 40-50 eura :wall:)

Mislim da može jedan lock na temu, ovde nema šta da se vidi :bottle:

nije ni to posteno....toliko treseva je ispostovano,pa moze i ovaj...:d

****ga ja volim fifu i igram je kakva god da je :D obrnem par sezona i shift del, manijakalno visemesecno - godisnje igranje kao sto to rade ovde neki pesovci (fifa hejteri) me ne zanima, mozda po koja partija sa ortacima kad se skupimo uz pivo, naravno uz fifu :>

jesam se smorio sto nema grafickog napretka ove sezone al nadam se da ce jos malo doraditi gameplay i ostale pojedinosti...

FIFA je daleko iza PES-a, ono sto je plus su licence, sve ostalo ide na stranu PES-a. Igrao sam prvu fifu98, a na pes presao od 5-ice i tu i ostao i nameravam da ostanem. :D

EA priča o pirateriji...joj, Bože. Što se ne ugledaju na 2K Sports pa izbace Fufu 2010 za PC po ceni od 20 dolara i teško da bi se neko maltretirao sa piratom, kad za sitnu lovu ima i online mogućnosti...
Mada, to ne važi za nas, jer iako će NBA 2K10 biti 20$, ovde će teško biti ispod 50€...

Pa narucis online,ko jos placa ovim nasim lopovima.:p

Pa narucis online,ko jos placa ovim nasim lopovima.:p

Da, jednom sam sa Sendit-a naručio igru od 14€ (tada bilo oko 1000-1100 dinara), ocarinili su sa 800 i naplatili poštarinu 300 dinara. Šta bi bilo da sam naručio nešto od 60€ ne smem ni da pomislim...

Prosečan PC hardver iz južne amerike ne može da podnese sneg :d

Na stadionima iz J. Amerike ionako nema snega tako da nije to problem :d

Prosto mi je neverovatno da neko izadje u javnost sa slikama koje nisu na najvišoj grafici. Zvuči totalno neozbiljno.

Zanimlijva stvar je da je za PC verziju potvrdjena ruska liga i da je ove godine neće biti na next-gen verziji. Šta rade i da li su oni normalni, ne znam :)

Što se tiče next-gena, sumnjam da je 10% u pitanju jer su tih istih 10% bilo za FIFA08 što u prevodu znači da u svetskoj PC industriji u proteklih godinu dana nije napravljen ama baš nikakav pomak - pre će biti klasična novinarska žvaka pošto piraterija očigledno čini svoje :)

Ja sanjam dan kada će FIFA biti isti onaj NG kao i na konzolama jer će to biti dan D za mnoge stvari, do tad, uskoro izlazi PS3 slim pa ko može neka uloži u njega, isplati se :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno