Šta je novo?

Koje igre ste presli...Utisci???

Ne morališe nego govori istinu. Kad je sve džabe onda se ide na kvantitet a ne kvalitet prilikom igranja - to najbolje znaju xbox vlasnici.

:D
ja imam samo PS3 i samo na njemu igram igre...
a moj drug ima te igre i zato pitam....
koje bre pirati....gadim se od njih...

ja sam igrao gomilu igara a prešao sam CoD, CoD2, CoD4 i juče Crysis i Warhead zajedno. Tako da mi je juče bio veliki dan u životu, bar što se igara tiče.
Nijedna druga me nije naterala da je pređem do kraja.

Originali verujem? :d

Nije problem koristiti - poenta je one igre koje vrede ispoštovati i kupiti original ;)

Naravno, slazem se sa time. Jedino igre koje ja igram, ne mogu da kupim u Srbiji. Vrlo rado bih kupio Ar Tonelico 1, 2 na originalu. Kupio bi sve Silent Hill-ove, za PS2 na originalu. Nema da se kupi. Kupio bih Tales of Abyss. Ja ove igre obozavam i rado bi ih kupio. U srbiji nema da se kupi.

Tako da molim te nemoj da me MALTRETIRAS i da me razapinjes na forumu za pirateiju. Ili mi nadji direktne linkove prodavnica u Srbiji. U gamesu nema.

Edit: Nemoj samo da kazes da sam probutao po netu i da sam ispisao nekoliko igara koje nema da se kupe da bi se pravdao. Nemam razloga. Ako si primetio, sve su ove igre delo Japanskih autora. Samo njih cenim i njihove igre bih kupio. Amerikacima nedam nista, niti igram njihove igre.........................al moram da kupim Diablo III. :D To je izuzetak. Njega kupujem na originalu. To mi je jedna od omiljenih igrara jos od 96 -te. A i hocu da uzivam u igri na pravi nacin. Da ne pricam o tome da ce moji drugari da popi*** kada skapiraju da krekovana verzija nece skoro a ja vec uveliko igram. Plus, imacu online na Blizardovim serverima. Znaci uzivancija.

Rezime, stvarno mi kvari dozivljaj u igri kad je dobijem za nista. Igre koje ja volim, nema da se kupe, ali ce zato D3 sigurno imati.
Zato nisam ni kupio PS3, jer nece da se prodaju japanske igre u Srbiji. Tacnije JRPG-ovi.

Sorry za OFF!

Poslednja izmena:
Pricas kao da je srbija zidinama zatvorena i da nista ne moze da se poruci :)

Niko te ne maltretira. Izvini ako si to tako shvatio - pitao si me i odgovorio sam ti bez ikakve namere da te kritikujem. A ako je to po onom principu "dobro jutro zla ženo", tu već ne mogu da ti pomognem ;)

Sve što sam rekao jeste: ako voliš odredjenu igru najmanje što možeš učiniti jeste da kupiš original jer prodajom igre i dobijaju potvrdu svog kvaliteta. Što bolja prodaja to su veće šanse da će taj developer imati veći elan i veće resurse za svoj naredni projekat.

A to vezano za Amere ili Japance, iskreno, svejedno mi je. Uživao sam i u FFVII i u Twisted Metalu 2 podjednako.

Poslednja izmena:
Naravno, slazem se sa time. Jedino igre koje ja igram, ne mogu da kupim u Srbiji. Vrlo rado bih kupio Ar Tonelico 1, 2 na originalu. Kupio bi sve Silent Hill-ove, za PS2 na originalu. Nema da se kupi. Kupio bih Tales of Abyss. Ja ove igre obozavam i rado bi ih kupio. U srbiji nema da se kupi.
To sto kod nas nema da se kupi, to moze driver da nabavi...:D

Tako da i to nije problem!,)

Barem ja mislim da moze...:d

A sad...mislim da je ova tema dosta otisla u off!
Znaci koju igru ste presli i utisci.

Poslednja izmena:
Moze da se nabavi sve shto pomislite. A kad se budete zenili moze i fotkanje :) A moze i snimanje HD kamerom ;)

E da, ako vam treba i prava domaca prshuta, kajmak, sir, tu sam :d

Popravke, fleshovanje, xclamp se podrazumeva, a uskoro planiram i novi deficitarni biznis, stay tuned :d

Poslednja izmena:
sta ti susis prsut u kucistu Xbox-a, da ti ne ulaze muve ? :eyebrows:

A jel cepas i utovaras drva po narudzbi ko Grujson, posto vidim da si razvio biznis u raznim garanama privrede? ;)

Halo Bing... Kako brat? :D

Skoro sam presao Pixeljunk Monsters, fantasticna igra, meni najbolji PSN naslov do sada. Brutalno teska igra ako ocete da dobijete rainbow na svim levelima, neke sam igrao i po 30 puta. Ko predje hard 2 da mu ne udje nijedan monster ja ga castim pivom !
Sad igram Encore, to je expansion za igru. Kazu svi da je bar 2 puta tezi od prvog ostrva. Vec na easy 2 sam imao velikih problema da dobijem rainbow, ko zna sta sledi dalje. :D
U svakom slusaju neverovatno zarazna igra, tako jednostavna, a zahteva skoro savrsenu taktiku, preporuka za sve koji vole bilo sta sto ima veze s RTS zanrom.

Nazad
Vrh Dno