Šta je novo?

Koje igre ste presli...Utisci???

Pa nemamo svi ovde 15 godina pa smo prvu igru videli 2006 :) Ranije, kada si ti bio u planu :d, daleko vishe igara se prelazilo...

Pa dobro, promasio si za samo 12 godina.

Mene izgleda ovde niko ne razume...Ne treba da napisete sta ste presli u zadnjih 15 godina, vec samo igru koju ste poslednju presli! :)

Hm...izlgeda da ovde dosta ljudi koristi PS3 samo za Online-Multiplayer!:trust:
Resident Evil 5.

Poslednja izmena:
Pa dobro, promasio si za samo 12 godina.

Imash 27 ? :) Zashto sam ja mislio da si maloletan ? :d

Mene izgleda ovde niko ne razume...Ne treba da napisete sta ste presli u zadnjih 15 godina, vec samo igru koju ste poslednju presli! :)

Hm...izlgeda da ovde dosta ljudi koristi PS3 samo za Online-Multiplayer!:trust:

Pa u prvom postu si stavio spisak igara sa PS2, jedino ako si MGS2 igrao pre 2 meseca :d

Na PS 1 sam presao negde preko 200 igara
I ostale su mi u pamcenju igre kao MGS,Tekken 3,JoJo's Bizarre Adventure i MK Trilogy koji sam posle 10 godina PRESHAO!!! :d
A na PS 3 samo GTA 4

nemam sta da pise samo znajte da sam presao igara od A-Z

Verovatno dosta ljudi isto misli i za tebe, pa se iznenade ;).

Verovatno, oni koji me ne poznaju lichno, ja na forumu mogu da budem shta hocu :)

Ali ti igrash dechije "igrice", i po tome se lako provaljuje ko ima koliko godina, ili bar dokle je stigao :d

Ali ti igrash dechije "igrice", i po tome se lako provaljuje ko ima koliko godina, ili bar dokle je stigao :d

Interesantna opaska... BTW koje su to 'dechije' igre? Sportske? Platforme? Pucacine? Simulacije? Avanture (P&C tip)? RPG?

Mozda mislis na grafiku ili pozadinu igre? Onda pretpostavljam da LBP ili Ragdoll Kung-fu spadaju u takve?

Ili mozda mislis na lake platformice koje obicno idu uz animirane filmove i namenjene su uzrastu od 5 godina?

Nemoj da shvatis ovo kao prozivku. Jednostavno me interesuje koje igre bi neko klasifikovao kao 'dechije'. (hmmm, mozda i postavim temu)

Interesantna opaska... BTW koje su to 'dechije' igre? Sportske? Platforme? Pucacine? Simulacije? Avanture (P&C tip)? RPG?

Mozda mislis na grafiku ili pozadinu igre? Onda pretpostavljam da LBP ili Ragdoll Kung-fu spadaju u takve?

Ili mozda mislis na lake platformice koje obicno idu uz animirane filmove i namenjene su uzrastu od 5 godina?

Nemoj da shvatis ovo kao prozivku. Jednostavno me interesuje koje igre bi neko klasifikovao kao 'dechije'. (hmmm, mozda i postavim temu)
Meni prvo na pamet uvek padne NFS kada se pomene termin "decije igre" pa onda sledi Warcraft, mislim, nemam nista protiv warcrafta ali ga po igraonicama samo deca igraju, + sto "razbijaju" u njemu, dovoljno ga je pogledati i da ti bude jasno: paleta od 256 boja (u glavnom dugine boje), heroji nalik steni od 3 metra koja ne moze da samelje drugog heroja nalik komarcu koji ima smrtonosan ujed pri cemu se stena sva raspadne pa na kraju sledi odusevljenje klinaca...
Secam se da je bymax jednom izjavio da je LBP igra za decu ali se on sam pokopao tom izjavom tvrdeci da su deca kreativnija od njega :wall:
Danas je sve manje i manje ozbiljnih igara (mislim da bih jedva mogao da ih saberem na pristima mojih ruku) sa komplikovanom pricom ili pozadinom jer sve vise i vise developera primecuje kakav se tip igara danas najvise prodaje, wii konzola sa njenim igricama je najbolji primer...
PS3 sam kupio zbog najvise 10 dobrih naslova (a mozda ni toliko) koje cu da propratim do kraja ove generacije a PC mi je tu zbog, mmmmm 3 ili cetiri naslova...

ja sam popunio ekran na Snake 2 na Nokiji ! :D

Meni prvo na pamet uvek padne NFS kada se pomene termin "decije igre" pa onda sledi Warcraft, mislim, nemam nista protiv warcrafta ali ga po igraonicama samo deca igraju, + sto "razbijaju" u njemu, dovoljno ga je pogledati i da ti bude jasno: paleta od 256 boja (u glavnom dugine boje)

Pa vecina istocnjackih RPG-ova je u slicnim bojama. Takodje deca igraju CS (imao sam igraonicu i klinci su me cepali prva 3-4 meseca dok nisam naucio) pa ga nisi naveo...

Iz tvog odgovora pretpostavljam da samo RPG i P&C avanture smatras za ozibljne igre (tj za odrasle) Probaj da se setis kad si poslednji put igrao P&C avanturu koja je bila duhovita, zahtevna i zarazna kao nekadasnje iz LucasArts (Sam&Max, DOTT, Simon, Monkey Island, Indiana Jones itd...) ili npr The Longest Journey... Sa RPG je nesto bolja situacijam ali moras da se zapitas koliko zaposlen covek moze da ima vremena za igranje (kad oduzmes spavanje, odlazak na posao, jelo i posao ostaje ti nekih 5 sati radnim danima) Ja zbog toga uglavnom igram tabacine, platforme (njih nema dobrih na PC pa sam zato i kupio PS3) i sportske, sa retkim izletima u nesto sto zahteva vise vremena (sad npr igram Dead Space zbog sjajne atmosfere i Fallout 3 i bice dobro ako skupim vremena da ih zavrsim do leta)

Sto se Wii tice, iznenadice te koliko je mojih vrsnjaka uzelo konzolu samo zbog kontrolera i zaraznih igrica...

Meni je najbitnija igrivost (neke od najboljih igara koje sam igrao su imale paletu od 256 boja i rezoluciju do 640x480, a Tetris cak ni to)

Ma ajde bre, tvrdim da klinac od 14 god moze da igra kao mator ili bolje svaku igru... ako zna jezik (tj. nije neki propalitet), nema razloga da ne cepa bilo koju igru...

pokusao sam i tetris da predjem, al mi je "slucajno" ispao na tvrd beton ! :D napominejm SLUCAJNO !

Poslednja izmena:
Verovatno, oni koji me ne poznaju lichno, ja na forumu mogu da budem shta hocu :)

Rece neko ko nas je udavio Guitar Hero-om kada je izasao, za koga se strategije nisu izmenile promenile 10 godina, Far Cry je bio od plastelina ... i tako dalje.
Ako bi trebalo da lupam gluposti da bi me ti smatrao "ozbiljnijim" ostacu na nivou "decijih" igara.

Ne kapiram problem ? :)

1. GH je najbolja party igra ikada koja se igra skillom, a ne na blef, a ja se bash ne secam da sam ikada davio sa tim vishe nego bilo ko ovde nekom igrom koja mu se svidja, a sigurno ne kao ti sa tuchama ili Gruja sa GOW :)

2. Strategije se nisu mrdnule, mozda su sada 3D i imaju vishe poligona :), zato i umiru.

3. Far Cry ima grafiku koja vishe lichi na crtani film nego na realnost, to bi morao da vidish ako nemash 15 godina i 2 godine igrachkog staza :)

Ne kapiram problem ? :)

1. GH je najbolja party igra ikada koja se igra skillom, a ne na blef, a ja se bash ne secam da sam ikada davio sa tim vishe nego bilo ko ovde nekom igrom koja mu se svidja, a sigurno ne kao ti sa tuchama ili Gruja sa GOW :)

2. Strategije se nisu mrdnule, mozda su sada 3D i imaju vishe poligona :), zato i umiru.

3. Far Cry ima grafiku koja vishe lichi na crtani film nego na realnost, to bi morao da vidish ako nemash 15 godina i 2 godine igrachkog staza :)

1. Ne secam se da sam ikada davio sa SFom i Tekkenom izvan tema vezanih za njih.
2. Sta reci ...
3. Far Cry je u vreme kada se pojavio bio ono sto je Crysis sada - tehnicki najimpresivnija FPS igra, koja je uz to bila i zanimljiva za igranje. Ovo za starost i igracki staz necu ni da komentarisem.

Inace, vezano za temu, zavrsio sam Eternal Darkness: Sanity's Requiem, igra je odlicna, preporucio bih je svakome ko moze da se dokopa gamecube-a ili wii-a.

Evo sinoc sam presao Dead Space...,)

Fantasticna igra, odlicna kombinacija horror-survival pucnjave i po koja zagonetka!
Jeste da ponekad ponestane motivacije za daljim igranjem, ali to je mozda i od zenta ne znajuci sta me ceka ispred sledecih vrata!:d:D

Sta sam ja presao a da pamtim, i da su dobre igre? Pa ovako:

PS2:

Ace Combat 4,5, Belkan war
Silent Hill 2,3,4, Origins i naravno jedva cekam Shattered Memories :)
God of War 1 &2
Final Fantasy X, X-2, XII
Tekken 5
Soul Calibur 2,3
Killzone
Black
Ar tonelico melody of Elemia
Ar tonelico Melody of Metafalica
Atelier Iris 1,2,3
Mana Khemia
Resident Evil 4
Tales of Legendia
Tales of Abyss
Persona 3&4
Prince of persia 1,2,3
MGS 2,3 Substitance
DMC 1 ,3
Odin Sphere
Drakengard 1,2
the Red Star
Warriors Orochi 1,2
Onimusha 1,2,3,4
Xenosaga 1,2,3
Call of Duty 3
Resident Evil Code Veronica X
Haunting Grounds
Fatal Frame 1,2,3
Tomb Raider Legend , anniversary

PC:

Crysis, Warhead
Far Cry
Fallout 1,2 ( treci mi se ne svidja)
COD 1,2,4,5
MOH Sve delove
Red Alert & C&C sve delove
Heroji 4 :)
Neverwinter Nights 1,2 + EXP
Diablo 2
Silent Hill Homecoming
Mass Effect
Morrovind
Oblivion
Gers of War
NFS ko zna koliko delova :p
DMC 4
Riddick
F.E.A.R svi delovi :)

XBOX 360

GTA 4
Tales of Vesperia
Star Ocean Lost Hope
RE 5
GOW 2
PGR 4

Toje otprilike to. Ovo je ono sto sam igrao a da mi se bas dopalo. Od mene sve preporuke ;)

Ako se setim jos neke dobre igre, ubacicu.

Edit: stare hitove za PS1 sam namerno preskocio jer su previse stare igre....a i mrzi me da pisem.

Poslednja izmena:
Ja sam prešao FIFU... i to dva puta :d

Ja sam preshao Fifu 96 :)

jedina fuzbalska igra koju sam preshao :D
actua-soccer-2.363469.jpg

fifa95xg2.jpg

Ja sam prelazio i FIFU95 a onda je došao Sony, KONAMI i Goal Storm i onda više nije bilo zanimljivo igrati FIFU... do skora :D

Ma FIFA 99 je meni bila naj, uzmem Partizan i kad se iznerviram tu je magicni taster Q i lomi... :D

Ajd ako je neko preso Far Cry 2 i Assassins Creed da napise utiske.
Imam ih ali nemam bas i neku volju da ih predjem... :(

Utiske o chemu ? Pa startuj pa vidi kakve su igre :)

ma poceo sam obe da igram,ali mi se pocetak nesto i ne svidja :(
zalosno mi samo da ih gledam,pa mi mozda neko da volju da ih predjem :)

I ja sam ih igrao par sati i batalio. Jel ti sad lakse? :D

Ne moras da igras bre covece nesto sto ti se ne igra. Ne primas platu za to. Izdvoj vreme za ono sto ti se svidja.

Pa to je sindrom piraterije:)

Tek sad sam se nakanio i presao KOTOR 1. Bruka dobra, bruka.
KOTOR 2 sam presao jos pre izvesnog broja godina (ne secam se tacno).
Ko nije igrao - obavezno stivo!

Nazad
Vrh Dno