Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

Onlajn igranje vise mrzim nego pavlaku s cimetom, tako da ne hvala, a drustvo je sve teze nahvatati i niko nece da se taba, samo fuzbal vole...

Poslednja izmena:
Nervira me u ovoj igri sistem sa npr. Kenom samo skackas udaras protivnika u glavu pa kosenje a on ne moze da ustane i tako dok ga ne umlatis. Npr. Kenov udarac nogom jaci je od onog helikoptera sto radi. Trebali su to nekako da izbalansiraju kad se vec tesko izvode magije da magija vise oduzima od jednog klasicnog udarca nogom.

Na koje "magije" mislis :) Mislis Super i Ultra potezi? Oni dosta vise oduzimaju od te noge, pogotovo puna Ultra. Naravno da protivnik moze da se odbrani od te noge, uradis Shoryuken ili slican potez u zavisnosti s kim igras, takvi potezi imaju veci prioritet od te noge iz skoka.

Nervira me u ovoj igri sistem sa npr. Kenom samo skackas udaras protivnika u glavu pa kosenje a on ne moze da ustane i tako dok ga ne umlatis. Npr. Kenov udarac nogom jaci je od onog helikoptera sto radi. Trebali su to nekako da izbalansiraju kad se vec tesko izvode magije da magija vise oduzima od jednog klasicnog udarca nogom.

Hoce to ;) Zato je i Boris u pravu, da imas online (a nemamo jer imamo "narodnu" verziju :D) video bi koliko nisi u pravu. Ima likova koji igraju, ne bi verovao kako jer vise po ceo dan i nabacili joystick-e :banana:

Pa da al` dok ja to izvedem ovaj me umlati, pogotovo ja sam do sad birao Ruy-a i on kao nesto puni onu ultru tri sata ovaj se lepo spremi preskoci i opet noga-glava-kosenje. Smara me ovaj lik sto igram sa njim ubi samo jedno te isto radi.

P.S. Moracu i da menjam dzojstik ne mogu bas uvek da izvedem potez koji bi hteo kao npr. shoryuken tako da uvek dobijem nogu. Uzeo bih onaj Saitek P3200 Rumblepad sta mislite o njemu?

Poslednja izmena:
Bacate pare za dzabe, Gigatech SA-120X kineski jeftini za male pare i vozi, ja sa njim radim sve ultre bez problema ;)

Pa da al` dok ja to izvedem ovaj me umlati, pogotovo ja sam do sad birao Ruy-a i on kao nesto puni onu ultru tri sata ovaj se lepo spremi preskoci i opet noga-glava-kosenje. Smara me ovaj lik sto igram sa njim ubi samo jedno te isto radi.

P.S. Moracu i da menjam dzojstik ne mogu bas uvek da izvedem potez koji bi hteo kao npr. shoryuken tako da uvek dobijem nogu. Uzeo bih onaj Saitek P3200 Rumblepad sta mislite o njemu?

Ruy-ova ultra je jedna od najboljih, ali moras da znas kad da je upotrebis. Recimo uradis shoryuken, i dok ovaj pada uradis Ultru. Kad ubodes tajming on ne moze da je izbegne, ne moze da izblokira. Dakle radis je samo kad znas da protivnik u tom trenutku ne moze da je preskoci ili izblokira.

Ja nikako ne mogu da uradim ni super ni ultra combo sa M.Bison-om.Ne znam u cemu je fora...Radim po upustvu...

Bacate pare za dzabe, Gigatech SA-120X kineski jeftini za male pare i vozi, ja sa njim radim sve ultre bez problema ;)

Jel igraš preko analoga ili preko krstića? Ako je taj dobar kao što pričaš da uzmem onda njega.

dobri su ti Gigatech dzojstici. ne kostaju puno a solidnog su kvaliteta. ja sam 2 komada platio 1650 dinara, sibam PES na njima vec pola godinu a rade ko novi.

Poslednja izmena:

Ja imam P3600 Cyborg Rumble i sta znam, radi savrseno ali sam nekako ocekivao vise, vibracija mi ne radi u igri ali je to mozda zato sto jos nema zvanicnih drivera za Win7. Dosta je veci od Logitech Rubmlepad-a pa ce ti odgovarati ako imas vece sake.

Poslednja izmena:
Veruj mi da je predobar za te pare! Probao sam i skuplje i uglavnom su bacanje para i pokvare se isto kao i ovi jeftini ;)
Madcatz moze da se nabavi, cimni me na PM ;)
Verujem ti, ali nije mi zbog toga, mislim, uzeo bih bilo koji chinese :)... ali ovo je bas fora, cool izgleda, samo zato ;)

Da te ne cimam sad, baci ti meni PM kad vidis ovo... mada, valjalo bi prvo probati igru pre kupovine dzojpeda, mozda mi se i ne svidi :p
(kakva jeres za reci! :D:D:D)

Na "krsticu" (D-pad) naravno.

Meni lakse na analogu,lagano radim sve comboe.To je sve stvar navike.:)

Ja sam danas kupio kineski dzojped jetion kopija xbox 360, igram preko analoga za sad sam zadovoljan, nema vise bolova u palcu od silnog maltretiranja dzojpeda,jos da izvezbam ultru i super combo sa Vegom i bicu prezadovoljan bas je zeznuto.

Poslednja izmena:
Vi sto se zalite sto vam ne radi vibracija, nista ne propustate. Meni je bilo mozda zanimljivo jedan dan da igram sa vibracijom, i smorilo me, nervira me nekako.

Vi sto se zalite sto vam ne radi vibracija, nista ne propustate. Meni je bilo mozda zanimljivo jedan dan da igram sa vibracijom, i smorilo me, nervira me nekako.

Moze u opcijama da se iskljuci ako te nervira. Ja bih hteo da probam, cisto iz tripa.

Znam da moze, po defoultu je iskljuceno. ON-OF :)

Za one koji ne mogu da pohvataju komande i šta je šta neka potraže na Rapidu Street Fighter IV Prima Guide.
Inače za SF IV sam pronašao stari Genius G-08 koji se kači na game port i radi odlično :)

Jesam lepo stavio "kao". Naravno da nije isto, ali ako imas drustvo koje ne interesuje odredjena igra onda je online sa slusalicama odlicna zamena za to. A mozes i da igras sa random strancima, ima nesto u tome kad prebijes nekoga ko ima 2, 3 puta vise poena od tebe :)

^
Borise, ne pricaj svasta. Naravno da nas interesuje SF i sada kada mi(pc gamer-i)mozemo da igramo, daj nam malo vremena.Ipak imas par meseci fore:)Pa ces da vidis koliko ces da se nerviras a najveca draz je sto cu moci da te gledam dok menjas boje od nervoze. Kao u pes-u:)hihihih

Jesam lepo stavio "kao". Naravno da nije isto, ali ako imas drustvo koje ne interesuje odredjena igra onda je online sa slusalicama odlicna zamena za to. A mozes i da igras sa random strancima, ima nesto u tome kad prebijes nekoga ko ima 2, 3 puta vise poena od tebe :)

Ako stavis lepo "kao", onda to podrazumeva da je slično, a nakon toga sam ja LEPO napisao "ni blizu" :)

jel se desilo nekom da u full screen modu bude crn ekran ?tj moram alt enter da prebacim u windowed i onda radi.a kad prebacim ispise mi u tasku "display driver stopped responding".(vista64,zadnji nv drajveri) ?

^
Meni se desi da zablokira u toku igre u fullscreen-u ali nastavi posle nekoliko trenutaka ali ispise istu poruku u tray-u. Doduse, u pitanju je vista 32bit i ati.Nisam stigao da se igram ali probaj sa drugim drajverima..
Posto niko drugi nema slicna iskustva to je najbolje sto mogu da ti predlozim.

Poz

Poslednja izmena:
Par jako dobrih wallpapera u 1920x1200.

http://www.gametrailers.com/users/boinginc/gamepad/index.php?action=viewblog&id=468074

blankatn.jpg

^
UUUU vrh su steta sto nema za sve. :)

Vrh Dno